FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajde drago mi je zbog Ermina. Valjda bude spreman za subotu pa koliko god, treba nam.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
U vrijeme kada klub prolazi kroz jedan od najtežih perioda, posjeta nije bila tako loša.
To je već nešto.
Svaka čast Manijaci i Željovci!
To je već nešto.
💩💩
Velikan!irfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/bogicevic- ... onu/326920
Treba reci i da je Bogija i prije Borca mucila zadnja loza al je stisno zube i odigro![]()
A ne ko neki manekeni
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
A on drvo bio u Villarealu, pa i taman da je treniro.. jbte i ti velikani nekad znaju biti slijepiirfo je napisao/la:Znaci sokiro se Babuka kako je Pavic odigroUBIPITAR je napisao/la:lijevi bek je prioritet,info od maloprije.
Želim da vidim svoju braću i drugove prije tekme. Onako jedni će na Jug, drugi na Sjever, Istok, Zapad… na sve strane našeg hrama. Grbavica je nama naša Meka i Medina, naše Međugorje, naša misa i naša teravija… Zajedno ćemo osluškivati rezultate s drugih terena, smijati se i pjevati, tugovati pa i bolovati opet ako treba, nije to ništa novo za nas…Goosman je napisao/la:U vrijeme kada klub prolazi kroz jedan od najtežih perioda, posjeta nije bila tako loša.
To je već nešto.
Sve je laške kada smo skupa, kada smo svi tu, jer danas nam igra Željezničar!
U obavezno štivo slikovnica za plave djevojčice i dječake!
Bogi je Mi. Na stranu sve zayebancije, kiskevi, greške, čovjek je ko i mi, živi Ž. Nadam se (kad odluči za jedno 10 - 20 godina) kad se bude opraštao, da to bude u stiluirfo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/bogicevic- ... onu/326920
Treba reci i da je Bogija i prije Borca mucila zadnja loza al je stisno zube i odigro![]()
A ne ko neki manekeni

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A, ne fakat, kad sagledaš, u onom jednom periodu smo počeli ličiti na sve, osim na klub sa pravim vrijednostima, a to je povlačilo da sve naše dugogodišnje igrače olako puštamo i tjeramo i on je ostao omražen jer je tražio svoja prava što bi velika većina nas i uradila.
Napokon smo se vratili u period gdje se ponovo cijeni svaki Željovac, a ostalo će krenuti uskoro.
Napokon smo se vratili u period gdje se ponovo cijeni svaki Željovac, a ostalo će krenuti uskoro.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Maloprije s drugom pricam haha kaze objavio a.Zec sliku onu svoju debilnu kad proslavlja go s prstima u usima... i replaya mu drug na taj stori “halo bomba, zabiji iz 6 sansi jednom”. Ovaj tinejdzer mu napiso najebem ti se mame, ajd odyebi u skokovima klosarcicu...
Eto o kakvom se degenu radi i njemu neko da uspije usadit kako treba igrat, sta treba radit, a ni osnovne kulture nema.. kad se sjetim udje u igru, Amar mu govori vrati se beka igraj on mu odmahnu rukom, kaze necu...
Eto o kakvom se degenu radi i njemu neko da uspije usadit kako treba igrat, sta treba radit, a ni osnovne kulture nema.. kad se sjetim udje u igru, Amar mu govori vrati se beka igraj on mu odmahnu rukom, kaze necu...
Ja razumijem da je vjerovatno ostavljen radi brata, ali preveliki je seljak da bismo svi to trpili, od stručnog štaba do nas navijača.
Zaim barem nije toliko abnormalan kao ovaj.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Valjda ne dovede ko Bajica lijevog beka i odigra 7,5 minuta...UBIPITAR je napisao/la:lijevi bek je prioritet,info od maloprije.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Ma brate Asim Zec je ubijedjen za sebe da je daleko najbolji u Zelji igrac i da je prevazisao ovu ligu... problem jeste u tom sto je zanesen i pravi otpor prema svima koji mu ukazuju na nesto, to radi u svlacionici, to se posebno odnosi za prosle trenere. Malo se sad zajebo, naletio je na nekog ko je Zebu ostavljao na klupi i vadio u 30oj na derbiju kad je bio najbolji igrac lige. Za Bekrica isto vazi, na klupu ga preselio.. a ne ovog yebivjetra seljackog. Uzeo on sebi za pravo da kaze da nece on to igratRokoko87 je napisao/la:Ja razumijem da je vjerovatno ostavljen radi brata, ali preveliki je seljak da bismo svi to trpili, od stručnog štaba do nas navijača.
Neću ulaziti u to, al mi i ide nekako uz njega taj šabanluk.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- desnibocni
- Kontakt:
Liga jeste losa, ali ako za sebe misli da je najbolji, onda nam je liga ono bas losaManijaci19871921 je napisao/la:Ma brate Asim Zec je ubijedjen za sebe da je daleko najbolji u Zelji igrac i da je prevazisao ovu ligu... problem jeste u tom sto je zanesen i pravi otpor prema svima koji mu ukazuju na nesto, to radi u svlacionici, to se posebno odnosi za prosle trenere. Malo se sad zajebo, naletio je na nekog ko je Zebu ostavljao na klupi i vadio u 30oj na derbiju kad je bio najbolji igrac lige. Za Bekrica isto vazi, na klupu ga preselio.. a ne ovog yebivjetra seljackog. Uzeo on sebi za pravo da kaze da nece on to igratRokoko87 je napisao/la:Ja razumijem da je vjerovatno ostavljen radi brata, ali preveliki je seljak da bismo svi to trpili, od stručnog štaba do nas navijača.

...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Ja razumijem da nece niko za sebe reci: “E, jesam parmak u pm”. Ipak, ono stavljanje prstiju u usi i te slicne proslave i gestikulacije koje znace “Da vas cujem hejteri” su toliko seljacke, a pritom to je jedna sansa koju si realizovao od njih 10993939. Proslavi normalno ili nemoj nikako i cao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- invincible1921
- Kontakt:
Moramo pobjediti u subotu, mozda i tekma koja moze sezonu okrenut. Ako dobijemo napravice se pozitivna atmosfera i docekat umorni zrinski pa sto da ne i pobjediti pa mi smo na grbavici favoriti protiv svakoga
Znaci 7 bodova iz tri kola,...tu smo

Znaci 7 bodova iz tri kola,...tu smo

=\_1921_/=
Mislim da ce Alispahic na tu poziciju a na njegovu ce ErminOsim13 je napisao/la:Pretpostavljam Hajdar umjesto Boje u subotu?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Treba ici na kup.Kroz ligu cemo izboriti europu,ali necemo osvojit to je ocigledno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- invincible1921
- Kontakt:
Nemoj mi pesimizmaBosniaBoston je napisao/la:Treba ici na kup.Kroz ligu cemo izboriti europu,ali necemo osvojit to je ocigledno

=\_1921_/=
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne mozemo 20 bodova skocit sa 3 pojacanja nikako.60 boba i nogom u guzici.Volio bih da grijesiminvincible1921 je napisao/la:Nemoj mi pesimizmaBosniaBoston je napisao/la:Treba ici na kup.Kroz ligu cemo izboriti europu,ali necemo osvojit to je ocigledno
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 32 gosta.