Osim13 je napisao/la:Zaim je ključ uspjeha ove ekipe

Svi se slazu samo zekoslav ne.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Osim13 je napisao/la:Zaim je ključ uspjeha ove ekipe
Dobrodošao drugZeljinvojnik je napisao/la:Pozz drugovi,novi sam ovdje,a za pocetak reci cu samo par rijeci:Mehic,Subasic,Eric,Bojo=vjerujmo Amaru.
Dobar je argentinac iz Veleza uskoro mu istice ugovor ja mislim...Rokoko87 je napisao/la:Treba pratiti i crnca iz Mladosti i Brandaoa također, za Asima su obojica spejsšatl.
Pavicu, pripazidera malo pa nam javi detaljeOsim13 je napisao/la:Treba Fanima pratiti u subotu, posebno onaj koji bude na njegovoj strani
Scouting reportLjoZee je napisao/la:Pavicu, pripazidera malo pa nam javi detaljeOsim13 je napisao/la:Treba Fanima pratiti u subotu, posebno onaj koji bude na njegovoj strani
Zavisi koga metnu na tu stranubraco je napisao/la:Koliko god pričali Fanimo na Pavića, vala imamo i mi šansu na strani gdje igra Bajić.
Budemo li sterilni po toj strani, uručit mu ispisnicu ko god bude igrao desno krilo.LjoZee je napisao/la:Zavisi koga metnu na tu stranubraco je napisao/la:Koliko god pričali Fanimo na Pavića, vala imamo i mi šansu na strani gdje igra Bajić.
Budemo li sterilni po toj strani, uručit mu ispisnicu ko god bude igrao desno krilo.LjoZee je napisao/la:Zavisi koga metnu na tu stranubraco je napisao/la:Koliko god pričali Fanimo na Pavića, vala imamo i mi šansu na strani gdje igra Bajić.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.