FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zeRoberto

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zeRoberto » 17 jul 2019, 18:44

Prvih 11 veceras?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 jul 2019, 18:47

zeRoberto je napisao/la:Prvih 11 veceras?
Heba krle :kafa:

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 jul 2019, 18:48

Melji R'ajvo :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 jul 2019, 18:50

Hajmo po tih 0:3

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 17 jul 2019, 19:01

extazy je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Mi bi trebali za broj stanovnika grada i okoline imati oko 7k do 8k sezonskih. Al eto. Nemamo mi kulturu odlaska na utakmice. Ili cak kulturu zivljenja uopste :kafa:
A vidi nesto, za Hajduk ne navija samo Split vec citava Dalmacija, za Zvezdu ne navijaju samo beogradjani vec pola Srbije i plus na to sto dodje nekoliko hiljada iz Bosne, tako i Partizan, ne mozemo se mi poredit po brojnosti sa njima. Grad ko grad vise ne lici na sebe, nekad su se tribine punile na ligaskim utakmicama, al trenutno u gradu ima najmanje sarajlija, a vecinom su sarajlije i isle na utakmice Sarajeva il Zelje. Imamo mi kulturu al vrlo nas je malo, to je nesto sto ti se nametne od rodjenja, barem meni, deda rahmetli stari navijac, dolazio covjek sa mora samo da pogleda utakmicu neku neznacaju, ja mislim da nema utakmice koje je propustio, pa otac me uclanio u Horde Zla kad sam imo godinu dana, a prvi put na sjeveru bio sa dvije godine, odkad znam za sebe uvjek sam Sarajevo pratio, a sta ce onaj kojem je otac odrasto na njivi, medju ljehama, sta on zna sta je Sarajevo i sta je voljeti i uzivati u fudbalu. A sad traziti krivca u kvalitetu fudbala il nesto, kaze sta cu pratit kukuruz ligu, nama je liga jedna od najzaniljiviji u Europi, u mnogim ligama se zna koje sampion, ko ce u Europu il slicno, a i kvalitet se pobosljao, plus sto se namece misljenje da su navijaci bespoliticari, narkomani, alkoholicari, a sve to dolazi iz usta nekog kojem je otac skido cipele kad je ulazio u tramvaj. Drustvo nam je u kurcu, tako je i fudbalska kultura.

( ne zelim nikog uvrijedit, ima ljudi koji su se doselili ovdje al vole Sarajevo ko i ja, al malo je i njih )
Bezveze se uvijek provuče priča ko je odakle, te porijeklo, a u suštini nema stvarne veze sa činjeničnim stanjem.. Nekome je otac, nekome dedo, nekom pradedo, čukundedo došao odnekud u Sarajevo, nekoga je rat doveo do Sarajeva i sve je to nešto što je naša historija i čemu treba da se prilagodimo..
More je razloga zašto danas ljudi ne idu na utakmice, a jedan od osnovnih je što ne postoji kultura odlaska na sportske manifestacije (a i tome uzroke djelimično možemo tražiti u socio-ekonomskoj sferi)..
Nekad nisi imao priliku gledati ovoliko utakmica na tv, pa ti je gledanje utakmice uživo bio logičan slijed događaja..
Svako ko se izjašnjava kao navijač/simpatizer kluba najmanje što može uraditi je otići na utakmicu, ako je u prilici (živi blizu i najmanje 5 KM koje odvoji za kartu mu nije od presudnog značaja u životu) .. To je osnova!
Karte nam nisu skupe, čak naprotiv..
Jbg, jaran s kojim sam išao svaku tekmu odselio u Njemačku.. Kupio drugi sezonsku pred Celtic.. Skont'o da se isplati.. Učlanio malca pa da i njega vodi... A rijetko je bio na Koševu zadnjih godina.. Svi mi imamo nekog ko je išao pa se ohladio.. Ili nekog povremenog.. Nekad sam išao sam, sad često idemo sa dva auta..
Ja lopte mogu igrati na terminu, sa marketingom nisam nešto dobar, ne razumijem se ni u menadžerisanje i upravljanje klubom.. Ali mogu kupiti kartu i otići na utakmicu na Koševo.. To je najmanje..

Eh sad, zamislimo da nas je preko 25000 svaku utakmicu kući..?! Ne da postavljamo trenere.. Ne da tučemo igrače.. Samo dođemo na tekmu i damo podršku.. E to bi bio pos'o!

A večeras opet merak.. Moje Sarajevo.. Onaj grč i trema u stomaku kao da ja igram.. I vjera da može biti dobro..
Pa u nedjelju ako Bog da, opet! I tako u krug..
"Godina za godinooom.."

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 jul 2019, 19:03

na Koševo stavit "THIS IS THE CLUB THAT SOLD HEBIBOVIĆ."
ta će enfild
:D :rol: :njanjanja:
Dvostruka titula, “pristojna” igra i puno Koševo protiv Celtica, napunilo je kasu FK Sarajevo
I još će se puniti narednih dana.

**** saznaju kako će Sarajevo napustiti jedan od najstandardnijih prvotimaca veznjak Anel Hebibović.

Hebibović još nije otkrio ime svog novog kluba, ali će odlaskom u inostranstvo riješiti egzistenciju. Premda Sarajevo trenutno nema adekvatno rješenje za njegovu poziciju, ali je utjeha solidno obeštećenje koje će leći u klupsku kasu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jul 2019, 19:07

Ma mislim da opet lupetaju :D Prije da će Tatar otići
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 jul 2019, 19:11

BordoSarajevo je napisao/la:Ma mislim da opet lupetaju :D Prije da će Tatar otići
ako je istina mene strah za Husa
Resić na posudbi, koje će krilo na beka?
morat će Oremuš :hmmmmm: :wtf: :think:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jul 2019, 19:13

Denchi je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Ma mislim da opet lupetaju :D Prije da će Tatar otići
ako je istina mene strah za Husa
Resić na posudbi, koje će krilo na beka?
morat će Oremuš :hmmmmm: :wtf: :think:
:lol:

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 17 jul 2019, 19:18

slika

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 jul 2019, 19:19

Treba nocas uzivati u velikoj europskok sceni, nadam se da nece biti neko previse pnoizenje :)

Kako god treba decke podrzati za vikend protiv Zrinje jer prva tekma u orvenstvu nakon duple krune i to protiv ekioe koja je najvise prijetila za titulu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jul 2019, 19:20

Ocekivano,ofanzivnija ekipa kada se ganja rezultat :kafa:

Nek je momcima sretno. :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 17 jul 2019, 19:21

Kovacevic
Hebibovic serbecic lazic hodzic
Oremus rahmanovic
Tatar velkoski milanovic
Ahmetovic

Valjda ce ovakav raspored biti. Mada moze svako sve u sredini igrati. Jedina promjena sabanovic-tatar. ofanzivnije nego u prvoj, sretno momci, ucinite nas ponosnim, kao sto smo i navikli od vas.
JURIŠ

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 17 jul 2019, 19:27

Denchi je napisao/la:na Koševo stavit "THIS IS THE CLUB THAT SOLD HEBIBOVIĆ."
ta će enfild
:D :rol: :njanjanja:
Dvostruka titula, “pristojna” igra i puno Koševo protiv Celtica, napunilo je kasu FK Sarajevo
I još će se puniti narednih dana.

**** saznaju kako će Sarajevo napustiti jedan od najstandardnijih prvotimaca veznjak Anel Hebibović.

Hebibović još nije otkrio ime svog novog kluba, ali će odlaskom u inostranstvo riješiti egzistenciju. Premda Sarajevo trenutno nema adekvatno rješenje za njegovu poziciju, ali je utjeha solidno obeštećenje koje će leći u klupsku kasu.
Zato Hus samo sto nije zaplakao pred polazak, ode mu ljubimac :lol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 jul 2019, 19:30

To sto je na papiru ofanzivna postava ne znaci da cemo napasti.
Zbog toga mislim da ce nam trebati dobre srece da se ovo izgura aBd.

Sretno momci, zabijte bar jedan gol

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 jul 2019, 19:32

Trenutno najbolja postava naša, hajmo momci
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 jul 2019, 19:37

- Do prije godinu i po , gotivio sam Musemica i bio mi bas drag .
- Sad smatram da je sa Marinovicem najbolji trener BiH
- Proslu utakmicu sa Celticom postavio majstorski i samo za cestitat
- Zao mi sto u ovoj utakmici nije drgaciji pristup . Evo ovako : Djokanovic starter , Salcin u 65 zamjeni Rahmana , Kurdic Djokanovica . Odjeknulo bi to u regiji i u Skotskoj . Po meni svejedno 4:0 ili 2:0 (razumjet cete) . No Musemic zna bolje od mene , na kraju je i placen za to .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 jul 2019, 19:38

Srcem igrajte :clap: :clap: :clap:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jul 2019, 19:39

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Gumistucna
Kontakt:

Post Postao/la Gumistucna » 17 jul 2019, 19:41

i oval Lennon je pxzda, sastav ko da ce se branit protiv Barcelone
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 5 gostiju.