Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kod nas vec veliko interesovanje protiv Sirokog, najavljuje se i preko 5000 na Tusnju
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Mediji u Sjevernoj Makedoniji pišu kako bi se nekada sjajni fudbaler mogao vratiti u tamošnji fudbal, ali ne u ulozi trenera nego sportskog direktora koju mu navodno nudi rukovodstvo Vardara iz Skoplja.
Zato je smugno ovaj iz Sirokog
Zato je smugno ovaj iz Sirokog
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tehnički jeste po broju gledalaca, ali hrvatska liga ima 10 klubova, pa je u prosjeku gledanost malo veća kod njih:BordoSarajevo je napisao/la:Dakle, Premijer liga je proteklog vikenda bila gledanija nego hrvatski HNL i srbijanska Linglong Super liga. Na stadionima u Hrvatskoj bilo je prisutno 19.989, a u Srbiji 15.100 zaljubljenika "najvažnije sporedne stvari na svijetu".
HNL - 3998
BHTPL - 3616
Superliga - 944

-
- Kontakt:
#Bosanskohercegovački_teatar_snova
I nedelju ćemo svi bar natrenutak biti blizu evropskom ambijentu na jednom stadionu.
Možete nas voliti ili ne, ali nam se morate diviti, stadion Bilino Polje san svakog BH igrača, divili su se mnogi veliki evropski igrači huku sa Bilinog Polja, ledila im se krv u žilama, a kako i nebi kad navija dijete od 5 godina i starac od 85 godina.
Dolazi nam Sarajevo veliki rival na zelenom terenu, ali i na tribinama možda još veći, hvala Bogu došlo je vrijeme da jedni, ali i drugi navijači mogu dolaziti na gostovanja sa svojom dječicom bez ikakvih problema, tako i treba, ona šakica budala sa jedne ili druge strane ne treba da pokvare ambijent i neće, zato uživajmo, jedva čekam da u ta dva sata uživam.
Limvo Likce
I nedelju ćemo svi bar natrenutak biti blizu evropskom ambijentu na jednom stadionu.
Možete nas voliti ili ne, ali nam se morate diviti, stadion Bilino Polje san svakog BH igrača, divili su se mnogi veliki evropski igrači huku sa Bilinog Polja, ledila im se krv u žilama, a kako i nebi kad navija dijete od 5 godina i starac od 85 godina.
Dolazi nam Sarajevo veliki rival na zelenom terenu, ali i na tribinama možda još veći, hvala Bogu došlo je vrijeme da jedni, ali i drugi navijači mogu dolaziti na gostovanja sa svojom dječicom bez ikakvih problema, tako i treba, ona šakica budala sa jedne ili druge strane ne treba da pokvare ambijent i neće, zato uživajmo, jedva čekam da u ta dva sata uživam.
Limvo Likce
Robijasi 1988
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako posluzi vrijeme i uz malo euforije/srece oko 20 hiljada ce se nabrati samo u Mostaru, Zenici i Tuzli.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- prisonbreak
- Kontakt:
Najvljuju ruzno vrijemw za vikend, bas stetaultrasstyle_tz je napisao/la:ako posluzi vrijeme i uz malo euforije/srece oko 20 hiljada ce se nabrati samo u Mostaru, Zenici i Tuzli.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- RollingPaper
- Kontakt:
KenoRob je napisao/la:Smijesna ostavka Gocea i zato na fudbal i jest takav kakav je. Prosao cijele pripreme sa ekipom, ispao iz takicenja mozda malo nesretno od skupljeg tima ali isto tako takmicenja u kojem moze dobacit vrh 2 kruga i onda slag na tortu poraz od Celika a ne od Vrbanjuse u utakmice koja je mogla zavrsiti pozitivno za domacina kao sto su i izgubili...smijesno ili zalosno. Niko ne smjenjuje trenere kad ih Gosk trehne ili Tuzla nego samo kad Celik karindja...sto li?

- UstanikSBII
- Kontakt:
Kad je Vedran ubijen neredi su počeli prije same utakmice utakmica nije ni odigrana! Znači opet pričaš gluposti! Drugo Robijaši se pozivaju na navijački kodeks a sami su prošle sezone pokušali napasti Škripare! Sad kad se "vratilo" što je u navijačkom svijetu za očekivati opet pričaju o nekom nacizmu itd? Kaže lik djeca kamenovala busMortemHz je napisao/la:Tako su počeli neredi prije 10 godina kad su nam ubili Vedrana.bhpremierliga12 je napisao/la:Pa ja sam ovo realno i ocekivao kada sam vidio da su vec u 60. minuti izasli sa svoje tribine, znao sam da ce neko sranje napraviti..zenica1985 je napisao/la:Ovu Listica treba ugasiti upravo su djeca kamenovala autobus Robijasa zalosno !!!

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Vase gostovanje u Zenici je zavrseno naredni 5 godina valja imat herca i doci .....
Robijasi 1988
MortemHz je napisao/la:Tako su počeli neredi prije 10 godina kad su nam ubili Vedrana.bhpremierliga12 je napisao/la: Pa ja sam ovo realno i ocekivao kada sam vidio da su vec u 60. minuti izasli sa svoje tribine, znao sam da ce neko sranje napraviti..

Kakvo provaljivanje

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa čekaj tko je prvi koga napao? Jesu Robijašu proljetos napali naše navijače? I sad se vrsti, znači razbijena 2/3 prozora i vi opet dramu neku prosipate a prije 3/4 mjeseca isto ste uradili o čemu pričaš?zenica1985 je napisao/la:Vase gostovanje u Zenici je zavrseno naredni 5 godina valja imat herca i doci .....
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- jedandevetcetripet
- Kontakt:
@UstanikSBII
Sta pricas levatu pa nismo vas kamenovali nit gadjali flasama 2puta smo vas pratili i da izadjete na fer tucu,u obe situacije je bila podjednaka broja dolazili ste s 3 4 auta takodjer smo vas s toliko auta i pratili.Prvi put poslije kup utakmice poslije toska koliko ste bjezali autoputem i radar vas je u Visokom uhvatio,drugi put poslije ove zadnje utakmice u Zenici prijavili ste policiji u Travniku da vas pratimo da bi nas policija sve privela i o kakvom vi onda navijackom kodeksu pricate pickice jedne
ps. a to s razbijanjem prozora vise nikom nije u modi nego vama valjda sto ste zaostali,ako imate muda stanite pobijte se i to je to al ne moze jer ste picke obicne
edit:ne mozes govorit da je isto gadjanje flasama i kamenicama i pracenje autima i fer tucu? vi ste debili
Sta pricas levatu pa nismo vas kamenovali nit gadjali flasama 2puta smo vas pratili i da izadjete na fer tucu,u obe situacije je bila podjednaka broja dolazili ste s 3 4 auta takodjer smo vas s toliko auta i pratili.Prvi put poslije kup utakmice poslije toska koliko ste bjezali autoputem i radar vas je u Visokom uhvatio,drugi put poslije ove zadnje utakmice u Zenici prijavili ste policiji u Travniku da vas pratimo da bi nas policija sve privela i o kakvom vi onda navijackom kodeksu pricate pickice jedne
ps. a to s razbijanjem prozora vise nikom nije u modi nego vama valjda sto ste zaostali,ako imate muda stanite pobijte se i to je to al ne moze jer ste picke obicne
edit:ne mozes govorit da je isto gadjanje flasama i kamenicama i pracenje autima i fer tucu? vi ste debili
Ko nas mrzi treba znati da ovo nase ludilo nikad nece stati! 1988-1945
tacno kad citam ove komentare mi je jasno sto smo mi u banani. jbt ko da zivim u kamenom dobu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
_dreamer_ je napisao/la:tacno kad citam ove komentare mi je jasno sto smo mi u banani. jbt ko da zivim u kamenom dobu.

Gledaj ovo jbt

Vrsajevic, Hafizovic, Alaim u sarajeva, Matija Matko jbt haha, Husref trener i tad bio.
15.000 gledaj stadiona i ludila. Nek ovako bude i u nedelju, nemam nista protiv.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Sta je streberi hos da vas opalim stocem?aqarius je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:tacno kad citam ove komentare mi je jasno sto smo mi u banani. jbt ko da zivim u kamenom dobu.![]()
tačno moraš biti debil debilni pa ovako razgovari..čuj mog čelikovca"pratili vas i zvali na fer tuču..i neko fer pogine,ovaj kaže razbili vam 2-3 prozora,šta fali..hebo majku umjesto da pogledaju tekmu,pojedu nešto,idu kući veseli ili razočarani,analiziraju ko je dobar ko je lopata,u glavi još marisana,neko vraćanje dugova,neke džidže-midže...baš banana
To vi neki mangupi ha ima da vas pratim putem i razbijem prozor u primacoj sta fali malo zivotinjskog nagona i zivotinje su ljudi ? Hajte na sakeee!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Dobra stara liga. 15 milja na stadionu, dobijaš prvaka, a jedva ostaješ u ligi.redbull93 je napisao/la:
Gledaj ovo jbt![]()
Vrsajevic, Hafizovic, Alaim u sarajeva, Matija Matko jbt haha, Husref trener i tad bio.
15.000 gledaj stadiona i ludila. Nek ovako bude i u nedelju, nemam nista protiv.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nisam član navijačkih skupina i ima prilično godina! Ali kažem smiješan mi je taj navijački pokret i njihove izmišljotine pa lik sam napiše da su 2 puta TRAŽILI (znači sa namjerom pratiš druge navijače da ih napadneš!) okršaj sa Škripariama i sad se čudi što im ovi od puste policije nisu mogli prići pa ih eto samo kamenovaliaqarius je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:tacno kad citam ove komentare mi je jasno sto smo mi u banani. jbt ko da zivim u kamenom dobu.![]()
tačno moraš biti debil debilni pa ovako razgovari..čuj mog čelikovca"pratili vas i zvali na fer tuču..i neko fer pogine,ovaj kaže razbili vam 2-3 prozora,šta fali..hebo majku umjesto da pogledaju tekmu,pojedu nešto,idu kući veseli ili razočarani,analiziraju ko je dobar ko je lopata,u glavi još marisana,neko vraćanje dugova,neke džidže-midže...baš banana

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ma ti si debil ne na kvadrat nego na kub ona pra bukvetina! Pa kažem ti da ni jedna ni druga strana nije normalna! Al tebi očito treba crtati vi ste (sam kažeš) 2 puta pratili navijače Širokog da ih napadnete ovi vam sad vratili i čudite se! Sinoć sam vraćao kolegu u Mostar pa u Pologu (mjesto gdje počinje HNŽ) vas je dočekalo 60 specijalaca da vas prate i logično da su vas ovi zasuli kamenicama, bocama itd. Moraš biti glup da to pravdaš pose.rem se ja vama svima na taj kodeks i glupe furke! Zbog vas svih debila (velika većina navijača svih klubova!) Normalni ljudi ne mogu prati nogomet!jedandevetcetripet je napisao/la:@UstanikSBII
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Oremus dobio nalaz magnetne koja pokazuje tezu povredu,vise info nakon dodatnog pregleda.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.