Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
da je crvena lijena marva vise pruge izgradila do 91 sad nebi bilo potrebe za ovakvim izrabljivanjem
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- legenda reala
- Kontakt:
ma nisam prugu, al smo ovako jbavani po 12 sati, subote,nedelje,praznike ma svast nestoPenaltiky je napisao/la:Baš si prugu polagao? Ovo je next level of shit. Alija Sirotanović sranje.legenda reala je napisao/la:Izdri Marsale, svi smo to prosli kad smo tek počeli, samo se čeliči
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Džaba što ga je tri puta oprao smješa iz betona je nagrzila lak.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hahaha e moj radni narode
Ne znam gledatel ovog Čulića na N1, dobro ovaj lik išta napiše jbt
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sad je u Avazu? Đe mu je i mjesto. Jel dao il dobio otkaz baš me interesuje.Osim13 je napisao/la:Ne znam gledatel ovog Čulića na N1, dobro ovaj lik išta napiše jbt
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
hocu otvorim svoju skolu, @helčo hos presjec vrpcu i jedan tuzlak da rokne od zid ko kod brodova
**** Tuzlak uzećemo flašu Jim Bima da se izvrnem ko čarapa opaaa.Varg je napisao/la:hocu otvorim svoju skolu, @helčo hos presjec vrpcu i jedan tuzlak da rokne od zid ko kod brodova
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osim13jejedanOsim13 je napisao/la:Treći ban u 10 dana na klix komentarima, postajem curry.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Imal lakog morala da znam da skinemASD je napisao/la:Zasto imam osjecaj da kod ovih aplikacija za upoznavanje u Bosni se otprilike nalazi 99% muskaraca?
BosniaBoston je napisao/la:Osim13jejedanOsim13 je napisao/la:Treći ban u 10 dana na klix komentarima, postajem curry.

- ASD
- Kontakt:
Nemam pojma. Hoću ići malo do Zapadne Evrope pa reko da navakat pripremim teren.Osim13 je napisao/la:Imal lakog morala da znam da skinemASD je napisao/la:Zasto imam osjecaj da kod ovih aplikacija za upoznavanje u Bosni se otprilike nalazi 99% muskaraca?
Ako ću da budem i nagužen neka to bude gdje me niko ne zna

Mudro. Otići u milionski grad i to šaltat, ako me išta natjera da odem iz BiH biće to. I apsolutna vlast ezdea.
HELĆO KIBORD VORIJOR
HELĆO KIBORD VORIJOR
Osim13 je napisao/la:Mudro. Otići u milionski grad i to šaltat, ako me išta natjera da odem iz BiH biće to. I apsolutna vlast ezdea.
HELĆO KIBORD VORIJOR