Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
milice boli me sto me ne volis
i sto tako hladna ti si
i sto tako hladna ti si
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la:milice boli me sto me ne volis
i sto tako hladna ti si

i sta bi na kraju, jel Boris Johnson srbin ili ne
Slišković protiv Pepa. Kakvu čast ima Guardiola da promuhabeti koju na engleskom sa Bakom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Svi smo mi SrbiVarg je napisao/la:i sta bi na kraju, jel Boris Johnson srbin ili ne

Zar nije on neki kraljevski potomak? Švedski haman. I da je učestvovo u brexit kampanji.
Let's talk about SIX baby!
Isti luđak ko Trump samo nema para toliko.Fowl95 je napisao/la:Svi smo mi SrbiVarg je napisao/la:i sta bi na kraju, jel Boris Johnson srbin ili ne
Zar nije on neki kraljevski potomak? Švedski haman. I da je učestvovo u brexit kampanji.
He began his career in journalism at The Times, but was sacked for falsifying a quotation.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
ne nego se vodi debata da je srbin jer mu je djed turčinFowl95 je napisao/la:Svi smo mi SrbiVarg je napisao/la:i sta bi na kraju, jel Boris Johnson srbin ili ne
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/stan ... ook+status
A ja Turk, znam da sam mu čito biografiju nakon filma o Brexitu. Djed mu je bio neki vrag kod Turaka.Varg je napisao/la:ne nego se vodi debata da je srbin jer mu je djed turčinFowl95 je napisao/la:Svi smo mi SrbiVarg je napisao/la:i sta bi na kraju, jel Boris Johnson srbin ili ne
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/stan ... ook+status
Let's talk about SIX baby!
Pa ja, srbin, odveli mu Turci djeda iz Valjeva i napravili nekog lika u dvoru od njeg
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jesu Srbi i Turci našli nekoga da se ponose

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- Fantasista
- Kontakt:
Ti si beton
- Fantasista
- Kontakt:
Osjećam dozu rasizma u ovoj poruci
Je li moguće da ljudi padaju na Stanivukovića, Trivićku i Vukanovića? Pa isti im je narativ kao kod Dodika - nacionalistički. Trivićki je još teško palo što ništa ne bi od rezervnog sastava MUP-a RS, zbog onog sa zastavom RS-a, etc. Vukanović trabunja o tom da je RS nastala na krvlju heroja i sl.
Oni, osim što su ljuti na ovog kog G. Gojer opisa kao traktoristu, ne nude ništa što je ideološki suprotno trenutnom.
Oni, osim što su ljuti na ovog kog G. Gojer opisa kao traktoristu, ne nude ništa što je ideološki suprotno trenutnom.
Treba migrante skupiti odvest ih njoj pred kuću sa kamionom smeća
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- ASD
- Kontakt:
Ma fizicki izgled je 100/10 ali je vjestica u punom smislu jer si svakako u lose/lose situaciji kako god prosao. kuknjavaOsim13 je napisao/la:Jel barem imala vaginu
p.s. nema to veze sa tinderom, to cu na zapadu isprobat.

Tuzlanka il Sarajka to je njihov M.O.ASD je napisao/la:Ma fizicki izgled je 100/10 ali je vjestica u punom smislu jer si svakako u lose/lose situaciji kako god prosao. kuknjavaOsim13 je napisao/la:Jel barem imala vaginu
p.s. nema to veze sa tinderom, to cu na zapadu isprobat.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 84 gosta.