La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Meni je mnogo realnije da on i u Sevilli bude back up opcija,bio je top talenat ali ni prvi ni poslednji koji se u seniorskoj konkurenciji nije snasao najbolje s obzirom na ocekivanja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da, da. Sjećam se da je bilo priče kao da je i on jedan od razloga zašto je Barcelona u taj vakat onako jeftino prodala Villu Atleticu, osim njegove želje da ostane u Španiji. Prvu sezonu u Portu je bio izabran kao najbolje otkrovljene portugalskog šampionata.Trunks je napisao/la:Atleticovo dijete. Pravi mađioničar na sredini terena, kamo sreće da se vratio u Atletico. Kod Chola nije puno igrao zbog jake konkurencije i jer je još bio premlad, a i nedostajalo mu je žilavosti koju imaju recimo Saul i Koke. U Potu je većinom ulazio sa klupe valjda jer njihov trener više želi fizikalce u veznom redu. Mogao bi on eksplodirati kod Lopeteguija.Derdiyok je napisao/la:I Sevilla nabaca 10 novih igrača. Oliver Torres posljednji u nizu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Šta će tek biti kad skine kilograme.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
lahko mu je na treningu kad Real nema odbranu 

Ako Sule more ovakav, more i Hazardinjo

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Kad nam krece rasprava ko je najbolji igrac lige Messi ili Hazard.Samo da se upisem
Načekat ćeš se. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nije zanimljivo nismo odavno.Otiso rona i nistamessilla je napisao/la:Načekat ćeš se.

Gdje mi je drug blejzer?
Slika iz 2017 godine, pored njega bio Fabregas. Zutilo.Jack je napisao/la:Ako Sule more ovakav, more i Hazardinjo![]()
27.10.2020
Pa sad izgleda još gore 

Valjda se vrati početkom sezone.MElloo je napisao/la:Gdje mi je drug blejzer?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sletio 3kg, moglo se vidjeti na Copi, a i sam je to rekaoJack je napisao/la:Pa sad izgleda još gore
27.10.2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Sad možemo i da pričamo ko je bolji dribler.MElloo je napisao/la:Kad nam krece rasprava ko je najbolji igrac lige Messi ili Hazard.Samo da se upisem

Hladnoon Bale 's birthday, a reminder that his stats at Real Madrid are much better than Zinedine Zidane's.
Bale
Games: 231
Goals: 102
Assists: 65
Trophies: 13
Zidane
Games: 227
Goals: 49
Assists: 66
Trophies: 6
27.10.2020
Pa Lopetegui ga je i doveo u Porto i drzao na klupi...Trunks je napisao/la:Atleticovo dijete. Pravi mađioničar na sredini terena, kamo sreće da se vratio u Atletico. Kod Chola nije puno igrao zbog jake konkurencije i jer je još bio premlad, a i nedostajalo mu je žilavosti koju imaju recimo Saul i Koke. U Potu je većinom ulazio sa klupe valjda jer njihov trener više želi fizikalce u veznom redu. Mogao bi on eksplodirati kod Lopeteguija.Derdiyok je napisao/la:I Sevilla nabaca 10 novih igrača. Oliver Torres posljednji u nizu.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
De nam i statistiku Suareza u poredjenju sa Xavijem i Iniestom pa da vidimo kako tu stvari stoje.
Ma zaboravio sam. Mislio sam na ovog zadnjeg njihovog trenera jer je uglavnom ulazio sa klupe.amadeus21 je napisao/la:Pa Lopetegui ga je i doveo u Porto i drzao na klupi...Trunks je napisao/la:Atleticovo dijete. Pravi mađioničar na sredini terena, kamo sreće da se vratio u Atletico. Kod Chola nije puno igrao zbog jake konkurencije i jer je još bio premlad, a i nedostajalo mu je žilavosti koju imaju recimo Saul i Koke. U Potu je većinom ulazio sa klupe valjda jer njihov trener više želi fizikalce u veznom redu. Mogao bi on eksplodirati kod Lopeteguija.Derdiyok je napisao/la:I Sevilla nabaca 10 novih igrača. Oliver Torres posljednji u nizu.
Aha, pa dobro ako je rek'o nema razloga da mu ne vjerujemleorey je napisao/la:Sletio 3kg, moglo se vidjeti na Copi, a i sam je to rekaoJack je napisao/la:Pa sad izgleda još gore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.