Renato Skoko novi igrač Veleža - dobrodošao u najbolju raju

Haroni je napisao/la:Po meni imamo sasvim adekvatnu ekipu za garantovan opstanak u PL. Samo da još hoče Berisha pronači svoj potencijal, onda bi se čak mogli boriti i za jednu od prvih četiri pozicije. Uz to jos da nas povrede i suspenzije zaobidju. Imamo finu ekipu koja je uigrana i može parirati svakom protivniku. To smo i dokazali u ove 3-4 pripremne. Tako da no sikiriki družeTracy1 je napisao/la:Ovo zabrinjava, nista od pojačanja (izgleda)
Neko je neozbiljno shvatio plTracy1 je napisao/la:Haroni je napisao/la:Po meni imamo sasvim adekvatnu ekipu za garantovan opstanak u PL. Samo da još hoče Berisha pronači svoj potencijal, onda bi se čak mogli boriti i za jednu od prvih četiri pozicije. Uz to jos da nas povrede i suspenzije zaobidju. Imamo finu ekipu koja je uigrana i može parirati svakom protivniku. To smo i dokazali u ove 3-4 pripremne. Tako da no sikiriki družeTracy1 je napisao/la:Ovo zabrinjava, nista od pojačanja (izgleda)
Ako uđemo sa ovakvom postavom stopera obrana će biti šuplja , zeljković(Kao stoper) i markez po meni ne mogu igrati PL a za kuduzovića da ne govorim, mrgan je vise zadaje na instagramu nego sto hoće da se ozbiljno bavi fudbalom, ostaje samo zvonić i po meni trebaju se dovesti dva stopera pod hitno
Stručnjak zbog cega sam pesimističan samo realno, kaži koji stoper drugi može osim zvonića da igra pl.Samo argumente a te serete baljezgate beduini i takve stvari su nedostatak su jadne i dječije i maloumne fore.VolimVelez je napisao/la:Pravi ste beduini. Sta ste bola pesimisticni. Idi zguzi nesto tracy i ti fudbalfudbal, popusti malo fudbal, nije za vas to. Serete i baljezgate previse.
VolimVelez je napisao/la:Pravi ste beduini. Sta ste bola pesimisticni. Idi zguzi nesto tracy i ti fudbalfudbal, popusti malo fudbal, nije za vas to. Serete i baljezgate previse.
Vidi se da nisi Mostara... aj razligu mazlofudbalfudbal je napisao/la:VolimVelez je napisao/la:Pravi ste beduini. Sta ste bola pesimisticni. Idi zguzi nesto tracy i ti fudbalfudbal, popusti malo fudbal, nije za vas to. Serete i baljezgate previse.
Sefe kad naucis se izrazavati i uvazavati tuđa mišljenja onda mogu da zapocnem neku vrstu rasprave sa tobom. To što smatraš da čitav svijet ima isto mišljenje kao ti onda si ograničen. Forum je za javno iznošenje mišljenja a ne da pratim tvoje postove i pišem kako je tebi ceif.
Najvece zlo ovog foruma su ljudi poput tebe koji se vrijeđaju, a pojma nemaju, o razlici između dvije lige, i duzini sezone prije svega.
A to beduin?! Vrlo vjerovatno da si čuo to od svog nekog kad ti se ne moze sjetit imena pa te zovne..
Bravo musa.Mostarwolf1981 je napisao/la:a eto nek je zvona neki igrac u pm .. 2 penala skrivio protiv igmana okrenu ga onaj ko brava,protiv toska prvi go zajebo bogdanovica umjesto da izbaci glavom lopta preko njega predje i go primismo ..
Sve to stoji, ali isto tako je pogodio u Zivinicama za pobjedu i jos u par momenata bio kljucan igracMostarwolf1981 je napisao/la:a eto nek je zvona neki igrac u pm .. 2 penala skrivio protiv igmana okrenu ga onaj ko brava,protiv toska prvi go zajebo bogdanovica umjesto da izbaci glavom lopta preko njega predje i go primismo ..
Ja ga nisam upratio nikako, nisam ocekivao da ce dobiti trogodisnji ugovor, ali pretpostavljam da znaju sta rade.Haroni je napisao/la:Dudić produžio s Veležom. S obzirom da je igrao nivo 3 u Norveskoj iznenadilo me je da je zadovoljio stručni štab. Mozda se varam, ali momak jos nije odigrao minute?!?
Nek se nosi u 3 lijepe.. kad nije htio odma potpisat nek ni sada ne potpisujeKulesza je napisao/la:Sada kada je dan ostao na prelaznom roku i Radnik je ispao iz Evrope hitno Pecu potpisati
Mislim da nisi fer prema mladom igracu koji je mogao napraviti iskorak u Europi.Mostarwolf1981 je napisao/la:Nek se nosi u 3 lijepe.. kad nije htio odma potpisat nek ni sada ne potpisujeKulesza je napisao/la:Sada kada je dan ostao na prelaznom roku i Radnik je ispao iz Evrope hitno Pecu potpisati![]()
Nije vise Velez sprdancija od kluba pa da moze s njim ko kako hoce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.