@anelbavarac
Rukovodstvo kluba radi po meni odličan posao, iskusne glavešine sa preko 20 prijelaznih rokova i najmanje dvije smjene generacija u Bayernu. Nisu tvrdoglavi, neposustaju pod pritiskom medija (sjeti se samo početka sezone kako su mediji napadali), kada je izbor igrača, trenera uvijek se pita struka. Pa je tako Kovača Jupp preporučio, Kimicha Pep Gvardiola i slično. Kad su u pitanju pare i škrtost o kojem se ovdje govori, oni su i u tom segmentu upravu, jer kao zamjenu krila doveli su Comana, Gnabrya i Douglasa Costu, to su u vrijeme kad je igro čuveni dvojac bila dobre zamjene, dakle nije tačno da nisu dovodili zamjene za krila. Dovesti Gnabrya za jednocifren broj miliona je super posao, Kimich je također doveden za siću danas te igrače komotno možeš nazvati vrhunskim igračima, pa onda Levandosvki džaba, Goretska džaba. Mi kad smo to radili mediji su govorili kako krademo, a danas kada to Juventus radi onda je to vrhunski posao, stvar je kako novinari napišu. Opet se u medijima stvara slika da Bayern pada, zato što po njima ne ulaže adekvatno, srećom imamo glavešine koje rade vrhunski posao i znaju to sve izkontrolisati.
Liverpool je uložio u zadnje 3. godine preko 500 miliona u pojačanja, dok je s druge strane Totenhem bio totalno neaktivan zadnji ljetni prelazni rok i pričamo o dva kluba koji su finalisti Lige šampiona, i kada o tome govori naša uprava da nije toliko važno i da ulaganje i rezultat ne idu jedno s drugim upravu su. Važno je reagovat na pravo vrijeme i prepoznat kvalitet igrača, a oni to rade vrhunski, pa pogledaj kakve transfer greške rade Man Utd sa Alesksisom, pa Barsalona sa Kutinjom, Dembeleom. Bayern ima jako malo takvih grešaka. Mi nemamo tu moć atraktivnosti da kod nas igraju "superstar" igrači i to je najvećim dijelom zbog Bundeslige, ali Bayern uprkos tome pronađe put da dovede jako kvalitetne igrače i da bude u samom vrhu evropskog fudbala, gdje smo sad i gdje ćemo ostat. I ovo još da ti kažem Hernandez je bolji od De Lighta i to ćeš vidjeti ubrzo i vidjet ćeš da ko dovede to Pepe iz Francuske da će i to bit flop i masu toga će ti ove glavešine dokazat da su upravu. Eto toliko

pozdrav drug.