FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Hoćemo i još malo o ekipi'? Ja sam jučer vidio segmente ali cjelinu nikako.Hoću da kažem da je ekipa ne uigrana u liniji i prema naprijed i prema nazad.
Stiče se dojam da fali kopča poveznica koja bi sve te dijelove ekipe konačno učinila jednom harmoničnom cjelinom.To je na prvom mjestu do trenera.
Ona Varešanovićeva ekipa kao da je u nebo isparila.A isti momci na terenu, još pojačani.
Stiče se dojam da fali kopča poveznica koja bi sve te dijelove ekipe konačno učinila jednom harmoničnom cjelinom.To je na prvom mjestu do trenera.
Ona Varešanovićeva ekipa kao da je u nebo isparila.A isti momci na terenu, još pojačani.
Trener se mora izboriti da mu niko sa strane ne utiče na sastavljanje tima ali istovremeno sva odgovornost je na njemu i za dobro i za ono drugo. Ja ne bih da donosimo nikakve zaključke prije subote jer to što je bilo jučer možda je i neka taktička varka pred Zvijezdu. Ekipa je puno jača od prošlogodišnje ali su i ostali klubovi puno jači. Imamo dva nova stara kluba Borac i Velež, prema tome teško se može čupati ako kola krenu naopako. Evo i Sloboda se maksimalno pojačala, Radnik igra Evropu, Mladost je dosta igrača prodala imaju iskustvo i dovitljivog Mušiju prema tome neće biti lako. Ali iskreno se nadam da naš predsjednik zna šta radi.tuzlacity2017 je napisao/la:Hoćemo i još malo o ekii'? Ja sam jučer vidio segmente ali cjelinu nikako.Hoću da kažem da je ekipa ne uigrana u liniji i prema naprijed i prema nazad.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Ma cetvorka iz vrha je bez sumnje prejaka.Radnik standardno dobro igra.Sigurno neka zlatna sredina.
Mi smo tu negdje sa Velezom,Borcem,Mladosti,Zvijezdom,Celikom,Slobodom.To su timovi s kojim cemo voditi bitku za opstanak.
Ako gledamo ove timove onda mozemo vidjeti da ce recimo Velez i Borac pod euforijom ulaska sigurno opstati u ligi jer ce tribine biti pune i u mnogim tekmama ce to donijeti prevagu.Ostane nam znaci Celik i Sloboda koji imaju taj urodjeni talent da godinama tavore po dnu tabele a na kraju izbjegnu ispadanje.Sloboda je na kraju i ispala ali opet Sloboda ce u direktnom duelu s nama imati dosta dobru podrsku sto moze biti prevaga kao i u nekim drugim tekmama.Celik se dobro pojacao,i oni su nekako po meni nepoznanica.Mogu biti u sred tabele ali i ispasti bas kao i mi s tim da i oni imaju dobru podrsku s tribina.Mladost i Zvijezda su privatni klubovi,skromnih navijackih potencijala i mislim da ce jedan od ova dva kluba biti siguran putnik u drugi rang ili eventualno oba ova kluba.Mozda cak i mi budemo jedan od tih nedo Bog
Mislim da smo naprijed odlicno poslozeni,vezni red mi je nepoznanica jer mogu odigrati odlicno a mogu nas i odvest u drugu ligu.Golman je ok.Al odbrana je tanka.Moramo i tu imati bar duplo bolje igrace od konkurencije da bi bar bili sigurni da necemo ispasti.Kockalo se i sa trenerom,mozda to bude dobro,a mozda i nakon 2-3 kola i kiksa sve ode do vraga.Ne moze covjek biti pametan definitivno.Nekako nemam previse povjerenja u ovu ekipu.
Mi smo tu negdje sa Velezom,Borcem,Mladosti,Zvijezdom,Celikom,Slobodom.To su timovi s kojim cemo voditi bitku za opstanak.
Ako gledamo ove timove onda mozemo vidjeti da ce recimo Velez i Borac pod euforijom ulaska sigurno opstati u ligi jer ce tribine biti pune i u mnogim tekmama ce to donijeti prevagu.Ostane nam znaci Celik i Sloboda koji imaju taj urodjeni talent da godinama tavore po dnu tabele a na kraju izbjegnu ispadanje.Sloboda je na kraju i ispala ali opet Sloboda ce u direktnom duelu s nama imati dosta dobru podrsku sto moze biti prevaga kao i u nekim drugim tekmama.Celik se dobro pojacao,i oni su nekako po meni nepoznanica.Mogu biti u sred tabele ali i ispasti bas kao i mi s tim da i oni imaju dobru podrsku s tribina.Mladost i Zvijezda su privatni klubovi,skromnih navijackih potencijala i mislim da ce jedan od ova dva kluba biti siguran putnik u drugi rang ili eventualno oba ova kluba.Mozda cak i mi budemo jedan od tih nedo Bog

Mislim da smo naprijed odlicno poslozeni,vezni red mi je nepoznanica jer mogu odigrati odlicno a mogu nas i odvest u drugu ligu.Golman je ok.Al odbrana je tanka.Moramo i tu imati bar duplo bolje igrace od konkurencije da bi bar bili sigurni da necemo ispasti.Kockalo se i sa trenerom,mozda to bude dobro,a mozda i nakon 2-3 kola i kiksa sve ode do vraga.Ne moze covjek biti pametan definitivno.Nekako nemam previse povjerenja u ovu ekipu.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
- Kontakt:
BOGAMI "Gorstak", BEZ IKAKVE ZLE NAMJERE PREMA OSOBI ALI IMAMO TRUHLU JABUKU U EKIPI I TO NA MJESTU GDJE JE EPICENTAR IGRE.PRETPOSTAVLJAM DA ĆEŠ UKAPIRATI NA KOGA MISLIM.čOVJEK NE TRČI NEGO HODA .EJ.BosanacGorstak je napisao/la:Ma cetvorka iz vrha je bez sumnje prejaka.Radnik standardno dobro igra.Sigurno neka zlatna sredina.
Ako gledamo ove timove onda mozemo vidjeti da ce recimo Velez i Borac pod euforijom ulaska sigurno opstati u ligi jer ce tribine biti pune i u mnogim tekmama ce to donijeti prevagu.Ostane nam znaci Celik i Sloboda koji imaju taj urodjeni talent da godinama tavore po dnu tabele a na kraju izbjegnu ispadanje.Sloboda je na kraju i ispala ali opet Sloboda ce u direktnom duelu s nama imati dosta dobru podrsku sto moze biti prevaga kao i u nekim drugim tekmama.Celik se dobro pojacao,i oni su nekako po meni nepoznanica.Mogu biti u sred tabele ali i ispasti bas kao i mi s tim da i oni imaju dobru podrsku s tribina.Mladost i Zvijezda su privatni klubovi,skromnih navijackih potencijala i mislim da ce jedan od ova dva kluba biti siguran putnik u drugi rang ili eventualno oba ova kluba.Mozda cak i mi budemo jedan od tih nedo Bog![]()
![]()
Ako je istina ovo za Mitrovica - da je ozbiljnije povrijedjen - onda je to velika sramota za klub da niko iz kluba do sad to nije spomenuo ni u jednoj izjavi nit je ista objavljeno na web stranici ili na drugim medijima.tuzla1983 je napisao/la:Što se tiče prinova mislim da ih više neće biti do početka sezone. Trenerov optimizam mora biti pokriven rezultatima. Danas čujem da je Mitrović van stroja do proljeća i bit će to veliki hendikep posebno ako se uzme u obzir da u rosteru ima igrača koji niukom slučaju ne smiju biti starteri pa čak ni rezervne opcije. Nije lijepo prozivati ali Budo i Musić su daleko od PL igrača i nije mi jasno ko i zašto ih forsira.
Generalno je klub po tim nekim pitanjima informisanja javnosti daleko i od poluozbiljne organizacije.
Kod ozbiljnijih klubova - to je prva stvar koja se pita ili objavljuje na svakoj mogucoj press konferenciji, pred svaku mogucu utakmicu.
Ko je na raspolaganju? Dal se neki vracaju u tim? Dal ima novih povreda? - Prvo pitanje bilo kog novinara na bilo kojoj press konferenciji bilo kojeg ozbiljnog kluba...
Slazem se za Budu i Musica, - za Budu garantujem da ne zna - njega sam vec dovoljno gledao, Music je manje imao priilku da igra - ali sto jest jest - ne obecava.
Ako je istina za Mitrovica - falice i on, ionako smo vec po mom misljenju pretanki na nekim pozicijama.
Slažem se da javnost a posebno navijači moraju biti pravovremeno informisani o svim dešavanjima u klubu. E sad dal je u pitanju tajnost info. ili nedostatak kadrova to je drugo pitanhe, al ga treba u svakom slučaju poboljšati. Čitam Adžemu propao ugovor u Albaniji i u potrazi je za novim klubom. Dobro bi nam došao međutim, njega svi klubovi izbjegavaju iz razloga što ima menadžera koji nije baš omiljen ni u našem klubu. Što se Mitrovića tiče on je već operisan i nema ga duži period.emir012 je napisao/la:Ako je istina ovo za Mitrovica - da je ozbiljnije povrijedjen - onda je to velika sramota za klub da niko iz kluba do sad to nije spomenuo ni u jednoj izjavi nit je ista objavljeno na web stranici ili na drugim medijima.tuzla1983 je napisao/la:Što se tiče prinova mislim da ih više neće biti do početka sezone. Trenerov optimizam mora biti pokriven rezultatima. Danas čujem da je Mitrović van stroja do proljeća i bit će to veliki hendikep posebno ako se uzme u obzir da u rosteru ima igrača koji niukom slučaju ne smiju biti starteri pa čak ni rezervne opcije. Nije lijepo prozivati ali Budo i Musić su daleko od PL igrača i nije mi jasno ko i zašto ih forsira.
Generalno je klub po tim nekim pitanjima informisanja javnosti daleko i od poluozbiljne organizacije.
Kod ozbiljnijih klubova - to je prva stvar koja se pita ili objavljuje na svakoj mogucoj press konferenciji, pred svaku mogucu utakmicu.
Ko je na raspolaganju? Dal se neki vracaju u tim? Dal ima novih povreda? - Prvo pitanje bilo kog novinara na bilo kojoj press konferenciji bilo kojeg ozbiljnog kluba...
Slazem se za Budu i Musica, - za Budu garantujem da ne zna - njega sam vec dovoljno gledao, Music je manje imao priilku da igra - ali sto jest jest - ne obecava.
Ako je istina za Mitrovica - falice i on, ionako smo vec po mom misljenju pretanki na nekim pozicijama.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Klub definitivno mora uraditi vise i po pitanju odnosa s javnoscu ali i po pitanju marketinga.Meni nije jasno da se ne moze angazovati covjek koji ce unaprijediti taj dio.Sve nekako izgleda sto bi rekli na ho-ruk.Ove godine smo trebali visiti bukvalno na svakoj manifestaciji,organizovati turnire,dijeliti letke,uci medju gradjane sa nekom idejom i slicno.Klub mora biti mnogo agresivniji posto smo u stanju da nam je podrska jako potrebna.Tuzla je generalno zasicena sportskih neuspjeha,kriminala i korupcije po klubovima a osim toga i dosta njih je usljed toga diglo ruke od sporta i ovo treba da bude jedna dobra,nova i lijepa prica posto grad ima potencijal za jedan ovakav klub.Mora se raditi po kantonu,gradu ali i sire da se omasovi navijacka baza.Gdje su navijaci tu je i veci pritisak na igrace da moraju igrati bolje i davati vise.
Mi u javnost dospijevamo jedino ako potpisemo neko bolje ime,ovo ostalo slabo.Imali smo ovu saradnju s Gradinom i to je po meni odlican potez ali takvih i slicnih poteza nam treba mnogo vise.Sloboda je u padu vec godinama,mnogo je neutralnih navijaca Slobode koji ce gledati ovaj klub,mnogo je ljudi iz Podrinja koji ce ga podrzati,mnogo je i ovakvih kao sto sam ja koji je jednostavno nasao idenfikaciju s ovim klubom a nisam ni u jednoj od gore navedenih kategorija.I ima jos takvih forumasa ovdje koje znam.Do tih ljudi treba doprijeti.Ne moraju izmisljati toplu vodu,neka jednostavno kopiraju recimo Sarajevo ili neki klub iz regije koji radi dobro na tom planu.Pa najbanalniju stvar kao recimo facebook reklama moze biti korisna i slicno.
Azmir radi po Americi i valjda zna sta znaci imati dobar PR.Kvalitetna osoba na tom mjestu vrijedi svake pare jer klub dobija novu vrijednost u svakom pogledu.
Imamo para i to je najbitniji preduslov.Ako bude dovoljno pameti valjda ih znadnemo iskoristiti da napravimo jedan profesionalan kolektiv u svakom pogledu.
Mi u javnost dospijevamo jedino ako potpisemo neko bolje ime,ovo ostalo slabo.Imali smo ovu saradnju s Gradinom i to je po meni odlican potez ali takvih i slicnih poteza nam treba mnogo vise.Sloboda je u padu vec godinama,mnogo je neutralnih navijaca Slobode koji ce gledati ovaj klub,mnogo je ljudi iz Podrinja koji ce ga podrzati,mnogo je i ovakvih kao sto sam ja koji je jednostavno nasao idenfikaciju s ovim klubom a nisam ni u jednoj od gore navedenih kategorija.I ima jos takvih forumasa ovdje koje znam.Do tih ljudi treba doprijeti.Ne moraju izmisljati toplu vodu,neka jednostavno kopiraju recimo Sarajevo ili neki klub iz regije koji radi dobro na tom planu.Pa najbanalniju stvar kao recimo facebook reklama moze biti korisna i slicno.
Azmir radi po Americi i valjda zna sta znaci imati dobar PR.Kvalitetna osoba na tom mjestu vrijedi svake pare jer klub dobija novu vrijednost u svakom pogledu.
Imamo para i to je najbitniji preduslov.Ako bude dovoljno pameti valjda ih znadnemo iskoristiti da napravimo jedan profesionalan kolektiv u svakom pogledu.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Da li su stigli novi dresovi u shop ??
Jesu li istinite informacije vezano za stadion i zemljiste u srebreniku ??

-
- Kontakt:
Pošto sam navijač Gradine, koje su to informacije za stadion u Srebreniku, pa da podijelis sa mnom ovdjeTzCity je napisao/la:Da li su stigli novi dresovi u shop ??![]()

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Spominje se kupnja nekih bazena i stadiona ??realancojk je napisao/la:Pošto sam navijač Gradine, koje su to informacije za stadion u Srebreniku, pa da podijelis sa mnom ovdjeTzCity je napisao/la:Da li su stigli novi dresovi u shop ??![]()

Stojcev koperfild nastupio za vozdovac,a ima ugovor do 2020 sa TC 

Nije moguce?slogash je napisao/la:Stojcev koperfild nastupio za vozdovac,a ima ugovor do 2020 sa TC
Anna Nicole Smith <3
Shyla Stylez <3
Djevreci i djulbastije <3
GAVRILO IZ PRINCIPA
Shyla Stylez <3
Djevreci i djulbastije <3
GAVRILO IZ PRINCIPA
petarda u prvom meču, TC misli ozbiljno
Prva utakmica sezone i rezultatski velika pobjeda.Čestitke igračima i stručnom štabu.Inače nakon par dana odsustva zbog ljetovanja(gdje u principu ne koristim tehničke uređaje) vraćam se na forum u punom kapacitetu
.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Početak kao iz snova. Čestitam.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
To je to ukratko.CityCity je napisao/la:Prva utakmica sezone i rezultatski velika pobjeda.Čestitke igračima i stručnom štabu.Inače nakon par dana odsustva zbog ljetovanja(gdje u principu ne koristim tehničke uređaje) vraćam se na forum u punom kapacitetu.
Strasno bitna pobjeda i zbog medjusobne gol razlike u slucaju ispadanja u nizi rang

Pridruzujem se cestitkama.

Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Cestitke na visokoj pobjedi i pozz iz Zenice.
-
- Kontakt:
Samir je sastavio top ekipu, a Milenko uz pomoć Gilija i Tarana to odlično vode. TC je poslije Zrinjskog i Sarajeva najbolja ekipa u ligi sto ne znaci da se ne bi mogla otvorit i borba za prvaka.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Neko je ranije bacio tu poluinformaciju o kupovini tih nekretnina i gradnji čudesa.Po meni je to nerealna priča.Takođe od prijatelja iz Srebrenika čuo sam da je to zemljište sklono plavljenju i vrlo često pod vodom tako da čisto sumnjam da bi neko bacio veliki novac tek tako.TzCity je napisao/la:Spominje se kupnja nekih bazena i stadiona ??realancojk je napisao/la:Pošto sam navijač Gradine, koje su to informacije za stadion u Srebreniku, pa da podijelis sa mnom ovdjeTzCity je napisao/la:Da li su stigli novi dresovi u shop ??![]()
Jesu li istinite informacije vezano za stadion i zemljiste u srebreniku ??Nezz da li se to neko zeza ili je istina, zato bi volio znat !!
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.