Da, on i Bojo Brat tandem u veziOsim13 je napisao/la:Jel Koreli

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da, on i Bojo Brat tandem u veziOsim13 je napisao/la:Jel Koreli
Odma krenuo, još ovo gdje čuči strah u kosti unosi odma, al se sjetih prokletstva...potpisat momka hitnoLjoZee je napisao/la:Ne stavljaj ovog fejk Bubu na avatarOsim13 je napisao/la:Jel Koreli
Balenciaga dresovi, Čitav klub navija za nju (titulu)Raonffa je napisao/la:Da, on i Bojo Brat tandem u veziOsim13 je napisao/la:Jel Koreli
Potpis Bube je adet za sve u klubu!Osim13 je napisao/la:Balenciaga dresovi, Čitav klub navija za nju (titulu)Raonffa je napisao/la:
Da, on i Bojo Brat tandem u vezi
Pun mjesec, ja k'o Bogi zavijam na nju
E na ovo sam mislio, nemoj da ko dira sliku pik moj avatar kad dječko šarneLjoZee je napisao/la:
Ovoj slici odgovara stih:
“A pogled leden kao vrh Himalaja”
Kvalitet se vidi u samom pogleduLjoZee je napisao/la:
Ovoj slici odgovara stih:
“A pogled leden kao vrh Himalaja”
Nez o čemu pričaš...Rokoko87 je napisao/la:De uhakat ćeš ga ko i Rusa
Pripazi ti Remzu, ovaj Buba je i van terena opasan igračAlipasino je napisao/la:Jeko ovaj jel to neka zajebancija sa dresovima ili neki novi igrac.Izgleda fajter.
Raonffa je napisao/la:Pripazi ti Remzu, ovaj Buba je i van terena opasan igračAlipasino je napisao/la:Jeko ovaj jel to neka zajebancija sa dresovima ili neki novi igrac.Izgleda fajter.
Mesi svjezine nedostaje, ali vidi se da zna i da je majstor. Mislim da ce valjati. Kad sam dolazio Ermin na pomocnom trenira a sta je sa Krpom i Ramom?kerimatomic1921 je napisao/la:Bojo odlican, odlican. Veseli i Asim dobri danas. Zaim je odlican na spicu do pred kraj, imao je 2 promasaja gluho bilo.
Mesa je majstor, ali mu fali malo kuveta. A zadnja linija... ****. Valjda ce zadnji vezni zatvarati to.
Mislim da nije nista, samo posteda.plavousrcu je napisao/la:Mesi svjezine nedostaje, ali vidi se da zna i da je majstor. Mislim da ce valjati. Kad sam dolazio Ermin na pomocnom trenira a sta je sa Krpom i Ramom?kerimatomic1921 je napisao/la:Bojo odlican, odlican. Veseli i Asim dobri danas. Zaim je odlican na spicu do pred kraj, imao je 2 promasaja gluho bilo.
Mesa je majstor, ali mu fali malo kuveta. A zadnja linija... ****. Valjda ce zadnji vezni zatvarati to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.