FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vazdan provedoh gledajuci free agente na transfermarktu... ima toga koliko ti dusa hoce, i poznatih i mladih i prekaljenih i losih... pitanje koliko su realni, ali da ima izbora sigurno ima. Tako da ja vjerujem da ce u prolazu potpisati makar 1.
nista od togManijaci19871921 je napisao/la:Ne znam je li se pisalo, Stila i Dialiba su takodjer slobodni od 1 jula... bas me interesuje bi li Buba mogao sada izyebat ovu ligu... Stila je Stila ne bi trosio puno rijeci..
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Jel to Delimustafic ne da svog dragulja?irfo je napisao/la:nista od togManijaci19871921 je napisao/la:Ne znam je li se pisalo, Stila i Dialiba su takodjer slobodni od 1 jula... bas me interesuje bi li Buba mogao sada izyebat ovu ligu... Stila je Stila ne bi trosio puno rijeci..
Yebat ga lijepo mi je bilo makar misliti o tome
Hoce li biti kakve koristi od onog naseg crnca?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hoće, Adukor za bogateLjoZee je napisao/la:Hoce li biti kakve koristi od onog naseg crnca?

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kako je ovo lijepa vijest, napokon igrač kakvog sanjamirfo je napisao/la:@Osime ne stavljaj ga jos na avatar dok ne bude zvanicno

Potpiši kralju

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zna igrat lopte crni, hvale ga po ovome sto je pokazo na treninzima, za razliku od ovih do sad afrikanaca i juznoamerikanaca ovaj ima i tehniku i pas igru solidnu, mogao bi ostati, malo sam gledao po youtubeu highlighte s utakmica ovog njegovog kluba, nosio kapitensku traku sa 19 godina, igra zadnjeg veznog, ali voli krenuti i prema naprijed i osutat iz daljine, jes da je to druga liga Gane ali vidi se da ima nesto u njemu.
Inace zanimljivo je ko sto neko napisa prije koji dan da ga je preporucio Edin Prljaca, on mu je bio trener tamo par mjeseci i kaze za njeg da bi mogao biti odlican igrac za nase lige.
Inace zanimljivo je ko sto neko napisa prije koji dan da ga je preporucio Edin Prljaca, on mu je bio trener tamo par mjeseci i kaze za njeg da bi mogao biti odlican igrac za nase lige.
Hvala na inf.
Posto vas ima upucenijih u ta neka desavanja u klubu ako izuzmemo tog crnca da li se planiraju jos neka pojacanja? Konkretno krilo, stoper i tako te pozicije?
Posto vas ima upucenijih u ta neka desavanja u klubu ako izuzmemo tog crnca da li se planiraju jos neka pojacanja? Konkretno krilo, stoper i tako te pozicije?
Krilo i stoper se traze, ali posto u evropi jos uvijek uveliko traje prelazni rok, za ove bolje igrace moramo sacekat da im propadne vaniLjoZee je napisao/la:Hvala na inf.
Aha, ma bitno mi je da se trazi i da ih mozemo ocekivati. Nek je iole spreman moze biti od vece koristi nego neki trenutni igraci.
Ma utušila brate i ona priča o upravama i forumima, obrni okreni ispod svakog kamena a sve isto. Željno sam iščekivao početak sezone upravo zbog ovoga, i nadam se da ćemo nastaviti ovim ritmomRokoko87 je napisao/la:Drago mi je fakat što @osim kaže da se mogu pročitati i konstruktivne rasprave i neke analize, a i pozitivne zayebancije na račun nas samih i samih igrača koji to zasluže.

Dobro zvuči, sa njim i Bojom bi mogli svašta dobiti + Mehić i ostatak 'male raje'. Jedva čekam i Mehića, recimo neka utakmica na Grbavici kad nekadirfo je napisao/la:Zna igrat lopte crni, hvale ga po ovome sto je pokazo na treninzima, za razliku od ovih do sad afrikanaca i juznoamerikanaca ovaj ima i tehniku i pas igru solidnu, mogao bi ostati, malo sam gledao po youtubeu highlighte s utakmica ovog njegovog kluba, nosio kapitensku traku sa 19 godina, igra zadnjeg veznog, ali voli krenuti i prema naprijed i osutat iz daljine, jes da je to druga liga Gane ali vidi se da ima nesto u njemu.

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nije neko,nego jairfo je napisao/la:Zna igrat lopte crni, hvale ga po ovome sto je pokazo na treninzima, za razliku od ovih do sad afrikanaca i juznoamerikanaca ovaj ima i tehniku i pas igru solidnu, mogao bi ostati, malo sam gledao po youtubeu highlighte s utakmica ovog njegovog kluba, nosio kapitensku traku sa 19 godina, igra zadnjeg veznog, ali voli krenuti i prema naprijed i osutat iz daljine, jes da je to druga liga Gane ali vidi se da ima nesto u njemu.

Salifu neka bude novi Nyema.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
lijevi bek je prioritet,info od maloprije.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Znaci sokiro se Babuka kako je Pavic odigroUBIPITAR je napisao/la:lijevi bek je prioritet,info od maloprije.

Dakle tačno je (što i nije bilo teško pretpostaviti) da Pavića Amar ne miriše nikako. Pa jasno je vala svima da je silom prilika tu. A stvarno šteta, kakav je početak imao reko evo ga, R. Carlos...
https://sportsport.ba/fudbal/bogicevic- ... onu/326920
Treba reci i da je Bogija i prije Borca mucila zadnja loza al je stisno zube i odigro
A ne ko neki manekeni
Treba reci i da je Bogija i prije Borca mucila zadnja loza al je stisno zube i odigro

A ne ko neki manekeni
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Mana i 40 gostiju.