FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Doduše, kao sa Riberijem i Robenom, oni su nakon svake sezone i povreda najavljivani kao nova pojačanja. Ovaj je trebao da ide, a sad vjerovatno neće pa se i on računa kao novo pojačanje.
Gdje nam je to Hasan, ni glasa, evo već desetak dana?
Gdje nam je to Hasan, ni glasa, evo već desetak dana?
Zar niste culi? Nama pojacanja ne trebaju 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ulli čuo da je na klupsku teku pisao večere i naredio mu rad od kuće.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Koliko god da nam to smeta i da ne zelimo priznati, realno naš Bajern nije popularna destinacija za W Class igrace, niti je Bundesliga popularna i atraktivna kao Engleska, Španska, Talijanska liga. Iz tog razloga nam sjeva toliko odbijenica, iako za to snosi po meni i Uprava dio odgovornosti. Nazalost po popularnosti za igrace smo na nivou jednog Totenhema, Atletico M, Napolija, Intera (trenutnog) itd. Ne mozemo se mi mjeriti sa tim sa Barcom, Realom, englezima, Juventusom, PSG-om. Nazalost ali tako je jbg.
Volim te Zeljo!!!
Bojim se da je problem do para. Svak će doći ako platiš. Ali ako odeš po Rocu i ponudiš 18 mil plus bonusi ljudi ti opsuju sunce i kažu sad ćeš platiti klauzulu ili nema ništa od dogovora, normalno je da nećemo biti atraktivna destinacija bilo kome.
-
- Kontakt:
Normalno da je do para, ovo su price za malu djecu. Eto Ligue 1 je atraktivnija od Bundeslige pa PSG pokupova sve same svjetske klase
Juventus dovede Ronalda, De Ligta a nisu nimalo privlacniji od Bayerna. Juve radi pametnije od Baye, oni ce otplacivati De Ligta godinama, a znamo da Ronaldovu platu ne placaju oni u potpunosti. Tako da pustite se te price za malu djecu, ovdje pricamo o Bayernu a ne Zelji. Treba imati para, ali i znanja.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- anelbavarac
- Kontakt:
Porediti Paraticia, Nedveda, Agnelia, i njihove sposobnosti sa ovim nasim, je u najmanju ruku smijesno.
Dovoljno je pogledati sta su sve napravili zadnjih recimo 4-5 godina, i sve ce biti jasno.
Brazzo je nedorastao zadatku, i to je svima jasno.
Za Rocu daju 30mil
Koji luzeri.
Dovoljno je pogledati sta su sve napravili zadnjih recimo 4-5 godina, i sve ce biti jasno.
Za Rocu daju 30mil

Koji luzeri.

- Bayern@heart
- Kontakt:
Čuj samo 18 miliona za ovog Rocu Braco ponudio
. čovjek ima 40 miliona klauzulu i od toga Espanjol ne osustaje.Jest da je sad recimo sezona 2002-2003 možda bi ovo i prošlo. Teško ćemo mi do kvalitetnih pojačanja sa ovim "buvljačkim" metodama sezona samo što nije počela, a kvalitenih zamjena za Riba i Roba ni navidiku. Ostaju nam samo stakleni Serdž i Kingsli.

Ja i pričam prvenstveno o parama. Svake godine "Ima se, trošiti će se" i onda se gužvaš sa Espanyolom ne bi li platio 5 miliona manje igrača za kojeg si samo ti i zainteresovan. Mene čudi da nisu ponudili za Fekira, ovo bi bio baš Bayern transfer. Do 20 miliona pa ako bude šta od njega, dobro i jest.
41.21.1.
Gledam onog invalida Demebela pa lik ne može napraviti razliku protiv trećeg tima Chelsea.
I kao on neka opcija za Bayern. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Koliko sam upoznat Fekir je bio jedna od opcija prošle godine da dođe umjesto Hamesa https://www.goal.com/en/news/fekir-woul ... a1ar1iccjj zašto nisu pokušali ko zna vjerovatno Braco.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ja i pričam prvenstveno o parama. Svake godine "Ima se, trošiti će se" i onda se gužvaš sa Espanyolom ne bi li platio 5 miliona manje igrača za kojeg si samo ti i zainteresovan. Mene čudi da nisu ponudili za Fekira, ovo bi bio baš Bayern transfer. Do 20 miliona pa ako bude šta od njega, dobro i jest.
- farinelli123
- Kontakt:
Ovo se vrlo lako može modifikovati u “bljuvačkim”Bayern@heart je napisao/la:Teško ćemo mi do kvalitetnih pojačanja sa ovim "buvljačkim" metodama
Poenta ostaje.
•
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nije strasno ako Roki ne dodje, ima ko igrati u sredini.
Belaj moze biti ako se ostane na samo dva krila i Müllerom i Daviesom kao alternativama. Treba nam krilo da moze 'gurati' ovu dvojicu naprijed i obrnuto. Znaci neko potentan. Ne mora Sane, daj tog Pepea ili onog iz psv-a.
Belaj moze biti ako se ostane na samo dva krila i Müllerom i Daviesom kao alternativama. Treba nam krilo da moze 'gurati' ovu dvojicu naprijed i obrnuto. Znaci neko potentan. Ne mora Sane, daj tog Pepea ili onog iz psv-a.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Sto uradi taj mocni juve... Zbroji njihove u nase rezultate u zadnjih pet godina, pogledaj godista nasih igraca i njihovih pa usporedi perspektivu.anelbavarac je napisao/la:Porediti Paraticia, Nedveda, Agnelia, i njihove sposobnosti sa ovim nasim, je u najmanju ruku smijesno.
Za Rocu daju 30mil![]()
Koji luzeri.
Nema straha, doci ce sane
- Centre forward
- Kontakt:
Kako sta uradi? Dosta, al ono najbitnije je da su doveli Ronalda. Mnogo "dublji" transfer od onog sto vecina misli. Za njim dolaze i igraci svjetske klase i novac, i sta sve ne. Kakav je to kostur nase ekipe? Coman, Gnabry i ostala balavurdija. Nikakve veze nema to sto su oni mladjahni momci kad nisu klase koje Bayernu trebaju.
Ako ima i trunka istine u ovim natpisima da se cjenkamo za milion-dva, da mislimo da cemo molitvama dovest' Sanea u Minhen i co., onda smo fakat nisko pali. Prenisko.

Ako ima i trunka istine u ovim natpisima da se cjenkamo za milion-dva, da mislimo da cemo molitvama dovest' Sanea u Minhen i co., onda smo fakat nisko pali. Prenisko.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Jbg nije izbacilo Braci na početnu u recommended kad je youtube otvaraoBayern@heart je napisao/la:Koliko sam upoznat Fekir je bio jedna od opcija prošle godine da dođe umjesto Hamesa https://www.goal.com/en/news/fekir-woul ... a1ar1iccjj zašto nisu pokušali ko zna vjerovatno Braco.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ja i pričam prvenstveno o parama. Svake godine "Ima se, trošiti će se" i onda se gužvaš sa Espanyolom ne bi li platio 5 miliona manje igrača za kojeg si samo ti i zainteresovan. Mene čudi da nisu ponudili za Fekira, ovo bi bio baš Bayern transfer. Do 20 miliona pa ako bude šta od njega, dobro i jest.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Saml se zalite da niko ne potpisuje, evo Odoi potpisao petogodisnji ugovor. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Još nije, ali se očekuje. Za plave,naravno.
Inače, Sky i otočki mediji prenose da pregovarate sa Saneovim agentom, valjda hoće vidjeti šta vi u stvari nudite i jel ima uopće neki izbor.
Inače, Sky i otočki mediji prenose da pregovarate sa Saneovim agentom, valjda hoće vidjeti šta vi u stvari nudite i jel ima uopće neki izbor.
schickeria je napisao/la: Sto uradi taj mocni juve... Zbroji njihove u nase rezultate u zadnjih pet godina, pogledaj godista nasih igraca i njihovih pa usporedi perspektivu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 23 jul 2019, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- anelbavarac
- Kontakt:
Odoi pruduzuje do 2024-te.
Dzaba ga molili i preklinjali 3 mjeseca.
Bravo glavesine.
Dzaba ga molili i preklinjali 3 mjeseca.

Bravo glavesine.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.