UHHHHHH zaboravio sam to a bas me raspizdilo u 1 poluvremenu . Momak je imao puno prilika nikad nis nije specijalno pokazo u nizu , Horor koji je sinoc odigrao je stvarno za pitanja imal ista bolje na tom krilu , al razumjem da smo bez dva beka ostali pa da nije bilo specijalno opcija , ač stvarno je bio los , uzasan.AngelDiMaria je napisao/la:paulus je napisao/la:Uh ne mogu vam opisat kako divno jutro, uzeli smo Zrinski Bez Rahmanovica , Oremusa, Stojanovica, Pidre. Novog Beka ( ne moze mi ime u glavu sad nikako . Uzeli smo ih pametnom i jako borbenom igrom.
Djokanovic , covjece 18 god , onakva zrelost u igri ( uzbudjen sam zbog momka djeluje nestvarno da je ono 18togodisnjak )
Vladan , covjece, pokuso sam se sjetit bilo kakvog golmana njegovih godina koji unosi sigurnost u odbranu, koji je zreo , koji cita igru , kupi sve zivo i ima reflex za 10 , sjecal se iko pribliznog golmana u nasoj ligi ?
Besir i Lazic mirnjak odbrana , nema panika , odusevljen .
Kapiten sinoc pluca ostavio , svaka mu cast.
Gavric tacno ono sto sam mislio za covjeka , ima zadnji pas odlican, ona lopta za Ahmeta je vrhunska al Ahmet je ocito umoran i tu mi malo nije jasno zasto smo doveli Guzinu ( koji doduse nije imao neko vrjeme da se dokaze ) al doveli smo ga za kes iako Handzic izgleda ostaje i ako smo ga doveli valjda ce morat odmarat Ahmeta prije vaznih tekmi.Dobra stvar je sto imamo dobar odnos sa mladoscu koji ocito imaju ljude koji znaju sza rade . Gledajuci ih protiv Veleza imaju dva igraca koji bi im uzeo odma
Dalje ulazak jos dva akademca i odigrali iskulirano do kraja . Ljudi sa Lendricem Hadzicem , Govedaricom ect. nam nisu tupave sanse napravili.
Najvaznije od svega je sto je Musemic vidio da Djokanovic komotno upada u 11 kad treba i izmjena kad se potrosi neko , takodje ako je istina za Oremusa 2 mjeseca treba nam makar jos jedan igrac ala Adukor koji moze i DM i CB ako treba jer su nas ozljede osakatile. Mislim da je liga ove sezone jaca nego prosla za klasu .Sreca da smo dobili ovo trece predkolo jer nam odmor sad treba bas.
Ja mislim da bi i usao umjesto Ahmeta Guzina, da nije bilo potrebe da sisica izbacimo na poluvremenu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Oko 7.000.Laznjak je napisao/la:Koliko nas je bilo danas zavnicno? Nemojte mi ovih brojaca sa sergijice
Brojaci mogu da ga puse. To im je jedino ostalo, da broje navijace na Kosevu.
Kad shvate da njihov cumez prima manje nego nasa zapadna tribina, a njihov jug da je kao jedan sektor na sjeveru Koseva, onda neka broje. Mitomani.
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 22 jul 2019, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
Da nam je na konto Guzine gdje smo mi ja mislim uzeli njega onako plus da smio trazili pravo na na prvog sljedeceg igraca koji nam se svidi , ( barem se nadam za odricanje 150000 za Andjusica) Onaj mali crni sa E mu je ime ja mislim je bio?Ma odro im je stranu Velezu tamoesprit24 je napisao/la:Ljudi sta je sa Harisa, juce nije bio u protokolu nikako?? Da nije neki sukob izmedju njega i Husrefa? Po meni je Handzic Mirslav Klose za Guzinu al eto valjda u klubu znaju sta rade. Allahu daj nam neku od amaterskih ekipa tima Dundalk, Valetu ili Nomu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Treba sto prije novi ugovor potpisati sa Andrejom.
Pod hitno biće malac bolji od Cimirota.Zukanovic je napisao/la:Treba sto prije novi ugovor potpisati sa Andrejom.
Tačno je ovaj Tatar ubica prava.
Posjeca me na Mullera iz Bayerna, sav nakav zgoljav, hantljav kad trci, al sto zna uvalit golcinu malo je rec
Trpaj sine i ne vadi!
Posjeca me na Mullera iz Bayerna, sav nakav zgoljav, hantljav kad trci, al sto zna uvalit golcinu malo je rec
Trpaj sine i ne vadi!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mozel molim vas neko napisat kad je izvkacenje
- BordoSarajevo
- Kontakt:
U 12:25htilo je napisao/la:Mozel molim vas neko napisat kad je izvkacenje
Za sat vremena i 12 minuta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hvaka ziv bioBordoSarajevo je napisao/la:U 12:25htilo je napisao/la:Mozel molim vas neko napisat kad je izvkacenje
Za sat vremena i 12 minuta.
-
belosevic28
- Kontakt:
Danas oko 12 h.
Pozz za brata Platinija s foruma, konacno smo dosli na svoje, nekako smo najvise Andreja prizivali
Pozz za brata Platinija s foruma, konacno smo dosli na svoje, nekako smo najvise Andreja prizivali
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Historicar
- Kontakt:
Ubi nervoza pred izvlačenje.Zadnji put sam ovako nervozan bio, na onom derbiju na Koševu, u šampionskoj sezoni 2014/2015 (0:0)
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ima li link za izvlacenje ?
Tacno igrac kojeg ubjedljivo najmanje gotivim od svih nasih igraca, dobro si mu poredjenje nasao, al uvjek ga odradi da valjaledesma je napisao/la:Tačno je ovaj Tatar ubica prava.
Trpaj sine i ne vadi!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
E da još dobijemo neke laganije. Sa onom pobjedom od juče, bio bi melem za dušu.
Jedan prejak detalj, kako Šerbečić izvrnu Lemdaru čim je ušao a sudija ništa nije vidio,krivo Lemdari ustaje diže ruke a sudija ništa igra se skroz na drugoj strani.
ISTINA ZA VEDRANA!
- ElCartel11
- Kontakt:
BATE/Rosenborg
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kalja ko dusa!!! 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hajde **** te 20 minuta
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, napoleon72, nokee i 52 gosta.