FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 16 jul 2019, 15:20

Ne zanima me vise ni marketing, ni posjeta, ni uprava, ni porez...DAJ VISE DA NA TERENU NESTO URADIMO !!

Sto se tice dresova neko moje subjektivno misljenje je da ove goduine ku.rcu ne valjaju...pijacarski da ne mogu bit vise. :facepalm: Sto se tice dresova opcenito, preskupi su i tu pocinje i zavrsava prica o prodaju dresova.

Ne moezes ti u ovakvoj sredini, drustvu, ekonomskoj situaciji, kvaliteti fudbala, interesovanju raje za fudbal nas prodavat dresove za vise od 50 maraka.

Najbolji marketinski trik koji bi nam donio dobit je onaj sa karatama o kojem smo vec pricali. Radjie ce neko platit tri karte za sjever 15 maraka protiv Tuzle Citya i gotovo sigurno potrosit jos bar 20 u Fan shopu na suvenire, majicu, sal...nego li dat 30 maraka na tri karte za sjever...u tom slucaju uglavnom ce se odlucit da uopste i ne dodje na utakmicu.
=\_1921_/=

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 16 jul 2019, 15:34

Je li neki od nasih timova predstavio dresove za narednu sezonu? Pitari su igrali sa Celticom u istim majicama, Zrinjski takodjer nije predstavio nove dresove, Siroki ne znam...Ono sto sam vidio da je Borac imao neka dva dresa pa navijaci valjda birali koji im se vise svidja. Za ostale klubove i ne treba govoriti. Tako da nismo jedini. Sad cu bas potraziti prethodnih godina kad smo predstavljali dresove.
Cuva Bog Zelju svog!

Zglajzerslautern
Kontakt:

Post Postao/la Zglajzerslautern » 16 jul 2019, 16:08

Dresove sam uvijek kupovao prije prve evropske.. UVIJEK! **** svima sve u klubu u zadnjih par godina pa do dan danas. SVIMA! Od čistačice do samog vrha! Jedino čemu sam se radovao su oni jadni, vidno nekvalitetni, ali lijepi dresovi od onog papka.. Nebitno ciji su, ali će u mojoj kolekcij dresova u godini 2019/20 biti rupa.. Dok pisah skontah... Nista se nije promjenilo, opet ću pred evropsku kupit novi dres..
Željezničar za život cijeli!

Pushko92
Kontakt:

Post Postao/la Pushko92 » 16 jul 2019, 16:11

AtlaZ je napisao/la:
Maxi je napisao/la:Nekoliko dana se vodi diskusija oko dresova.. Nek nose vreće ljudi, samo da napokon proigraju, da se ne ponovi prošla sezona, dresovi su najmanji problem. Samo jako u novu sezonu!

Pozdrav plava braćo!
Pa bas zbog toga se vodi diskusija.. jbt sta oni razmisljaju, to samo govori o amaterizmu koji postoji trenutno u Zelji. Nije bitno hajd (i ako je bitno) koji ce dresovi biti, ali cetiri dana prije pocetka prvenstva da se nezna je debilizam teski.

Takodjer koji qurac postoji ova zvanicna. Njima treba tri mjeseca da stave novog igraca. I dan danas stoje Zubanovic, Rodin, Fejzic... :damn:
Neko vidio komentar i izbrisao pomenutu trojicu :lol:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 jul 2019, 16:12

Pa daj nama da vodimo kad niko neće :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 jul 2019, 16:14

HongKong je napisao/la:Je li neki od nasih timova predstavio dresove za narednu sezonu? Pitari su igrali sa Celticom u istim majicama, Zrinjski takodjer nije predstavio nove dresove, Siroki ne znam...Ono sto sam vidio da je Borac imao neka dva dresa pa navijaci valjda birali koji im se vise svidja. Za ostale klubove i ne treba govoriti. Tako da nismo jedini. Sad cu bas potraziti prethodnih godina kad smo predstavljali dresove.
Ja sam prosle godine uzeo dres pred tekmu sa Narvom na Grbavici.

Ma nije ni bitno ba, ne kontam pompu oko dresova. Ne vidim da gurbeti ili lazni mostarci nesto sada pjene sto nemaju jos novi dres. Zar je vazno? Bice kad bude, tvoje je da se uclanis i da ga kupis. Ja ne bi propustio da uzmem dres voljenog kluba nema
Boga. Ja sad ja u 5. kolu.

Gledaju ljudi, varijantisu, ovako onako, a sve u cilju da Zelji bude bolje, finansijski isplativije. Sto se sve doceka ne nož? Sjasite prijatelji, godisnja, clanska, sal.. to je nasa obaveza. Idemo jako, gori sve u SUBOTU!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jul 2019, 16:14

HongKong je napisao/la:Je li neki od nasih timova predstavio dresove za narednu sezonu? Pitari su igrali sa Celticom u istim majicama, Zrinjski takodjer nije predstavio nove dresove, Siroki ne znam...Ono sto sam vidio da je Borac imao neka dva dresa pa navijaci valjda birali koji im se vise svidja. Za ostale klubove i ne treba govoriti. Tako da nismo jedini. Sad cu bas potraziti prethodnih godina kad smo predstavljali dresove.
2014. - 10.jun
2015. - 24.jun
2016. - 21.jun
2017. - 5.jun
2018. - 31.maj
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 16 jul 2019, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 jul 2019, 16:16

Ma ja jedva čekam subotu, **** ti to..

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 16 jul 2019, 16:33

Pushko92 je napisao/la:
AtlaZ je napisao/la:
Maxi je napisao/la:Nekoliko dana se vodi diskusija oko dresova.. Nek nose vreće ljudi, samo da napokon proigraju, da se ne ponovi prošla sezona, dresovi su najmanji problem. Samo jako u novu sezonu!

Pozdrav plava braćo!
Pa bas zbog toga se vodi diskusija.. jbt sta oni razmisljaju, to samo govori o amaterizmu koji postoji trenutno u Zelji. Nije bitno hajd (i ako je bitno) koji ce dresovi biti, ali cetiri dana prije pocetka prvenstva da se nezna je debilizam teski.

Takodjer koji qurac postoji ova zvanicna. Njima treba tri mjeseca da stave novog igraca. I dan danas stoje Zubanovic, Rodin, Fejzic... :damn:
Neko vidio komentar i izbrisao pomenutu trojicu :lol:
:lol: :lol: :lol: Pa zar djeca s foruma drze zvanicnu...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jul 2019, 16:43

Prate iz kluba forume 100% :lol:
Mada, to i nije losa stvar u ovakvim situacijama da se nesto ispravi “sitno”. Nista zlonamjerno ili lose.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 16 jul 2019, 16:45

LjoZee je napisao/la:Prate iz kluba forume 100% :lol:
Mada, to i nije losa stvar u ovakvim situacijama da se nesto ispravi “sitno”. Nista zlonamjerno ili lose.
Ako citaju iz kluba, sta im ti napises molim ih da isprave. Nema dana da nemas kritika. Vidi se da si strucnjak u svim oblastima, nadam se da ce amar to prepoznati :kafa:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jul 2019, 16:47

Bezideja je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Prate iz kluba forume 100% :lol:
Ako citaju iz kluba, sta im ti napises molim ih da isprave. Nema dana da nemas kritika. Vidi se da si strucnjak u svim oblastima, nadam se da ce amar to prepoznati :kafa:
Mislis da nije do sada prepoznao?

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 16 jul 2019, 16:57

Ma kako nije. Zvanicna radi sve po tvojim kritikama i zalbama. Nemoj samo da prodje jedan da se ne poseres na nesto, drzi kontinuitet. ..

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jul 2019, 16:59

Bezideja je napisao/la:Ma kako nije. Zvanicna radi sve po tvojim kritikama i zalbama. Nemoj samo da prodje jedan da se ne poseres na nesto, drzi kontinuitet. ..
Ne brini za to. Svaki dan bit ce nesto novo.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 16 jul 2019, 17:10

Obicno smo pred euro tekme izbacivali dresove, ali mi cudno sto niko od ovih klubova sto igraju kvalifikacije nije jos izbacio novi dres. Nisam ranije to ni pratio. Vjerovatno bi bili predstavljeni da nije ove dileme umbro ili no1. Prica se svasta, neko kaze ostaje umbro neko da ce biti no1.
Cuva Bog Zelju svog!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 16 jul 2019, 17:21

Kako god sigurno ce biti ono sto je najbolje za klub. Kako su dezerteri ostavili klub, dobro je ovo sve..
Sta su sve radili, vise ne znas s ovim ugovorim ko pije ko placa..

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 16 jul 2019, 18:13

AtlaZ je napisao/la: :lol: :lol: :lol: Pa zar djeca s foruma drze zvanicnu...
Sto to djeca ?Ako neko pise na forumu mora da je djete ?
23

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 16 jul 2019, 18:20

Mozda je u dusi dijete. :D

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 16 jul 2019, 21:07

Još 95 sati :njanjanja:
1921

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 jul 2019, 21:11

Ne znam dal sam više uzbuđen il strepim :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.