Ima 35 ili tako neštoOsim13 je napisao/la:Vidi kače se sa Brownom...e moja đeco
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brown metar i po visine,a sve bi ih mogao porazbijat 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Joj kad vako komentar počne srat kae mora se paziti ovaj da ne dobije još jedan žuti ejs majstore nemoj srat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovo sto se igra u nasoj ligi, drugi je sport u odnosu na osrednje Europske ekipe, tipa Celtic.
Realno, nije ni cudo sto niko ne prati nas "fudbal".
Realno, nije ni cudo sto niko ne prati nas "fudbal".
Neko bi mogao dobiti po pi.čci
Nemoj ih Vucko. Ipak su oni prvaci BiH. Jest da je amaterska liga ali valja i tu biti prvi.Vucevich je napisao/la:Reakcije na nivou seoske lige, ne znaju ni pas odigrati prema naprijed. Koga god da dobiju u trecem krugu ELa, bice ista prica.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hajd sve, nisi talenat, nisi im'o uslove al kako ne možeš nabiti kondiciju, kako ne možeš trčati, kako se odbijaš od njih, to mi nije jasno.
- ASD
- Kontakt:
To i jeste ključna razllika. Snaga i brzina.sljivo je napisao/la:Hajd sve, nisi talenat, nisi im'o uslove al kako ne možeš nabiti kondiciju, kako ne možeš trčati, kako se odbijaš od njih, to mi nije jasno.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Satrala ih nargila
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zato naš Veca samo alkohol
Ako budu nabijali kondiciju i snagu nece moc pusit shishe.sljivo je napisao/la:Hajd sve, nisi talenat, nisi im'o uslove al kako ne možeš nabiti kondiciju, kako ne možeš trčati, kako se odbijaš od njih, to mi nije jasno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ljudi su jednostavno brži, okretniji, jači i nema tu šta. Ovi prema naprijed ama baš ništa ne mogu. Celtik koga god da je ivukao umjesto Sarajeva prošao bi ga glat isto kao Sarajevo
Christie je pravio najviše problema i Širokom kad su igrali sa Aberdeenom, voli igrati protiv naših klubova.
Ništa ljudi, okrećemo se europskoj ligi.
Ne kontam šta očekuješ s obzirom na to kako funkcioniše cjelokupna država? Pa pogledaj kakve je rezultate sve znao imati Dinamo kad izbori grupnu fazu evropskog takmičenja, bez obzira što haraju godinama u HNL-u. Normalno da ne može ništa preko noći, samo što nas koči "malih" milion faktora i svjetlosnih godina da bi dostigli upola taj nivo. Treba biti realan opet i prihvatiti da je situacija ovakva kakva jeste, sve osim kantanja je "uspjeh".Maestro je napisao/la:Nemoj ih Vucko. Ipak su oni prvaci BiH. Jest da je amaterska liga ali valja i tu biti prvi.Vucevich je napisao/la:Reakcije na nivou seoske lige, ne znaju ni pas odigrati prema naprijed. Koga god da dobiju u trecem krugu ELa, bice ista prica.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Igraju ko picke.
Sarajevo je ove godine moralo napravit neki iskorak poslije duple krune i pojacat se jos vise.
Sarajevo je ove godine moralo napravit neki iskorak poslije duple krune i pojacat se jos vise.
Jeste, potpuno si u pravu, ali ovdje prave neke bas amaterske reakcije u situacijama koja bi ekipa iz seoske lige bolja rijesila. Imas kontranapad 5 na 2 i loptu dodas nazad???Derdiyok je napisao/la:
Ne kontam šta očekuješ s obzirom na to kako funkcioniše cjelokupna država? Pa pogledaj kakve je rezultate sve znao imati Dinamo kad izbori grupnu fazu evropskog takmičenja, bez obzira što haraju godinama u HNL-u. Normalno da ne može ništa preko noći, samo što nas koči "malih" milion faktora i svjetlosnih godina da bi dostigli upola taj nivo. Treba biti realan opet i prihvatiti da je situacija ovakva kakva jeste, sve osim kantanja je "uspjeh".
- WestTrebina
- Kontakt:
Svi vole igrati protiv nasih klubova. Ja mislim kad su izvlacenja da svi, i nosioci i nenosioci, samo mole boga da izvuku bilo koji nas klub. Mi jos zivimo u sedamdesetim, a tako i igramoDrape je napisao/la:Christie je pravio najviše problema i Širokom kad su igrali sa Aberdeenom, voli igrati protiv naših klubova.

Okrenu BATE Piasta
De makar ovom Šimunoviću nek Tatar završi karijeru, da ne bude da se džaba išlo gore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.