Team USA
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Team USA
Srbija ce imat samo takvu sansu za titulu ovdje.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Španija bi ipak mogla najviše dobiti,jedina repka koja se moze nositi sa USA u punom sastavu.Mozda i Grcka radi Janisa.Srbiji ne odgovara stil amerike,osvojit ce ako neko drugi eliminise amere prije finala
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Mogli se nosit dok je Pau bio mladji imali jos Calderona i Navarra. Pau jos i ne igra na prvenstvu tako da ne mogu nista Amerima. Jos ni Rudy nije vise onakav igrac ko prije, Llull nakon povrede ni blizu onom igracu od ranije. Mirota sumnjam da igra.
Jokara je svakako najblizi Pauu

- BosniaBoston
- Kontakt:
Bogdan i Micic moraju odigrati na nivou Rudya i Calderona iz najboljih dana ako misle osvojit.Al spanci su imali marca gasola koji je bio defanzivni mag,Srbi nemaju to cak sta vise centri(Jokic i Boban) su im defanzivne analfabete.Prednost u odnosu na ostale im je siroka klupaEpidaurus je napisao/la:Mogli se nosit dok je Pau bio mladji imali jos Calderona i Navarra. Pau jos i ne igra na prvenstvu tako da ne mogu nista Amerima. Jokara je svakako najblizi Pauu
#Punoljetstvo
Ameri su se bukvalno posrali na ovo takmicenje,ako jos i Lillard otkaze u medjuvremenu bukvalno su D reprezentaciju poslali.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa dobro u FIBA kosarci gdje nemas defanzivne 3 sekunde ti i nije toliko bitno imat nekog superpokretljivog visokog. Pau je citavu karijeru u NBA bio u najboljem slucaju prosjecan defanzivac i dosta losiji tu od Marca pa mu Marc u FIBA kosarci nikad nije mogao ni cipele cistit. Imaju Srbi strasnu bekovsku liniju trenutno, najbolju u Europi bez premca.
Teo-Vasa-Jovic-Bogdan-Gudura nije puno losije od spanske bekovske linije s vrhunca. Steta sto je Sale napravio ovu glupost s Kalinom jer mislim da bi s njim bili puno jaci. Ovako imaju samo Lucica kao taj tip igraca al on po mom misljenju nije rang Kaline.
Teo-Vasa-Jovic-Bogdan-Gudura nije puno losije od spanske bekovske linije s vrhunca. Steta sto je Sale napravio ovu glupost s Kalinom jer mislim da bi s njim bili puno jaci. Ovako imaju samo Lucica kao taj tip igraca al on po mom misljenju nije rang Kaline.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ameri se ponovo bahato ponasaju,zadnji put kad su to radili 3 put zaredom bez zlata na takmicenjima ostali
#Punoljetstvo
Steta sto je FIBA napravila ovo ruglo s kvalifikacijama pa Slovenija nije izborila plasman. Luka i Dragic bi se nakon zlata na Euru ovdje hladno za medalju borili.
- BosniaBoston
- Kontakt:
I srbija kroz iglene usi prosla.Zamisli situacije da nisu prosli finalisti EB a na prvenstvu CG,Poljska,Češka i slična buranijaEpidaurus je napisao/la:Steta sto je FIBA napravila ovo ruglo s kvalifikacijama pa Slovenija nije izborila plasman. Luka i Dragic bi se nakon zlata na Euru ovdje hladno za medalju borili.
P.S ebeni Eric Gordon otkazao USA nastup.Slicna situacija kao kod nas na onim pretkvalifikacijama kad su nam neki Polutci otkazivali nastupe,a u punim sastavima ni jedan ni drugi ne bi vidili reprezetativnog dresa
#Punoljetstvo
FIBA se godinama trudi na sve moguce nacine unistit reprezentativnu kosarku iz ciste sujete. Napravili su to da europski prvak ne igra prvenstvno il jedna Latvija sa bruku odlicnih igraca dok jedna Ceska, Turska i Poljska igraju.BosniaBoston je napisao/la:I srbija kroz iglene usi prosla.Zamisli situacije da nisu prosli finalisti EB a na prvenstvu CG,Poljska,Češka i slična buranijaEpidaurus je napisao/la:Steta sto je FIBA napravila ovo ruglo s kvalifikacijama pa Slovenija nije izborila plasman. Luka i Dragic bi se nakon zlata na Euru ovdje hladno za medalju borili.
P.S ebeni Eric Gordon otkazao USA nastup.Slicna situacija kao kod nas na onim pretkvalifikacijama kad su nam neki Polutci otkazivali nastupe,a u punim sastavima ni jedan ni drugi ne bi vidili reprezetativnog dresa
kemba, beal i lillard su dovoljni da pregaze srbiju. uozbiljite se ljudi.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Epidaurus je napisao/la:Mogli se nosit dok je Pau bio mladji imali jos Calderona i Navarra. Pau jos i ne igra na prvenstvu tako da ne mogu nista Amerima. Jos ni Rudy nije vise onakav igrac ko prije, Llull nakon povrede ni blizu onom igracu od ranije. Mirota sumnjam da igra.
mirotic nije ni pozvan,ni on ni ibaka
mislila je vecina,i ja prvi,da su duncan i iverson,uz marburya,boozera,odoma,mlade wadea,jamesa,anthonya, dovoljni da 2004. ameri osvoje zlato na olimpijadi ,pa ih **** portoriko dobi 20 razlike,portoriko,i završiše treći
-
- Kontakt:
Daleko je ova ekipa SAD od "nepobjedivosti" kakvu je imao tim SAD na OI , a nekako sam misljenja da ce biti jos otkaza.
Pa dovoljan je samo LillardKK_Bosna je napisao/la:kemba, beal i lillard su dovoljni da pregaze srbiju. uozbiljite se ljudi.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Vise vjerujem drugom spoljnom igraču u Portlandu nego Lillardu
Pogrešan sport pratišBIHpatriota je napisao/la:Vise vjerujem drugom spoljnom igraču u Portlandu nego Lillardu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
problem za amere uvijek moze biti to što dolaze na velika takmicenja sa razlicitim igracima,nisu uigrani kao ostale reprezentacije koje imaju neku jezgru u vecini slucajeva,osobito španija u onim najboljim godinama,vecinom su bili kompletni,uigrani,ameri to nisu,ali pojedinacno su i ovi koji dodju na prvenstvo,prilično bolji od igraca npr. srbije
- Barbarossa
- Kontakt:
da baš gledam , koliko se nade polaže u ove otkazeKK_Bosna je napisao/la:kemba, beal i lillard su dovoljni da pregaze srbiju. uozbiljite se ljudi.

a ono u suštini najbolje igraju na turnirima oni od kojih se najmanje očekuje, najopasniji po FIBA protivnike su ovi što se napale kao Faried ili De Andre Jordan , boli Kawhia npr racku za internacionalni turnir
još im sad Pop na klupi
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
pop mi je bio kec iz rukava kada neko bude dosao da nabraja velike igrace srbije poput vase micicaBarbarossa je napisao/la:da baš gledam , koliko se nade polaže u ove otkazeKK_Bosna je napisao/la:kemba, beal i lillard su dovoljni da pregaze srbiju. uozbiljite se ljudi.![]()
![]()
a ono u suštini najbolje igraju na turnirima oni od kojih se najmanje očekuje, najopasniji po FIBA protivnike su ovi što se napale kao Faried ili De Andre Jordan , boli Kawhia npr racku za internacionalni turnir
još im sad Pop na klupi

a ovogodisnji faried ce biti drummond, ima po 15 skokova da hvata

za mene je jedini upitnik na ovom prvenstvu da li ce se siledzija giannis ponovo ofirati po evropskim pravilima

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.