Arnes bi u klubu ostao svakako, i da je neki drugi trener došao. To je uprava davno rekla i odlučila, tako da je to nevezano. A tačno je da ovaj nema licence, a ovaj drugi je trener golmana, i dogovoren da poboljša kvalitet golmana tokom priprema, nije ni planiran za klupe. Što se tice nućeta, on cijelu trenersku karijeru radi s ovim pomocnikom, idu skupa. To mu je uslov kad dogovara. Eto, to je sto ja znam.Tesanj1975 je napisao/la:Da li je istina da je doveo dvojicu pomocnika koji nemaju licencu i da se zbog toga placa Arnes?
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Mogu svatiti kada se kuka na losu igru, losu fizicku spremu ... al’ pricati o treningu i kako neko postavi trening je dno dna.
Na osnovu cega se zakljucuje kako je trening lose postavljen? Jesi li mozda trener pa znas il’ nagadjas?
Na osnovu cega se zakljucuje kako je trening lose postavljen? Jesi li mozda trener pa znas il’ nagadjas?
Ljudi moji,nemojte se samo truditi pljuvati igrace i trenera,hajmo ih podrzati,ova ekipa je strasna ,imati u ekipi anida dinu rodriga kitanovica koprivicu je veliki uspjeh uprave i nijednuutakmicu necemo biti podredeni.
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Dobro treneru, vjerovatno se forma brusi dodavanjima i šutevima s peterca, iz dana u dan.MANUTDTe je napisao/la:Mogu svatiti kada se kuka na losu igru, losu fizicku spremu ... al’ pricati o treningu i kako neko postavi trening je dno dna.
MANUTDTe je napisao/la:Mogu svatiti kada se kuka na losu igru, losu fizicku spremu ... al’ pricati o treningu i kako neko postavi trening je dno dna.
Pa iz takvih treninga ce ti sve ostalo biiti lose,zivi bili pa vidjeli
Ne znam kako se brusi, zato mi glupo i komentarisati trening...plavobijeliii je napisao/la:Dobro treneru, vjerovatno se forma brusi dodavanjima i šutevima s peterca, iz dana u dan.MANUTDTe je napisao/la:Mogu svatiti kada se kuka na losu igru, losu fizicku spremu ... al’ pricati o treningu i kako neko postavi trening je dno dna.
Ti stvarno znas? Cije si treninge gledao prije pa poredis sa ovim sada? Jesi li gledao treninge vecih klubova ili...?
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Dobro, kako ti kazes ondaMANUTDTe je napisao/la:Ne znam kako se brusi, zato mi glupo i komentarisati trening...plavobijeliii je napisao/la:Dobro treneru, vjerovatno se forma brusi dodavanjima i šutevima s peterca, iz dana u dan.MANUTDTe je napisao/la:Mogu svatiti kada se kuka na losu igru, losu fizicku spremu ... al’ pricati o treningu i kako neko postavi trening je dno dna.
Ti stvarno znas? Cije si treninge gledao prije pa poredis sa ovim sada? Jesi li gledao treninge vecih klubova ili...?
Ma trener zeli u premier ligu,on zna najbolje ssta i kako,samo naprijed,steta stto ne dode jos jedan stopeer i napadac al idemoo dalje.
Kad pocnemo o konkretnim stvarima pricati prekidas raspravu? Ja nista ne “kazem” pito’ sam te lijepo s cijim treninzima poredis?
Ono sto se vidi je to da si poranio sa pljuvanjem...
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Slažem se do kraja s tobom. Ove izjave trening ovakav valja ne valja može samo dati neko ko je trener, mi smo laici ljudi dzaba se umisljamo. Pa mi pljujemo igrace i trenera zbog nekih promasaja sa pet metara na treningu.Sta vam je, ako čovjek kiksa nakon nekoliko utakmica onda se aktivirajte s hrakotinama. Doce i ekipa bluesever i ostali seratori. Mi unaprijed krenemo srat. Matere mi, mi i jesmo samo za krhanja sa borcem, pobjedom, usorom.MANUTDTe je napisao/la:Kad pocnemo o konkretnim stvarima pricati prekidas raspravu? Ja nista ne “kazem” pito’ sam te lijepo s cijim treninzima poredis?
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Zamijenio si me s nekim, ja samo argumentovano pišem. Punu podršku od mene imaju, uvijek su imali, tako da svaka kritika nije pljuvanje 
A i laici poput nas vide da su treninzi lagani, i nije ovo samo moje misljenje, nego vise nas. Al ok ja pljujem
A i laici poput nas vide da su treninzi lagani, i nije ovo samo moje misljenje, nego vise nas. Al ok ja pljujem
Samo da krene sezona da svi vide koliko je tosk jak,da se usutkaju kriticari sa tri boda iz konjicaa odmaaaah
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Opusti se..imat ćemo kad vremena i za ove vrste rasprave. Ne pricas za novog sponzora generalnog, keš dobar i to..plavobijeliii je napisao/la:Zamijenio si me s nekim, ja samo argumentovano pišem. Punu podršku od mene imaju, uvijek su imali, tako da svaka kritika nije pljuvanje
Hajmo sta pozitivno.
Pare mozda dovoljne i za premier liguuuu ljudi mojiiii,a mi se bavimo kako se treniraHeliosIzDomzala je napisao/la:Opusti se..imat ćemo kad vremena i za ove vrste rasprave. Ne pricas za novog sponzora generalnog, keš dobar i to..plavobijeliii je napisao/la:Zamijenio si me s nekim, ja samo argumentovano pišem. Punu podršku od mene imaju, uvijek su imali, tako da svaka kritika nije pljuvanje
Hajmo sta pozitivno.
Ma ja sam laik pa vidim da ono ne lici ni na sta,mrguda je cak bolje treninge imaoplavobijeliii je napisao/la:Zamijenio si me s nekim, ja samo argumentovano pišem. Punu podršku od mene imaju, uvijek su imali, tako da svaka kritika nije pljuvanje
Ti poceo 18. dan priprema drvlje i kamenje, nema smisla.plavobijeliii je napisao/la:Zamijenio si me s nekim, ja samo argumentovano pišem. Punu podršku od mene imaju, uvijek su imali, tako da svaka kritika nije pljuvanje
Znas li s kim jos igramo prijateljske do pocetka sezone?
HeliosIzDomzala je napisao/la:Opusti se..imat ćemo kad vremena i za ove vrste rasprave. Ne pricas za novog sponzora generalnog, keš dobar i to..plavobijeliii je napisao/la:Zamijenio si me s nekim, ja samo argumentovano pišem. Punu podršku od mene imaju, uvijek su imali, tako da svaka kritika nije pljuvanje
Hajmo sta pozitivno.
O kome je rijec? Jel ono osiguranje?
Sutra gradina srebrenik,za vikend neki turnir u vitezu anid ponovo najbolji igrac,tosk osvaja i onda bi se mogla ocekivati iduci onaj vikend generalka protiv jakog protivnikaa. Tada treba poceti pljuvati a ne sadaMANUTDTe je napisao/la:Ti poceo 18. dan priprema drvlje i kamenje, nema smisla.plavobijeliii je napisao/la:Zamijenio si me s nekim, ja samo argumentovano pišem. Punu podršku od mene imaju, uvijek su imali, tako da svaka kritika nije pljuvanje
Znas li s kim jos igramo prijateljske do pocetka sezone?
nuce456 ta prica o premier ligi je nidje veze. Bez uporista je a ne sjecam se da je iko ikad rekao da se ide. Samo gnjev na sebe mozemo navuci, nema potrebe.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Google Adsense [Bot], pomocniDJUBRE i 11 gostiju.