Jesil na zapadu sutra ?Osim13 je napisao/la:Što se mene tiče nek dovedu iz penzije koga samo da se nađe

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesil na zapadu sutra ?Osim13 je napisao/la:Što se mene tiče nek dovedu iz penzije koga samo da se nađe
Kaze direktor na podcastu da ce se vidjeti s gradom, kantonom, opcinom sta mogu pokloniti klubu za 100 godina postojanja. Ipak smo mi dio identiteta grada i brand. Mislim da se moze jug dosta jeftinije uraditi od onog projekta od 5.5 miliona sto je mislim previse za nas. Slicno istoku uraditi, pribliziti terenu, spojiti s istokom i to je to.jestamaji je napisao/la:jug možemo do stogodišnjice dobiti samo ako neko od nas naslijedi milione od zaboravljenog amidže iz amerike, ostalo bi bilo top i nije nimalo neostvarivo! nova monografija mora biti! a ako nas savez ne nastavi jeb.avati u zdrav mozak možda bude i taj krov fakat do tada gotovHongKong je napisao/la:Super stvar ovaj podcast![]()
Kad covjek skonta koliko je blizu 100.rodjendan kluba neka me trema safata. Trebamo se svi potruditi da sto bolje to obiljezimo, nije mala stvar. Izgleda da se ozbiljno radi da se otvori muzej kluba. To se odavno prizeljkuje, a imamo sta i pokazati. Pisu se i knjige neke. Bila je isto prica da se sprema dokumentarni film o samom nastanku kluba. Vec se pokrenula prica i ocekuje se premijera 2021. na Grbavici. Jos ako se uspije nesto napraviti oko juzne tribine bice stvarno odlicno.
https://bih.ba/265339-unuk-osnivaca-fk- ... ma-o-zelji
Bice na polusezoni pojacanja ne sumnjaj u to...samoposmatram je napisao/la:Ova sezona ce biti carina zesca za gledati. Kvalitetom ekipe odskacu komsije i Zrinjski.
Borac vec osigurao Europu. U Banja Luci im nece niko uzeti boda. Dinastija im je usla u klub.
Ja bi bacio sve karte na kup.
Ovu legendu jednom je prilikom ispričao bivši direktor Kluba Zdenko Jelić:
"Ima tom nazivu dugo, sjećam se dobro. Vezano je za Indokinu, odnosno za borbe oko tadašnjeg Laosa gdje su se dvije frakcije borile na području današnjeg Vijetnama. Bile su to višegodišnje i krvave borbe. Borili su se po klancima, a jedan od njih, najstrašniji u tom ratu u Indokini zvao se Dolina ćupova. Čini mi se da je to prvi put spomenuo Pero Žagar iz ljubljanske Olimpije koji je rekao: “Vi koji idete na Grbavicu, ostavite svaku nadu.” Time je aludirao da nemaju šanse da na našoj Grbavici osvoje išta osim rukovanja nakon poraza."
irfo je napisao/la:Ovu legendu jednom je prilikom ispričao bivši direktor Kluba Zdenko Jelić:
"Ima tom nazivu dugo, sjećam se dobro. Vezano je za Indokinu, odnosno za borbe oko tadašnjeg Laosa gdje su se dvije frakcije borile na području današnjeg Vijetnama. Bile su to višegodišnje i krvave borbe. Borili su se po klancima, a jedan od njih, najstrašniji u tom ratu u Indokini zvao se Dolina ćupova. Čini mi se da je to prvi put spomenuo Pero Žagar iz ljubljanske Olimpije koji je rekao: “Vi koji idete na Grbavicu, ostavite svaku nadu.” Time je aludirao da nemaju šanse da na našoj Grbavici osvoje išta osim rukovanja nakon poraza."
Ma nema straha, nova sezona nova nafakaLjoZee je napisao/la:@Osim je li te strah ili si uzbudjen?