NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Sramota,zaista.
- forza_juve
- Kontakt:
skandirati vedranu puljicu javi se javi se SRAMOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Nema pomoci ovakvim likovima,i Bog je digao ruke od njih.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- zvornicki klan
- Kontakt:
" НА $!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Ma nisu ni oni krivi koliko im to ova hebena drzava dopusta.Kako ces ocekivat nesto normalno u drzavi gdje dopustaju da se unose fašističke zastave i skandiraju svakava sranja.Ta djeca il ljudi kako da ih nazovem ne dolaze ni 5% na stadion da gledaju tekmu il da bodre svoj tim nego iz skroz drugih razloga.Al sta ces tako su ih naucili djedovi i ocevi...
Dodjite na Kosevo na uzvratu sljedece pousezone,pogledajte sta je navijanje,kako se bodri svoj klub a ako ste vec toliki sipatizeri susjedne drzave niko vas ne sprecava da se izivljavate na njihovim utakmicama ( al pitanje je bi li mogli unositi obiljezja koja vam dopustaju u vasem gusterskom leglu).
Najvise me iznenadjuju ove plave komsinice (cast izuzecima),da im samo porucim ako nas zele zgaziti il nesto slicno blizu smo pa izvolite,škutori bez pištolja i kamena to nisu u mogućnosti
Dodjite na Kosevo na uzvratu sljedece pousezone,pogledajte sta je navijanje,kako se bodri svoj klub a ako ste vec toliki sipatizeri susjedne drzave niko vas ne sprecava da se izivljavate na njihovim utakmicama ( al pitanje je bi li mogli unositi obiljezja koja vam dopustaju u vasem gusterskom leglu).
Najvise me iznenadjuju ove plave komsinice (cast izuzecima),da im samo porucim ako nas zele zgaziti il nesto slicno blizu smo pa izvolite,škutori bez pištolja i kamena to nisu u mogućnosti
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- FK Sarajevo
- Kontakt:
A tek ona zastava na kraju
deklarirani fasisti.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Neka vas sram i stid bude momku koji je ubijen skandirate sa "javi se, javi se". Zagrmite samo kad spominjete balije i turke. Vrhunac svega je ona nacistička zastava sa svastikom na sredini. Žalosno je to da fašizam još živi na ovim prostorima.
Vi ste bruka i sramota Hrvatskog naroda!
Vi ste bruka i sramota Hrvatskog naroda!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Fasizam i nacisticke "svastike" u srcu Evrope u 21 vijeku. Od NS BiH zahtjevam da se ovaj klub zbog toga smjesta izbaci u trecu ligu! To ce i UEFA zdusno podrzati,kao primjer ostalima,kojima bi tako nesto moglo pasti na pamet u Evropi,mada ne vjerujem da jos negdje takvi zatucani tipovi postoje!
Moje misljenje ce promjeniti samo ako neko od Sirokobrijezana,kad se vrate sa stadiona,ovdje nedvosmisleno osudi takve stvari i time pokaze da nisu svi ustashe i fasisti!
Moje misljenje ce promjeniti samo ako neko od Sirokobrijezana,kad se vrate sa stadiona,ovdje nedvosmisleno osudi takve stvari i time pokaze da nisu svi ustashe i fasisti!
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 07 nov 2010, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Zastava HITLEROVE NACISTICKE NJEMACKE pored zastave Vatikana.Pa ja da sam Hrvat i katolik umro bih od stida. Fasizam nazalost jos uvijek zivi,stidite se,fudbal je ovdje nebitan.

Ukidanje ove teme bi bilo najbolje,jer zasita ne zasluzuju da imaju temu na ovom forumu .
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Bolje ti je da pazis sta govoris!!!!bakacar je napisao/la:Selo pobjedi grad,kuknjava i nevjerica ultrakulturnih sarajlija koji nemaju pojma sto je to nacionalizm,a pjevaju nepostojece himne nekih izmisljenih drzava i provociraju publiku sa pokojnikom,svi ste vi isti,**** sa sela i iz urbanog islamskog sarajeva!
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
sto?izgrdit ces me!
NEGDJE USTASE,negdje vehabije!

NEGDJE USTASE,negdje vehabije!

ma sta vam je samo hladno poslati austriji iz beca ove slike i zdravo
sta se maltretirate i pisete pa nije tito bez razloga drzo to pod sankcijama

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ti da bih volio ovu drzavu tebi ljiljani nebi smetali.bakacar je napisao/la:Ja sam ovdje neutralan,a ti nauci pisati i skloni te paradrzavne ljiljane sa nk zeljeznicara!
ne mozete se vaditi na vehabije ili an bilo sta...
primitivni ste do bola.... kazem vam ja kao hrvat i kao navijac... obiso sam sve stadione u BiH... vi ste sramota i za Hrvate i za navijacku kulturu... bruka i sramota jer ste najgora publika na BiH terenima... mislim ok malo vas je i neka je, ali zar nebi trebao biti cilj da budes gospodin i covjek, a ne da ostavljas utisak nekog primitivnog kompleksasa koji nigdje guzicom nije mako pa mrzi sve sto je drugacije... kako vas nije sramota radi djece svoje koja ce postat ono sto ste i vi... i nikad nije vadiona neko drugi... gledaj sebe, navijaj za svoj klub... to je osnova navijacke kulture... a vi ovako ispadate nista i pisate se na sve sto se u tom vasem klubu dobro radi... limitirate ga samim svojim ponasanjem... ljudi vam u sarajevu psovke nisu uputili, ucite od boljih, niej sramota majka mu stara..ccc
primitivni ste do bola.... kazem vam ja kao hrvat i kao navijac... obiso sam sve stadione u BiH... vi ste sramota i za Hrvate i za navijacku kulturu... bruka i sramota jer ste najgora publika na BiH terenima... mislim ok malo vas je i neka je, ali zar nebi trebao biti cilj da budes gospodin i covjek, a ne da ostavljas utisak nekog primitivnog kompleksasa koji nigdje guzicom nije mako pa mrzi sve sto je drugacije... kako vas nije sramota radi djece svoje koja ce postat ono sto ste i vi... i nikad nije vadiona neko drugi... gledaj sebe, navijaj za svoj klub... to je osnova navijacke kulture... a vi ovako ispadate nista i pisate se na sve sto se u tom vasem klubu dobro radi... limitirate ga samim svojim ponasanjem... ljudi vam u sarajevu psovke nisu uputili, ucite od boljih, niej sramota majka mu stara..ccc
Zadnja izmjena: taracess, dana/u 07 nov 2010, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Onaj box vas gdje vas trpaju ko kerove i oni dimljacari na kucama pored stadiona skupite se i u kakvu ludnicu , skandiranje onakvo mrtvom covjeku cccc i zar stvarno mislite da nas ono ubij ubij ubij turcina vrijedja ?
[youtube][/youtube] 0:55
Selo nikad nece biti grad !
-
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da ćete dobiti drakonsku kaznu za onu NACISTIČKU zastavu kojom ste mahali, a svakako je zaslužujete. Samo da nee mislite da sam nacionalno ofarbam stara mi je hrvatica, a tetak iz Sovića kod Gruda, razumijem hrvatstvo, i donekle ustaštvo, ali za SVASTTIKU i NACIZAM nema mjesta.
pratite od 0.56 ako ko nije skontaoooSamo F.K.S !! je napisao/la:Onaj box vas gdje vas trpaju ko kerove i oni dimljacari na kucama pored stadiona skupite se i u kakvu ludnicu , skandiranje onakvo mrtvom covjeku cccc i zar stvarno mislite da nas ono ubij ubij ubij turcina vrijedja ?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A sta ce jadovi ne znaju ni oni sta donose na utakmice.Da je Bin Laden rodjen u Austriji ili sl. sirili bi njegove slike na tribinamaBlueBoy1921 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ćete dobiti drakonsku kaznu za onu NACISTIČKU zastavu kojom ste mahali, a svakako je zaslužujete. Samo da nee mislite da sam nacionalno ofarbam stara mi je hrvatica, a tetak iz Sovića kod Gruda, razumijem hrvatstvo, i donekle ustaštvo, ali za SVASTTIKU i NACIZAM nema mjesta.

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Čestitke na pobjedi,ovo je već pomalo kompleks
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.