Haj masala ne urekli se.prisonbreak je napisao/la:Odlicno, kako su sastavili ekipu bas odlicno. Mene su pozitivno iznenadili, sasvim zasluzena pobjedaredbull93 je napisao/la:Kako je igrala sloboda, nisam mogao gledati.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Al sto pojedinci Slobode odmah najavljuju Evropu

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa i vi cete isto ako sutra pobijediteprisonbreak je napisao/la:Al sto pojedinci Slobode odmah najavljuju Evropu![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- prisonbreak
- Kontakt:
Glupog odgDamirT je napisao/la:Pa i vi cete isto ako sutra pobijediteprisonbreak je napisao/la:Al sto pojedinci Slobode odmah najavljuju Evropu![]()

Mi najavljujemo vec 15 dana, bar se nadamo, i ako izgubimo isto se nadamo. Al zasto vi bgt,na osnovu cega

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Ja sam za Slobodu prognozirao duplu, odma da se zna
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Znaci nista, jbgOsim13 je napisao/la:Ja sam za Slobodu prognozirao duplu, odma da se zna
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
LjoZee je napisao/la:Znaci nista, jbgOsim13 je napisao/la:Ja sam za Slobodu prognozirao duplu, odma da se zna

Nasa posla,uvezu se dva poraza nema to borba za opstanak vako nako. Onda uveze se dvije pobjede svi u euforiji kako ide borba za europu i tako sve u krug. Bez uigrane i kvalitetne ekipe, koja je zajedno bar 2-3 sezone u svaki prelazni rok sa 1-2 KVALITETNA pojacanja, sva prica je prica za qurac. Samo tako se dolazi do uspjeha!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Zato odigraš x ko mi i prdiš u praznuredbull93 je napisao/la:Nasa posla,uvezu se dva poraza nema to borba za opstanak vako nako. Onda uveze se dvije pobjede svi u euforiji kako ide borba za europu i tako sve u krug. Bez uigrane i kvalitetne ekipe, koja je zajedno bar 2-3 sezone u svaki prelazni rok sa 1-2 KVALITETNA pojacanja, sva prica je prica za qurac. Samo tako se dolazi do uspjeha!

tek je ovo krenulo, vidjet ces ti yebada kod svakogaOsim13 je napisao/la:Zato odigraš x ko mi i prdiš u praznuredbull93 je napisao/la:Nasa posla,uvezu se dva poraza nema to borba za opstanak vako nako. Onda uveze se dvije pobjede svi u euforiji kako ide borba za europu i tako sve u krug. Bez uigrane i kvalitetne ekipe, koja je zajedno bar 2-3 sezone u svaki prelazni rok sa 1-2 KVALITETNA pojacanja, sva prica je prica za qurac. Samo tako se dolazi do uspjeha!

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
I boli te djon ne najavljujes nista dok se drugi kolju 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Zeljo 4. ali se u zadnji trenutak javlja Debeli Neđo jer mu nije isplacena faktura za 4 prasica Slamki, a Siljak je sakrio .
Zato nismo se pojacali i necemo biti ni 4. Necemo taj stres dva puta. 

Ja sam zadovoljan igrom prije svega. Mislim da ćemo odigrati bolje nego što svi očekuju.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ove sezone ste baš ambiciozniLjoZee je napisao/la:Zato nismo se pojacali i necemo biti ni 4. Necemo taj stres dva puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sutra lijep dan, il prekosutra...LjoZee je napisao/la:Zato nismo se pojacali i necemo biti ni 4. Necemo taj stres dva puta.

Ali zato pripreme u Raiffeisenu i Ziraatu.LjoZee je napisao/la:Zato nismo se pojacali i necemo biti ni 4. Necemo taj stres dva puta.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jbg, brate. Dodje takav vakat ponekad.MortemHz je napisao/la:Ove sezone ste baš ambiciozniLjoZee je napisao/la:Zato nismo se pojacali i necemo biti ni 4. Necemo taj stres dva puta.
@Osim13 spremam se
Bgm nije lose zrinjski odigrao ali slabo jenovo. Mi smo bili bez igraca od toga 5 bi bilo standardnih.
Letic jedini lijevi bek, oremus mozda i ponajbolji igrac ekipe, rahmanovic prosle sezone ponajbolji, hodzic koji je mjenjao lijevog beka, stanojevic , pidro.
Dakle, zrinjski je imao danas ekstra priliku ekipu koja je prije dva dana dosla iz skotske da pobjedi ili bar remi odigra, oni se sacuvali...nista
Letic jedini lijevi bek, oremus mozda i ponajbolji igrac ekipe, rahmanovic prosle sezone ponajbolji, hodzic koji je mjenjao lijevog beka, stanojevic , pidro.
Dakle, zrinjski je imao danas ekstra priliku ekipu koja je prije dva dana dosla iz skotske da pobjedi ili bar remi odigra, oni se sacuvali...nista
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zapalo mi je za oko da ovaj trener Zrinjskog pokušava neke varijacije sa 3 pozadi i sl. Promjene i novitet za ovu ligu, što je hrabro svakako 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.