RSD Velež - Igrački kadar i transferi

RASanticeva
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la RASanticeva » 16 jul 2019, 14:35

Upravo objavljeno na Premijer Liga BiH

Renato Skoko novi igrač Veleža - dobrodošao u najbolju raju :bih: :clap:
Mostar u srcu, Velež do groba

Tracy1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy1 » 16 jul 2019, 14:56

Haroni je napisao/la:
Tracy1 je napisao/la:Ovo zabrinjava, nista od pojačanja (izgleda)
Po meni imamo sasvim adekvatnu ekipu za garantovan opstanak u PL. Samo da još hoče Berisha pronači svoj potencijal, onda bi se čak mogli boriti i za jednu od prvih četiri pozicije. Uz to jos da nas povrede i suspenzije zaobidju. Imamo finu ekipu koja je uigrana i može parirati svakom protivniku. To smo i dokazali u ove 3-4 pripremne. Tako da no sikiriki druže

Ako uđemo sa ovakvom postavom stopera obrana će biti šuplja , zeljković(Kao stoper) i markez po meni ne mogu igrati PL a za kuduzovića da ne govorim, mrgan je vise zadaje na instagramu nego sto hoće da se ozbiljno bavi fudbalom, ostaje samo zvonić i po meni trebaju se dovesti dva stopera pod hitno :)
MUSVDG

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 16 jul 2019, 15:30

Tracy1 je napisao/la:
Haroni je napisao/la:
Tracy1 je napisao/la:Ovo zabrinjava, nista od pojačanja (izgleda)
Po meni imamo sasvim adekvatnu ekipu za garantovan opstanak u PL. Samo da još hoče Berisha pronači svoj potencijal, onda bi se čak mogli boriti i za jednu od prvih četiri pozicije. Uz to jos da nas povrede i suspenzije zaobidju. Imamo finu ekipu koja je uigrana i može parirati svakom protivniku. To smo i dokazali u ove 3-4 pripremne. Tako da no sikiriki druže

Ako uđemo sa ovakvom postavom stopera obrana će biti šuplja , zeljković(Kao stoper) i markez po meni ne mogu igrati PL a za kuduzovića da ne govorim, mrgan je vise zadaje na instagramu nego sto hoće da se ozbiljno bavi fudbalom, ostaje samo zvonić i po meni trebaju se dovesti dva stopera pod hitno :)
Neko je neozbiljno shvatio pl
Ti si naša ljubav jedina!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 16 jul 2019, 16:38

Svi bi posvrsavali na brekala adzema i slicne panjeve xa koje je markez rafa markez

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 16 jul 2019, 17:41

Pravi ste beduini. Sta ste bola pesimisticni. Idi zguzi nesto tracy i ti fudbalfudbal, popusti malo fudbal, nije za vas to. Serete i baljezgate previse.
Mostar u srcu Velež do groba !

Tracy1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy1 » 16 jul 2019, 17:51

VolimVelez je napisao/la:Pravi ste beduini. Sta ste bola pesimisticni. Idi zguzi nesto tracy i ti fudbalfudbal, popusti malo fudbal, nije za vas to. Serete i baljezgate previse.
Stručnjak zbog cega sam pesimističan samo realno, kaži koji stoper drugi može osim zvonića da igra pl.Samo argumente a te serete baljezgate beduini i takve stvari su nedostatak su jadne i dječije i maloumne fore.
MUSVDG

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 16 jul 2019, 17:57

Za ovog Hajtica govore da je dobar igrac i veliki talenat, igrao 2. i 3. bundesligu, spada u zasticeno godiste (1998), pa vidit cemo sta ce struka odlucit, mada su ga trebali protiv Zelje stavit u prvu postavu i da vidimo kako bi to izgledalo sa Zvonicem, ali eto vidit cemo sta ce bit :salut:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 16 jul 2019, 18:09

VolimVelez je napisao/la:Pravi ste beduini. Sta ste bola pesimisticni. Idi zguzi nesto tracy i ti fudbalfudbal, popusti malo fudbal, nije za vas to. Serete i baljezgate previse.

Sefe kad naucis se izrazavati i uvazavati tuđa mišljenja onda mogu da zapocnem neku vrstu rasprave sa tobom. To što smatraš da čitav svijet ima isto mišljenje kao ti onda si ograničen. Forum je za javno iznošenje mišljenja a ne da pratim tvoje postove i pišem kako je tebi ceif.

Najvece zlo ovog foruma su ljudi poput tebe koji se vrijeđaju, a pojma nemaju, o razlici između dvije lige, i duzini sezone prije svega.
A to beduin?! Vrlo vjerovatno da si čuo to od svog nekog kad ti se ne moze sjetit imena pa te zovne..
Ti si naša ljubav jedina!

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 16 jul 2019, 18:27

fudbalfudbal je napisao/la:

Sefe kad naucis se izrazavati i uvazavati tuđa mišljenja onda mogu da zapocnem neku vrstu rasprave sa tobom. To što smatraš da čitav svijet ima isto mišljenje kao ti onda si ograničen. Forum je za javno iznošenje mišljenja a ne da pratim tvoje postove i pišem kako je tebi ceif.

Najvece zlo ovog foruma su ljudi poput tebe koji se vrijeđaju, a pojma nemaju, o razlici između dvije lige, i duzini sezone prije svega.
A to beduin?! Vrlo vjerovatno da si čuo to od svog nekog kad ti se ne moze sjetit imena pa te zovne..
Vidi se da nisi Mostara... aj razligu mazlo
Mostar u srcu Velež do groba !

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 16 jul 2019, 19:08

a eto nek je zvona neki igrac u pm .. 2 penala skrivio protiv igmana okrenu ga onaj ko brava,protiv toska prvi go zajebo bogdanovica umjesto da izbaci glavom lopta preko njega predje i go primismo ..

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 17 jul 2019, 02:58

Mostarwolf1981 je napisao/la:a eto nek je zvona neki igrac u pm .. 2 penala skrivio protiv igmana okrenu ga onaj ko brava,protiv toska prvi go zajebo bogdanovica umjesto da izbaci glavom lopta preko njega predje i go primismo ..
Bravo musa.

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 17 jul 2019, 13:42

Mostarwolf1981 je napisao/la:a eto nek je zvona neki igrac u pm .. 2 penala skrivio protiv igmana okrenu ga onaj ko brava,protiv toska prvi go zajebo bogdanovica umjesto da izbaci glavom lopta preko njega predje i go primismo ..
Sve to stoji, ali isto tako je pogodio u Zivinicama za pobjedu i jos u par momenata bio kljucan igrac :zviz:

Jedino bi ga samo molio da uvazi kritiku i da ne puca vise penale - prosle sezone je dva ili tri puta fulao i to nam ne treba :nene:
Mostar u srcu, Velež do groba

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 17 jul 2019, 15:50

Upravo tako drug, lagano glavom u 88' :njanjanja:
A sto se penala tice,ne ide.. isto ko da bonucci umjesto ronalda u juventusu puca
Samo sto mu ide u prilog sto je velezovo dijete pa ga ne mozemo toliko kudit :thumbup:

Haroni
Kontakt:

Post Postao/la Haroni » 18 jul 2019, 17:37

Dudić produžio s Veležom. S obzirom da je igrao nivo 3 u Norveskoj iznenadilo me je da je zadovoljio stručni štab. Mozda se varam, ali momak jos nije odigrao minute?!?

2606
Kontakt:

Post Postao/la 2606 » 18 jul 2019, 20:54

Haroni je napisao/la:Dudić produžio s Veležom. S obzirom da je igrao nivo 3 u Norveskoj iznenadilo me je da je zadovoljio stručni štab. Mozda se varam, ali momak jos nije odigrao minute?!?
Ja ga nisam upratio nikako, nisam ocekivao da ce dobiti trogodisnji ugovor, ali pretpostavljam da znaju sta rade.
Upravo zvanicna objavi da je i Skoko potpisao do 2021 sa opcijom produzenja na jos godinu :bih:

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 19 jul 2019, 00:16

Sada kada je dan ostao na prelaznom roku i Radnik je ispao iz Evrope hitno Pecu potpisati :mrgreen:
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 19 jul 2019, 00:34

Kulesza je napisao/la:Sada kada je dan ostao na prelaznom roku i Radnik je ispao iz Evrope hitno Pecu potpisati :mrgreen:
Nek se nosi u 3 lijepe.. kad nije htio odma potpisat nek ni sada ne potpisuje :oops:
Nije vise Velez sprdancija od kluba pa da moze s njim ko kako hoce

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 19 jul 2019, 15:33

Iris Mandžuka je danas zvanično prešao u seniore.
slika
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 19 jul 2019, 17:44

Mostarwolf1981 je napisao/la:
Kulesza je napisao/la:Sada kada je dan ostao na prelaznom roku i Radnik je ispao iz Evrope hitno Pecu potpisati :mrgreen:
Nek se nosi u 3 lijepe.. kad nije htio odma potpisat nek ni sada ne potpisuje :oops:
Nije vise Velez sprdancija od kluba pa da moze s njim ko kako hoce
Mislim da nisi fer prema mladom igracu koji je mogao napraviti iskorak u Europi.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 19 jul 2019, 17:47

Kakav je ovaj mandzuka koju poziciju igra...hocel moci sta ove god?

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.