Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nadam se da će ih bit 1000ekii je napisao/la:Evo 09,oo sati jutro!, sad sam upravo dosao iz grada imao sam nekog posla ,vidim Horde setaju gradom,bice dosta raje u Listici!
Nisi puno masio,grad 12 tisuca opcina 32!!!Sad t razmisljaj koliko bi vas trebalo doci da vas bude viseGunnerS je napisao/la:Nadam se da će ih bit 1000ekii je napisao/la:Evo 09,oo sati jutro!, sad sam upravo dosao iz grada imao sam nekog posla ,vidim Horde setaju gradom,bice dosta raje u Listici!
Da im dokažu da ima više Hordi nego ljudi u lištici...
Znam ja koliko vas dole imaŠB.TRN je napisao/la:Nisi puno masio,grad 12 tisuca opcina 32!!!Sad t razmisljaj koliko bi vas trebalo doci da vas bude viseGunnerS je napisao/la:Nadam se da će ih bit 1000ekii je napisao/la:Evo 09,oo sati jutro!, sad sam upravo dosao iz grada imao sam nekog posla ,vidim Horde setaju gradom,bice dosta raje u Listici!
Da im dokažu da ima više Hordi nego ljudi u lištici...
![]()
![]()
![]()
mma_hz je napisao/la:br karata je ogranicen na 300 a bilo se prijavilo preko milje.
defender je napisao/la:prije pola sata glavnom prodjose 3 busa sa velikom policijskom pratnjom
pasha moj kada smo isli goree da se prijavimo za siroki bila je ogromna guzva kontas i odmah su nam momci rekli da neznaju tacan br koliko ce nas pustit a nadaju se barem 300 i jbg otisli su momci iz podgrupa i raja koja najvise radi na tribini kako i treba da bude.nikad_izvini je napisao/la:mma_hz je napisao/la:br karata je ogranicen na 300 a bilo se prijavilo preko milje.defender je napisao/la:prije pola sata glavnom prodjose 3 busa sa velikom policijskom pratnjom3 autobusa imaju cca 165 mjesta
Ja mislim da će na BHT 1 bit prenos utakmice.CRC_LJ77 je napisao/la:hočeli biti prenos utakmice i ako može link..hvala
hvala jaraneGunnerS je napisao/la:Ja mislim da će na BHT 1 bit prenos utakmice.CRC_LJ77 je napisao/la:hočeli biti prenos utakmice i ako može link..hvala
bit ce i preko interneta na: http://www.****.comGunnerS je napisao/la:Ja mislim da će na BHT 1 bit prenos utakmice.CRC_LJ77 je napisao/la:hočeli biti prenos utakmice i ako može link..hvala
bolje i to nego nikako da ne gledam..hvala KevinKevin je napisao/la:bit ce i preko interneta na: http://www.****.comGunnerS je napisao/la:Ja mislim da će na BHT 1 bit prenos utakmice.CRC_LJ77 je napisao/la:hočeli biti prenos utakmice i ako može link..hvala
tako da oni koji nemaju bht1 mogu pratiti isto..kolko tolko..jer zadnji put sam gledao i nije bas nesto slika, al rekli su da će biti bolje, ko zna..
[/quote]Megamon je napisao/la:Isto onoliko koliko vi niste dobili AuruEsii TM87 je napisao/la:Koliko zadnjih utakmice niste dobili ove mepase
samo domace utakmice i sretno danasGunnerS je napisao/la:Šta je bilo sa prenosom Sarajeva na fksarajevo.ba ?! Je' a bio prošlu tekmu protiv Širokog ?!
valjda su to samo domaće utakmice..na fcsarajevo rade stream BHT1 programa, dok ovi momci iz Širokog imaju svoj vlastiti kanal..znaci sve je njihovo..sad, normalno,da je bolja slika kad se stream tv-a radi..GunnerS je napisao/la:Šta je bilo sa prenosom Sarajeva na fksarajevo.ba ?! Je' a bio prošlu tekmu protiv Širokog ?!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 213 gostiju.