FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kažu bez kluba Blagojević
https://www.transfermarkt.co.uk/jovan-b ... ler/196944
https://www.transfermarkt.co.uk/jovan-b ... ler/196944
Ovaj decko iz Gane , bolji igrac od vecine iz veznog reda.Sutra imate priliku da se uvjerite.
Presuda u roku 90 dana,e sad haj znaj kad će zasjedati.HongKong je napisao/la:Sta li je s onim CAS-om? Prosao je rok savezu da se ocituje o predmetu, koliko se ceka sad ta odluka?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Ako je tacno onda cemo imat strasan vezni red aBdiguita je napisao/la:Ovaj decko iz Gane , bolji igrac od vecine iz veznog reda.Sutra imate priliku da se uvjerite.
-
- Kontakt:
Jos samo stoper, krilo i bek 

Cim se zavrse papiri mali ce u prvu postavu uletitiguita je napisao/la:Ovaj decko iz Gane , bolji igrac od vecine iz veznog reda.Sutra imate priliku da se uvjerite.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
irfo je napisao/la:Cim se zavrse papiri mali ce u prvu postavu uletitiguita je napisao/la:Ovaj decko iz Gane , bolji igrac od vecine iz veznog reda.Sutra imate priliku da se uvjerite.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Znaci Abubakar dobar pravo. Tako i treba raditi, kupiti ove nase talente, skontati neki fazon da dovodimo ove iz Afrike i nema fule. Takvi se poslije mogu dobro i prodati dalje.
Cuva Bog Zelju svog!
Kakvi sad papiri.Taman kontas evo ga ono nesto fali.Zec dobar jos da nije povrjedjen,Veseli dobar ali fali mu ono na kraju.Ima li iko da je bez mane kakve.Ili je mlad,neiskusan, star, spor, mehak, nije los ali boji se.
Ima BogiAlipasino je napisao/la:Kakvi sad papiri.Taman kontas evo ga ono nesto fali.Zec dobar jos da nije povrjedjen,Veseli dobar ali fali mu ono na kraju.Ima li iko da je bez mane kakve.Ili je mlad,neiskusan, star, spor, mehak, nije los ali boji se.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
U zadnje vrijeme nam uvijek nesto fali.Alipasino je napisao/la:Kakvi sad papiri.Taman kontas evo ga ono nesto fali.Zec dobar jos da nije povrjedjen,Veseli dobar ali fali mu ono na kraju.Ima li iko da je bez mane kakve.Ili je mlad,neiskusan, star, spor, mehak, nije los ali boji se.

E cuj kaze, nije nesto brz al zato nema ni šut.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Gledaj golčine Salifua na 2:45irfo je napisao/la:Cim se zavrse papiri mali ce u prvu postavu uletitiguita je napisao/la:Ovaj decko iz Gane , bolji igrac od vecine iz veznog reda.Sutra imate priliku da se uvjerite.
i majstorska asistencija na 2:05

Pa lik je iz Gane, dok se kontaktira njihov savez, pa oni papire posalju pa citava ta birokratija, ne moze se bas sve za dan zavrsit
to je moj igrac zato ce i potpisat
Cak sam i gledo snimak citave utakmice jedne sto sam naso, sat i po traje sa nekom muzikom, igraju na nekoj livadi
Kasnis, stavljo sam ja gif te asistencije vecbraco je napisao/la:Gledaj golčine Salifua na 2:45irfo je napisao/la:Cim se zavrse papiri mali ce u prvu postavu uletitiguita je napisao/la:Ovaj decko iz Gane , bolji igrac od vecine iz veznog reda.Sutra imate priliku da se uvjerite.

Cak sam i gledo snimak citave utakmice jedne sto sam naso, sat i po traje sa nekom muzikom, igraju na nekoj livadi

Zadnja izmjena: irfo, dana/u 23 jul 2019, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Pa dobro, papirologija je vjerovatno ona standardna, proceduralna. Ne vjerujem da bi tu trebalo biti nekih problema.
Omg kako će sjat na avatarubraco je napisao/la:Gledaj golčine Salifua na 2:45irfo je napisao/la:Cim se zavrse papiri mali ce u prvu postavu uletitiguita je napisao/la:Ovaj decko iz Gane , bolji igrac od vecine iz veznog reda.Sutra imate priliku da se uvjerite.
i majstorska asistencija na 2:05![]()
Ja sam konto da sam ja fanatik ali bogami...irfo je napisao/la: Cak sam i gledo snimak citave utakmice jedne sto sam naso, sat i po traje sa nekom muzikom, igraju na nekoj livadi

Al' vidi jednu stvar, oni obojica igraju krilne pozicije, al' su u biti različiti tipovi krila, Veseli je nominalno ono krilo što zna sve sa loptom, odlične tehnike i upitne brzine, dok je Asim sušta suprotnost, gurni mu loptu u for i nek trči za njom, tehnika mu nije jača strana, dribling mu jedino slučajno prođe i to je to.HongKong je napisao/la:Po transfermarktu Veselinovic u Premijer Ligi BiH ima ukupno 100 utakmica. Dao je 7 golova i 13 asistencija, te dobio 18 zutih kartona. Ukupno u karijer 137 utakmica, 12 golova, 15 asistencija i 30 zutih. Statistika zadnjeg veznog.![]()
Asim Zec u nasoj ligi 120 utakmica, 29 golova i 7 asistencija te 9 zutih. Ukupno u karijeri 144 utakmica 33 gola 10 asistencija. Statisticki je dosta produktivniji Asim.
Eh sada, volio bih kada bi imali neku statistiku propuštenih izglednih šansi (a znamo svi šta znači izgledna šansa), prilično sam siguran da je Zec imao 30 takvih propuštenih šansi više nego Veseli.
PS: Bio sam u Makarskoj za vikend, upalim onu Moju TV da gledam tekmu u subotu, joj nerviram se više nego kad sam na tekmi, govori mi onaj vlasnik apartmana "Ofalija ti Željo izgleda", hajd ba reko Gzira ne javljaj se

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la: PS: Bio sam u Makarskoj za vikend, upalim onu Moju TV da gledam tekmu u subotu, joj nerviram se više nego kad sam na tekmi, govori mi onaj vlasnik apartmana "Ofalija ti Željo izgleda", hajd ba reko Gzira ne javljaj se

Pozivam se na najveceg znalca lopte u regionu.
"Igrac koji puca ce zabit gol"

"Igrac koji puca ce zabit gol"

Cuva Bog Zelju svog!
Hvala
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl, Stanceski i 47 gostiju.