kako zakinuli ?????? PADAVICARI JEDNI ... FUDBALA NEZNATE IGRAT ... NISTE DVA PUT SE SA LOPTOM SASTAVILI, JEDNU PRILIKU IMALI... OSTALO STE LEZALI I LEAZALI ...ma... pu bem ti takav fudbalAlcoholBoysPD je napisao/la:Podjela bodova najrealnijaTaman vi nas zakinuli u rukometu,mi vas u fudbalu i svi zadovoljni
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
- Kontakt:
To je taktika svakog tima u ovoj ligi koji igra u gostima...necko_gradacac je napisao/la:kako zakinuli ?????? PADAVICARI JEDNI ... FUDBALA NEZNATE IGRAT ... NISTE DVA PUT SE SA LOPTOM SASTAVILI, JEDNU PRILIKU IMALI... OSTALO STE LEZALI I LEAZALI ...ma... pu bem ti takav fudbalAlcoholBoysPD je napisao/la:Podjela bodova najrealnijaTaman vi nas zakinuli u rukometu,mi vas u fudbalu i svi zadovoljni

Ne **** lep,nego uporan ! 

- Жика Павловић
- Kontakt:
" је $ "-$ ? $, узео ' $ ", " " ? "njonjo3717 je napisao/la:To je taktika svakog tima u ovoj ligi koji igra u gostima...necko_gradacac je napisao/la:kako zakinuli ?????? PADAVICARI JEDNI ... FUDBALA NEZNATE IGRAT ... NISTE DVA PUT SE SA LOPTOM SASTAVILI, JEDNU PRILIKU IMALI... OSTALO STE LEZALI I LEAZALI ...ma... pu bem ti takav fudbalAlcoholBoysPD je napisao/la:Podjela bodova najrealnijaTaman vi nas zakinuli u rukometu,mi vas u fudbalu i svi zadovoljni

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
sta je nevjerovatno.....sudija nas jest zakino prvo poluvrijeme momacki.....ali sa "forsiranim" pojedincima nas nigdje nema....Husic za njega vise rijeci nemam,momak brz mrak ali to je to,Messi na pocetku sam rekao nish posebno,mali Nezic pa moze li ti taj ijedan duel istrpit,iz utakmice u utakmicu los,ali igra smijesno,Nikic danas je pretjerao,sebicno do bola...i tak dalje i jos ne znam sta imaju reci Hamzi,i muji danas pojedinci koji su dobacivali stvarno ruzne rijeci ljudi su se borili...Mujo pogotovo nekoliko zadnjih utakmicu kad su svi manekencici i cekaju lopte da im sama dodje....Mujo svaka castzmaj_Bosne je napisao/la:Nevjerovatno!!!
Nk Zvijezda
ma treba im se svima na,e bat matere i istjerat iz zvijezde.svaka cast jedino jusicu i vasiljevicu
-
- Kontakt:
Zoran Curguz podnio ostavku zbog moralnih razloga...(ja se iskreno nadam da ce biti i prihvacena), jer ovo ovako vise neide...
Ko bi mog'o doc' umjesto Curguza?
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Javna je tajna da unazad mjesec dana Cvitkušić i Durgutović rade protiv Ćurguza, te da Cvijiš želi doći za trenera a Durgut za šefa stručnog štaba. I to će tako i biti. 100 %. Moje mišljenje da za ovakve igre nije kriv trener. Jučer je se vidjelo šta su sudije sve u stanju da urade. Ima i do naših zato što ne znaju dati gol, ali za jučerašnji neuspjeh po mom mišljenju jedini krivac je sudija. I tako će to biti dokle god navijaču ne ulete u teren i ne isprebijaju te tobože djelioce pravde.
Ma ima u Omladincu još igrača za Zvijezdu samo bi trebao neko od tih što su u Zvijezdi zaduženi za pojačanja doći pogledati koju utakmicu u Mionici. Mislim da bi Salihbašić (1984) i Brčkalić (1989) bez ikakvih problema sebi izborili mjesto u Zvijezdi. Treba uspostaviti neki vid saradnje između ova dva kluba, nama bi možda bili od neke koristi taj Šehrić i Husić a mi vama npr. damo Salihbašića i Brčkalića. Što se tiče Salihbašića on svakako ide u januaru negdje, kako saznajem ima za sada ponudu iz RNK "Split" i od kluba u Švedskoj gdje je već bio IF Degerfors. A Brčkalić je mlad igrač i bolji je od Đorića ali eto, vaša Uprava radije dovodi neke neprovjerene igrače koje nikad niko nije vidio a imate Mionicu gdje svakog vikenda možete gledati neke igrače koji bi vam bili zanimljivi.mmmirza je napisao/la:treba dovesti mumeta iz omladinca u zvijezdu
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Jel to provjereno?necko_gradacac je napisao/la:Zoran Curguz podnio ostavku zbog moralnih razloga...(ja se iskreno nadam da ce biti i prihvacena), jer ovo ovako vise neide...
Dragon Town
-
- Kontakt:
Na dva tri mjesta u gradu se prica da je podnio ostavku, a ja sam upravo sada procito u novinima (Dnevni Avaz)zmaj_Bosne je napisao/la:Jel to provjereno?necko_gradacac je napisao/la:Zoran Curguz podnio ostavku zbog moralnih razloga...(ja se iskreno nadam da ce biti i prihvacena), jer ovo ovako vise neide...
Ja kako znam gospon Fadil je vec prije nekog vremena nasao zamjena za G.Cvitkusica tako da se njemu vec spremala dvicamačak u čizmama je napisao/la:Javna je tajna da unazad mjesec dana Cvitkušić i Durgutović rade protiv Ćurguza, te da Cvijiš želi doći za trenera a Durgut za šefa stručnog štaba. I to će tako i biti. 100 %. Moje mišljenje da za ovakve igre nije kriv trener. Jučer je se vidjelo šta su sudije sve u stanju da urade. Ima i do naših zato što ne znaju dati gol, ali za jučerašnji neuspjeh po mom mišljenju jedini krivac je sudija. I tako će to biti dokle god navijaču ne ulete u teren i ne isprebijaju te tobože djelioce pravde.

Nk Zvijezda
- mačak u čizmama
- Kontakt:
I Cvijiš i Durgut su mi rekli (lično meni) nećemo mi davati po nekoliko hiljada maraka za školovanje odnosno za licence ako nećemo biti treneri u premijer ligi. Ako je vjerovati Durgutu, on je do sada za svoje školovanje dao oko 20 000 KM i zbog toga neće da bude trener u manjim klubovima, odnosno u klubovima koji se ne takmiče u premijer ligi. A nuđeno mu je i u Omladincu i u Bosni iz Mahmut Mahale prije nego što je postavljen za Đurguzovog pomoćnika. Isto to je i nuđeno Cvijišu. Cvitkušić je jedno vrijeme vodio Mahmut mahalu i za to vrijeme je tu ekipu doveo na treće mjesto otpozadi. Zato oni bi bili najsretniji kad bi Đurguz otišao. Istina je da je Đurguz ponudio ostavku ali uprava to nije prihvatila. I neka nije, Đurguz je mlad i dobar stručnjak, doće njegovo vrijeme. I još nešto, jučer gledam onog Saida Kikića i onog Nahida Džina, koji su to konji, koliko ono vrijeđaju i igrače i trenera. Pa mislim da i policija je to slušala i da je to za prijave, a i da nije, ne bi se trebalo spustiti na onakav nivo i onakve riječi upućavati drugima, pogotovo od Saida, jer je on kao nekakav direktorčić neke firme, neznam. Taj isti Said je i meni i mojim saigračima pa čak i trenerima Sakibu Alimanu i Murisu Kikiću pametaovao 1986 godine kada smo mi igrali u prvoj ligi Jugoslavije (kadeti i juniori zvijezde) raspoređeni po repulikama a imao je svega 11 godina i od tada mi je dijete naprosto mrsko, hebemu familiju a kajbuš mu hebo oca koji ga napravi tako ludog.
odma sva krivica na trenera...apsulutno lik nista nije kriv...niko nezna sta se desava sa zvijezde kada igra u gradaccu...dosad su na svakom gostovanju pokazali zube,sem sirokog...dobro igraju na strani...kod kuce lose...aj MACAK vidim da si dobro informisan pa mozes sta napisat o ovim domacim tekmama...da se mozda neprodaje???

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Re: nk zvijezda gradačac
Bolje je da se ti malo pobrineš o tome kako ti radi sportsportba a stadion ostavi Zvijezdi. Trava je u redu i može se igrati. Sportsportba je napravljen da izvještava o sportu i to ako može svježe informacije. Eto pogledaj koliko je sad sati i vidi imate li igdje istaknute rezultate kompletirane prve lige federacije. Kad to središ kao moderator onda imaš pravo raspravljati o nečemu što je izvan sportsportba domena.High je napisao/la:Ma kakvo renoviranje,radovi su poceli to jeste,samo su dvije cigle postavljene,svecana loza su bijele stolice i suncobran ledo,pa dajte malo ozbiljnosti,i jos ono blato po kisi,ma strasno...csh je napisao/la:Nisam bio pa zar nisu renovirali.
A đe da znam?!
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Raz_ba, svaka čast!!!!!
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Molim, i drugi put! Kad si već tu, znaš li možda kako je Omladinac odigrao danas?husein veličanstveni je napisao/la:Raz_ba, svaka čast!!!!!
A đe da znam?!
Aferim bilo ako je otisao,samo ovo "iz moralnih razloga'' ne mogu da skontam,jer taj nema morala.
OMLADINAC MIONICA - RADNIK HADZICI 2-0
- zvijezdica
- Kontakt:
Jednog od prozvanih "tata" je "gurao" da bude direktor Zvijezde. Zbog ličnog neuspjeha on je sada najžešća opozicija i nikad mu ništa neće valjati u klubu. Zato je onako glasan na tribinama. A lopte nije igrao ni jedne minute .mačak u čizmama je napisao/la:I Cvijiš i Durgut su mi rekli (lično meni) nećemo mi davati po nekoliko hiljada maraka za školovanje odnosno za licence ako nećemo biti treneri u premijer ligi. Ako je vjerovati Durgutu, on je do sada za svoje školovanje dao oko 20 000 KM i zbog toga neće da bude trener u manjim klubovima, odnosno u klubovima koji se ne takmiče u premijer ligi. A nuđeno mu je i u Omladincu i u Bosni iz Mahmut Mahale prije nego što je postavljen za Đurguzovog pomoćnika. Isto to je i nuđeno Cvijišu. Cvitkušić je jedno vrijeme vodio Mahmut mahalu i za to vrijeme je tu ekipu doveo na treće mjesto otpozadi. Zato oni bi bili najsretniji kad bi Đurguz otišao. Istina je da je Đurguz ponudio ostavku ali uprava to nije prihvatila. I neka nije, Đurguz je mlad i dobar stručnjak, doće njegovo vrijeme. I još nešto, jučer gledam onog Saida Kikića i onog Nahida Džina, koji su to konji, koliko ono vrijeđaju i igrače i trenera. Pa mislim da i policija je to slušala i da je to za prijave, a i da nije, ne bi se trebalo spustiti na onakav nivo i onakve riječi upućavati drugima, pogotovo od Saida, jer je on kao nekakav direktorčić neke firme, neznam. Taj isti Said je i meni i mojim saigračima pa čak i trenerima Sakibu Alimanu i Murisu Kikiću pametaovao 1986 godine kada smo mi igrali u prvoj ligi Jugoslavije (kadeti i juniori zvijezde) raspoređeni po repulikama a imao je svega 11 godina i od tada mi je dijete naprosto mrsko, hebemu familiju a kajbuš mu hebo oca koji ga napravi tako ludog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.