samo 0-2

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nema prenosa danas na Areni Velez-Mladost, ali da vec od narednog vikenda krecu sa prenosima PL BIH tako su mi rekli sa Arene.Riziko je napisao/la:Na areni, na rasporedu programa nema nidta, a mislim da bi ttrbali Velež prenoditi.
Osim13 je napisao/la:Ko da je neko napisao da neće ovo kolo oni ništa prenositiRiziko je napisao/la:Na areni, na rasporedu programa nema nidta, a mislim da bi ttrbali Velež prenoditi.
kinder_jaje je napisao/la:Pa hoce li biti ili nece jbt
Ovo je skela za ofsajd kameru, glavna kamera ima svoju poziciju i na dobroj je visiniHantraga je napisao/la:Zar je fakat problem ovu skelu dići još 3 metra u visinu? Ovako, biće ko utakmice iz Prijedora, ko da se sa zemlje snima.
Odlično ondaAsimetric je napisao/la:Ovo je skela za ofsajd kameru, glavna kamera ima svoju poziciju i na dobroj je visiniHantraga je napisao/la:Zar je fakat problem ovu skelu dići još 3 metra u visinu? Ovako, biće ko utakmice iz Prijedora, ko da se sa zemlje snima.
redbull93 je napisao/la:Očekuje se da oko 250 navijača banjalučkog kluba stigne na Grbavicu, no situacija i dalje nije sjajna jer neće kompletan sastav ‘Lešinara’ na naredne utakmice.
Kako prenosi Mondo, grupa navijača Borca iz naselja Čaire i dalje bojkotuje utakmice ovog kluba te su protiv aktuelne Uprave FK Borac.
redbull93 je napisao/la:Očekuje se da oko 250 navijača banjalučkog kluba stigne na Grbavicu, no situacija i dalje nije sjajna jer neće kompletan sastav ‘Lešinara’ na naredne utakmice.
Kako prenosi Mondo, grupa navijača Borca iz naselja Čaire i dalje bojkotuje utakmice ovog kluba te su protiv aktuelne Uprave FK Borac.
Koja to?ANTIFA ! je napisao/la:Sigurno ispravna odluka te podgrupe, mislim da jos jedna podgrupa pored ove nastavlja bojkot.
Tristan je napisao/la:Koja to?ANTIFA ! je napisao/la:Sigurno ispravna odluka te podgrupe, mislim da jos jedna podgrupa pored ove nastavlja bojkot.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.