FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Fareus1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Možel mi neko reći od ovih starijih navijača koji su se dresovi koristili kad smo uzeli titulu 2001 i 2002
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
- Fareus1921
- Kontakt:
Šta je ono na Lavoru??Čije su ono led trake??
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
Gledao na tvu Hajduk-Istra i neka emsija poslije, pa izjave trenera. Oba trenera govore kao prelazni rok jos uvijek traje, onaj iz Istre kaze da intenzivno pregovaraju s potencijalnim pojacanjima. Sto me navelo na misao da i za nas ima nade. 

Cuva Bog Zelju svog!
Ma fina sedmica bi trebala bit, po tom pitanju. Na hajr 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Ma fina sedmica bi trebala bit, po tom pitanju. Na hajr

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vojo i Elsner u oktobru potpisali, Križman i Marković u septembru. Tako da kraj jula, početak augusta je još rano za nas.HongKong je napisao/la:Gledao na tvu Hajduk-Istra i neka emsija poslije, pa izjave trenera. Oba trenera govore kao prelazni rok jos uvijek traje, onaj iz Istre kaze da intenzivno pregovaraju s potencijalnim pojacanjima. Sto me navelo na misao da i za nas ima nade.

Zezam se, ali i ja očekujem bar još jednog igrača.
Inače, što se tiče sinoćnje utakmice nekako mi previše djeluje da se baš puno oslanjamo na centaršuteve (koji su upitni btw). Sve vrijeme dok je trajala utakmica razmišljao sam "daj samo jedan pravi pas, završni pas" ali to nisam baš vidio sinoć i mislim da nam je falilo to. Nekako je previše centaršuteva po meni što ne mora biti tačno ali takav je moj dojam. Evo pogledao sam danas i izvještaj 2 put i nekako mi je to upečatljivo. Da je nekako malo više probat nešto po zemlji odigrat ili kroz sredinu ali hajde vidjet ćemo kako će stvari odvijati protiv MDK.
Sad da dovedes dvojicu igraca na beku i krilu i stavos protiv Mladosti mislim da bi se bolje uklopili i odigrali nego Zec ili bilo koji nas bek.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Gledaj babuke, Zeus fudbalaBosniaBoston je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Ma fina sedmica bi trebala bit, po tom pitanju. Na hajr

Za nasOsim13 je napisao/la:Ma fina sedmica bi trebala bit, po tom pitanju. Na hajr

Legenda kaze da se Sinan nakon ove utakmice nije povrijedio
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sinan samo može Pess-a i igrati
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
DiadoraFareus1921 je napisao/la:Možel mi neko reći od ovih starijih navijača koji su se dresovi koristili kad smo uzeli titulu 2001 i 2002
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Više Husref ima Željinih utakmica nego onaj moderator tamo,uostalom svaki drugi dan je u Makijatu.irfo je napisao/la:sto da ne? Husref je normala lik i gospodinFareus1921 je napisao/la:Što su opšte Husrefa pustili još tu i u VIP ložu
MIGRANTI iz METROPOLE!
UBIPITAR je napisao/la:Više Husref ima Željinih utakmica nego onaj moderator tamo,uostalom svaki drugi dan je u Makijatu.irfo je napisao/la:sto da ne? Husref je normala lik i gospodinFareus1921 je napisao/la:Što su opšte Husrefa pustili još tu i u VIP ložu

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Protiv Mladosti očekujem Stanića umjesto Pavića. I gurnuo bi nekog umjesto Argelinija, što da ne i Mujezinovića. Jes da mu momda ne leži najbolje krilo al barem će pokušati nešto konkretno, voli momak loptu. Ne mogu više Asima gledati majke mi, ništa protiv momka nemam al umori nekad brate, preznoji.
- desnibocni
- Kontakt:

Diadora prijatelju, plavo bijeli (logicno), ali su linije, ustvari vise su bila uspravna polja, plava i bijela. Pola plavo, pola bijelo... I rukavi su bili sa plavo bijelim linijama... Mislim da je sezonu poslije bio isto Diadora, kompletan plav, ali jedan od ljepsih dizajnerskih rjesenja, bar sto se mog ukusa tice... Jos kad skontas kakvi su majstori nosili te dresove, od Dzele, Huljeva, Guve, Hasagica, Kruzika, Karica, Bukija, Beslije, Alihodzica... Da malo otplacem, pa se javim...UBIPITAR je napisao/la:DiadoraFareus1921 je napisao/la:Možel mi neko reći od ovih starijih navijača koji su se dresovi koristili kad smo uzeli titulu 2001 i 2002
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Probao bi sa Mujezinovićem na desnom krilu. Zec je fakat sve alibije potrošio.Osim13 je napisao/la:Protiv Mladosti očekujem Stanića umjesto Pavića. I gurnuo bi nekog umjesto Argelinija, što da ne i Mujezinovića. Jes da mu momda ne leži najbolje krilo al barem će pokušati nešto konkretno, voli momak loptu. Ne mogu više Asima gledati majke mi, ništa protiv momka nemam al umori nekad brate, preznoji.
Kažu potpis ove sedmice ili je patka?

Još mi ne izlazi subota iz glave, bogam smo morali ono dobiti. A vjerovatno i bi da nam Bojin karton ne syeba ritam, u onim momentima je baš bio pritisak na vrhuncu. Al opet, protiv drugoligaša, kući...
Previše se oslanjamo na centaršuteve čiji je vala i kvalitet upitan. Slabo se pasom nešto pokušava, jes da ne znaju al barem probaj **** ga
Previše se oslanjamo na centaršuteve čiji je vala i kvalitet upitan. Slabo se pasom nešto pokušava, jes da ne znaju al barem probaj **** ga
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dokle god Zec mladji pocinje utakmice,mi ih dobijat necemo.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.