FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 20 jul 2019, 22:40

Sačuvaj me Bože ovakvih 'krila', jedan dobar za žmire a drugi za raspuhat shishu u Argeliniju.

I još nešto, sugestija mene običnog gledaoca, manje gledati prema sudiji, a više prema lopti i golu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 jul 2019, 22:41

I na kraju Dado je najveci picic u postojanju NK Zeljeznicara tj balerina.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 jul 2019, 22:42

Nije bilo lose. Sto pisem sve vrijeme nemamo napadaca, bice najveci problem.

Zec i Veselinovic najbolji al na dupli blok nisu mogli bolje od ovog..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 jul 2019, 22:42

Rokoko87 je napisao/la:Izbaciš Asima ubaciš Ermina, izbaciš Dadu ubaciš Mehića, izbaciš Alispahića ubaciš Ramovića i ovo bi danas bilo lagano.
Ali, niti imamo spremne Ermina i Ramovića, niti trebamo gledati Dadu nauštrb Mehića.

Ovo je realna slika naše igre bez gore navedenih kreativaca.
Veselinović pokidao samo ga yebe završnica što smo znali i prije, bekovi solidni, stoperi odlični, Erić siguran, u sredini fali komunikacije i još više otkrivanja i motorike, Asim i Dado više ne smiju počinjati utakmicu, Krpić nije imao pravih lopti i dobiješ to što dobiješ.
Da je bilo fudbala, bilo je, da se pokušavalo jeste, da ima želje, ima, ali na kvaliteta i to je najveći problem u ovoj ekipi.
Ne znam sta mislis pravi lopti? Sta treba Krpicu da je prava lopta. Imao je dvije, jedsn gol mora zabiti. Glavom i kad je zakasnio na ubacaj Stevanovica. Nismo mi losi bili u sredini, bilo e tu lijepih dodavanja a nisu nam ni oni nesto nereda stvarali.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 jul 2019, 22:51

plavousrcu je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Izbaciš Asima ubaciš Ermina, izbaciš Dadu ubaciš Mehića, izbaciš Alispahića ubaciš Ramovića i ovo bi danas bilo lagano.
Ali, niti imamo spremne Ermina i Ramovića, niti trebamo gledati Dadu nauštrb Mehića.

Veselinović pokidao samo ga yebe završnica što smo znali i prije, bekovi solidni, stoperi odlični, Erić siguran, u sredini fali komunikacije i još više otkrivanja i motorike, Asim i Dado više ne smiju počinjati utakmicu, Krpić nije imao pravih lopti i dobiješ to što dobiješ.
Da je bilo fudbala, bilo je, da se pokušavalo jeste, da ima želje, ima, ali na kvaliteta i to je najveći problem u ovoj ekipi.
Ne znam sta mislis pravi lopti? Sta treba Krpicu da je prava lopta. Imao je dvije, jedsn gol mora zabiti. Glavom i kad je zakasnio na ubacaj Stevanovica. Nismo mi losi bili u sredini, bilo e tu lijepih dodavanja a nisu nam ni oni nesto nereda stvarali.
Pa nije on baš tolika klasa da konvertuje svaku šansu koja mu se ukaže, zato mi se i ne sviđa kao igrač.
Dado je alibi igrač.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 jul 2019, 22:57

Rokoko87 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:

Pa nije on baš tolika klasa da konvertuje svaku šansu koja mu se ukaže, zato mi se i ne sviđa kao igrač.
Dado je alibi igrač.
Mora iz dvije zabiti jedan. To su mat pozicije. Rezultat je slab a igra se za rezultat i to je cinjenica. Isto tako je cinjenica da smo stvorili dosta dobrih situacija na njihov bunker i da nam je malo srece nedostajalo. Bice ovo dobro. Meni ova utakmica daje optimizam.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jul 2019, 22:59

Imao bi i ja da imamo normalan napad

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 20 jul 2019, 23:00

Sto niste tricu slozili i onda neka daje crveni kome hoce. Jbg ne moze uvijek sudija biti kriv

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jul 2019, 23:01

Borbu im zamjeriti ne mogu jer se vidjelo kod svakog da hoce. Neznanje isto ne mogu jer nisu oni krivi. Zamjeriti mogu Upravi jer nije dovela bolja pojacanja i Amaru sto je mislio ili se pravio da misli kako ce Asim iz bar druge sanse dati gol, kako ce Krpic normalno realizirati sanse. Odbrana je bila ok ovu utakmicu, malo gresaka u prvom poluvremenu. Vec vidim sljedecu ce biti uzas zivi jer to tako kod njih fercera. Bojo, glavu gore. Nije smak svijeta niti si nas kostao bodova. Borac uz duzno postovanje prema imenu i svemu nije ni solidna ekipa bar ovo veceras. Bod zasluzili nisu, ali dovoljno govori o sposobnosti nasih igraca to sto ni takvoj ekipi ne mogu dati bar jedan gol.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 20 jul 2019, 23:03

Sabrija Topolovicu **** te kompletan RS.

Mada, mi smo morali 2 zabiti u prvom poluvremenu, i cao djaci. Borac je prelos. Idemo dalje, podrska i borba do kosti, mi se nemamo cemu drugom nadati osim borbi.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jul 2019, 23:04

Ma Bojac ko motokultivator, sačekaću malo bržu ekipu kada je veza i odbrana u pitanju. Bojo obećavajuć dečko stvarno, šteta crvenog al jbg što kaže LjoZee nije kraj svijeta. Biće dobro pojačanje.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 jul 2019, 23:05

Na kraju izblokiraše udarac Zaima, šteta.
Veselinović definitivno najbolji na terenu, on pokreće sve napade, ulazi u sredini, krece u prodore, ne libi se sekunde, pokušava nešto...za razliku od slabijeg Zeca koji ne može/ne zna/ ne umije, nebitno.
Igra je sigurno bolja i tecnija nego lani (što nije za neki podvig jer je ono lani bilo za strijeljanja), ali ce i dalje biti problema sa odbranom i bekovima.
Bojo ce biti odlicno pojacanje :thumbup: šteta što veceras zaradi crveni.
I da, Pavić je kar.ina od igraca :thumbdown:

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 20 jul 2019, 23:07

Nema veze **** vas isto ko da je smak svijeta jesmol i prosle sezone kiksali ovo ono a nakon 2 pobjede svi sute ne jebu nikom mater sve smireno za jedno kolo nije ništa izgubljeno ali bi bilo bolje da smo startali sa pobjedom

I to opravdanje sudija nije nešto da smo uvaljali dvicu u prvom poluvremenu onda je mogo materi svojoj kod kuce sudit faulove i ofsajde

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 20 jul 2019, 23:10

Veselinović, Siniša, Alispahić, Bojo :tokralju:
Opet YEBEM sve sabriji i nalogodavcu iz smrdljivog saveza. Ljudi pojma nemate šta nam se sprema u kuhinji Saveza.
Tribine u drugom :opaopa: :tokralju:
Jug veliki respekt za sve!
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 20 jul 2019, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jul 2019, 23:10

Amare pošalji Zaima samog na teren niko nam ne treba :cool:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 20 jul 2019, 23:10

Nama najvise trebaju dva beka koji ce pokusati probiti. Krila i veza su im veceras napravili 10 pozicija jedan na jedan. Stevanovic jednom probao i sutao. O centarsutevima iz dobrih situacija necu da govorim. I Asim ima problem sa tim jedan na jedan. Pokusajte driblati. Fudbal se danas igra za to da ostanes jedan na jedan i kao napadac si u prednosti. Ne bih se slozio da je Borac los pogotovo na strani. Iskusni u odbrani, domacin ili favorit mora napadati i cuvati se kontri.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jul 2019, 23:13

Ma fali elementarnog fudbalskog znanja u nekim situacijama, jbg.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 20 jul 2019, 23:16

Bogi pojeo al Allahami
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jul 2019, 23:18

Rokoko87 je napisao/la:Bogi pojeo al Allahami
Daklem, standardno :mrgreen:

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 20 jul 2019, 23:19

Dobro smo igrali,borbeno sto je najbitniji i nadam se da ce ovako nastavit.Onog Pavica bi izbacio iz ekipe s glave na glavu.Ne znam jel Osim na nekim drogam pa stavlja ovu oj.ebinu od igraca na teren.Kakav je to bolid to nisu istine.I ko je onaj sto je pisto na istoku?Jes me izjebo lik.
23

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.