Oš kupit kućicu doleRigoletto je napisao/la:nemoj da bi vam kakve diverzije dole pale na pametOsim13 je napisao/la:Gledaj Bošnjaka što po Pelješcu noge plazaju![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oš kupit kućicu doleRigoletto je napisao/la:nemoj da bi vam kakve diverzije dole pale na pametOsim13 je napisao/la:Gledaj Bošnjaka što po Pelješcu noge plazaju![]()
Prodaješ?Penaltiky je napisao/la:Oš kupit kućicu doleRigoletto je napisao/la:nemoj da bi vam kakve diverzije dole pale na pametOsim13 je napisao/la:Gledaj Bošnjaka što po Pelješcu noge plazaju![]()
Da. Hoš kupit, da i ti zemlje imaš u rezervnoj.Rigoletto je napisao/la: Prodaješ?
Davno obavljenoPenaltiky je napisao/la:Da. Hoš kupit, da i ti zemlje imaš u rezervnoj.Rigoletto je napisao/la: Prodaješ?
Ako bude piva onako skupa, normalno da prodajem...Osim13 je napisao/la:Prodaje Sage, samo još ne zna
u slucaju da se vec nisi organizovao, ja sam u februaru ove godine radio za zenu vizu za Dubai, preko ove stranice ispod:Believe je napisao/la:Ljudi, iskustva sa vizom za Dubai (BH drzavljani)?
Kako, gdje, sta??
Nerminovic je napisao/la:Jel iko bio u Tajland?
Bio ti je Virto, čak mislim više puta, a i onaj lik sa teme repke Principatus čini mise, znam da je jednom govorio da je čak on ili brat mu išli raditi nešto tamo, jel kao doktor ili nešto tako, jer je iz Njemačke.Nerminovic je napisao/la:Jel iko bio u Tajland?
kod Virtua znaci da se raspitam oko par stvaririo_Ferdy88 je napisao/la:Bio ti je Virto, čak mislim više puta, a i onaj lik sa teme repke Principatus čini mise, znam da je jednom govorio da je čak on ili brat mu išli raditi nešto tamo, jel kao doktor ili nešto tako, jer je iz Njemačke.Nerminovic je napisao/la:Jel iko bio u Tajland?
Povedi drugara s kojim si postelju u Beču dijelio.Nerminovic je napisao/la:kod Virtua znaci da se raspitam oko par stvaririo_Ferdy88 je napisao/la:Bio ti je Virto, čak mislim više puta, a i onaj lik sa teme repke Principatus čini mise, znam da je jednom govorio da je čak on ili brat mu išli raditi nešto tamo, jel kao doktor ili nešto tako, jer je iz Njemačke.Nerminovic je napisao/la:Jel iko bio u Tajland?Nisam inace tip koji bi mogao da putuje sam ali sam eto uzeo mjesec dana u Tajland pa me malo nervoza bila uhvatila
Zelis u Tajland, a? Mislim da svi znamo zasto. Javi nam kakve su Tajlandke, kakvi su utisci.Nerminovic je napisao/la:Jel iko bio u Tajland?
NerminovićuArtVandelay je napisao/la:Zelis u Tajland, a? Mislim da svi znamo zasto. Javi nam kakve su Tajlandke, kakvi su utisci.Nerminovic je napisao/la:Jel iko bio u Tajland?
You have cock?!kraljttbvb je napisao/la:Kad u Hangoveru ona trandza priča liku da su se kresnuli i da su zajedno svrsili.
Onom liku drago.
Kad trandza reče ja u tebe a ti po podu, onaj poce povracati
Tajland očito ludilo, ne znaš s kim/čim si završio u sobi dok ga/je ne skines i vidiš šta ima medju nogama
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 15 gostiju.