FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 16 jul 2019, 11:16

slika

4 dana do prvenstva zvanicne potvrde o dresovima nema.
Amaterski.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 16 jul 2019, 11:21

SVI! :bih: :njanjanja:
slika

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 16 jul 2019, 11:40

Kad će zvanična dresove izbaciti
1921

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 16 jul 2019, 11:50

kontrasviju je napisao/la:Kad će zvanična dresove izbaciti
U subotu u 20:30h ces znati :bow:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jul 2019, 12:02

Mi cemo biti originalni pa cemo tako predstaviti dresove. Odmah uzivo sve da vidis da nema onih recenica tipa vidjet cu kako ce uzivo izgledati. :urnebes:

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 16 jul 2019, 12:26

LjoZee je napisao/la:Mi cemo biti originalni pa cemo tako predstaviti dresove. Odmah uzivo sve da vidis da nema onih recenica tipa vidjet cu kako ce uzivo izgledati. :urnebes:
Pa ja. I otvoris fan shop poslije tekme i eto ludnice.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 16 jul 2019, 12:28

Nekoliko dana se vodi diskusija oko dresova.. Nek nose vreće ljudi, samo da napokon proigraju, da se ne ponovi prošla sezona, dresovi su najmanji problem. Samo jako u novu sezonu!

Pozdrav plava braćo!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 16 jul 2019, 12:31

Maxi je napisao/la:Nekoliko dana se vodi diskusija oko dresova.. Nek nose vreće ljudi, samo da napokon proigraju, da se ne ponovi prošla sezona, dresovi su najmanji problem. Samo jako u novu sezonu!

Pozdrav plava braćo!
Pa bas zbog toga se vodi diskusija.. jbt sta oni razmisljaju, to samo govori o amaterizmu koji postoji trenutno u Zelji. Nije bitno hajd (i ako je bitno) koji ce dresovi biti, ali cetiri dana prije pocetka prvenstva da se nezna je debilizam teski.

Takodjer koji qurac postoji ova zvanicna. Njima treba tri mjeseca da stave novog igraca. I dan danas stoje Zubanovic, Rodin, Fejzic... :damn:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jul 2019, 12:35

U zadnje vrijeme kvalitet zvanicne stranice je skroz opao. Ne znam da li se tu neko mijenjao ko uredjuje to ili su ostali isti, ali prelose. Za Boju svi objavili pa cak i one slike smo stavljali ovdje zvanicna zadnja objavila. Mora se voditi racuna o tome u danasnjem vaktu. Ako taj neko ko radi ne moze, nema ideja ili sta god neka se nadje drugi jer je ovo prelose. Za dresove mozda koce drugi faktori u klubu, ali inace bas su postali lijeni na uredjivanju stranice.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 16 jul 2019, 12:53

LjoZee je napisao/la:U zadnje vrijeme kvalitet zvanicne stranice je skroz opao. Ne znam da li se tu neko mijenjao ko uredjuje to ili su ostali isti, ali prelose. Za Boju svi objavili pa cak i one slike smo stavljali ovdje zvanicna zadnja objavila. Mora se voditi racuna o tome u danasnjem vaktu. Ako taj neko ko radi ne moze, nema ideja ili sta god neka se nadje drugi jer je ovo prelose. Za dresove mozda koce drugi faktori u klubu, ali inace bas su postali lijeni na uredjivanju stranice.
Pa zato i jest zvanična,a ti opet o nekim portalima pričaš.
Konkretno za Boju nisi mogao objaviti,jer je Mladost tako tražila,vjerovatno čekali uplatu da bi dali ispisnicu.
To što mi o dresovima po forumima diskutujemo,nema veze sa zvaničnom.Ako nisu objavili ništa logika nalaže,da lažni(Bijeljinski) UMBRO,ostaje.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jul 2019, 13:01

UBIPITAR je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:U zadnje vrijeme kvalitet zvanicne stranice je skroz opao. Ne znam da li se tu neko mijenjao ko uredjuje to ili su ostali isti, ali prelose. Za Boju svi objavili pa cak i one slike smo stavljali ovdje zvanicna zadnja objavila. Mora se voditi racuna o tome u danasnjem vaktu. Ako taj neko ko radi ne moze, nema ideja ili sta god neka se nadje drugi jer je ovo prelose. Za dresove mozda koce drugi faktori u klubu, ali inace bas su postali lijeni na uredjivanju stranice.
Pa zato i jest zvanična,a ti opet o nekim portalima pričaš.
Konkretno za Boju nisi mogao objaviti,jer je Mladost tako tražila,vjerovatno čekali uplatu da bi dali ispisnicu.
To što mi o dresovima po forumima diskutujemo,nema veze sa zvaničnom.Ako nisu objavili ništa logika nalaže,da lažni(Bijeljinski) UMBRO,ostaje.
Naveo sam to za Boju jer su izasle slike na portalu nekom, neko rece da mu to otac ili ko vec drzi, iste kao na zvanicnoj, ali dan-dva prije. Mladost, takodjer, na svojoj stranici je 2-3 objave o njegovom prelasku kod nas stavila prije nase zvanicne. I nekakve izjave o oprastanju i sta znam. Ko je sta tu trazio ne znam, ali bilo mi je cudno jer su svi ti objavili dan-dva prije nas.

To za dresove ne krivim ljude koji uredjuju stranicu vec opcenito sto neko kaze. Npr. slike igraca, aktivnost na instagramu i fb. To je dosta slabije sad. Jbg, bitna stavka u danasnjem fudbal za marketing, neku euforiju, zainteresovanost i slicne stvari. Potencijala tj. ljudi koji prati nase stranice ima samo treba to povecavati i odrzavati redovnom aktivnoscu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jul 2019, 13:16

slika

Evo ovo je super akcija za clanske. Hvala i jednom i drugom Edinu.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 jul 2019, 13:17

kerimatomic1921 je napisao/la:Rekosmo mi pojedini davno, pa nas ispljuvase. Degeneracija. Zato im djeca iz Banovica, gorazda, bihaca itd itd uzimaju mjesto u ekipi. I trebaju.
Upravo, i drago mi je što je tako. Djeca iz manjih sredina će uvijek cijeniti pruženu priliku i daće sve od sebe da istu iskoriste.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 16 jul 2019, 13:26

Jest ovo za dresove lose ispalo. Ne zbog mene i da mi treba neko ugadjati nego zbog samog kluba. Moglo se i trebalo to dosta bolje odraditi u marketinskom smislu. Napraviti neku akciju par sedmica pred pocetak prvenstva, clanske, dresovi i godisnje. Koliko god da vise prodamo bilo bi dobro. Mozda bi se i zaradilo nesto, ali eto njihov problem. Bio bi red da se i objavi ko je proizvodjac opreme za narednu sezonu da se stane u kraj nagadjanjima i natucanjima okolo. Vjerujem da su sposobni, ko god bio proizvodjac, napraviti desetak dresova da se predstave na par igraca da raja vidi zvanicno. Glupo je malo da klix npr prvi objavi ko ce proizvoditi dresove i kako ce izgledati. Mislim ok i preko medija, ali onda nek svi mediji vide i objave, a ne da se iz nekih izvora pojavljuje na nekom portalu. Neozbiljno je to.
Kakva je situacija oko kluba neki jedva cekaju bilo kakav prostor za spekulacije koje su zlonamjerne. Zbog toga treba ostaviti sto manje tog prostora i ne dozvoliti da neko izmislja razne stvari.
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jul 2019, 13:32

Ovako su prosli pravili greske u nekim drugim stvarima i sami su krivi za prozivanja. Takodjer, i ova Uprava isto. Nije mi zao nijednih ni drugih jer da su moze se reci u neku ruku radili sami protiv sebe svojim nekim potezima. Totalno neozbiljno.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 16 jul 2019, 14:06

I ova Uprava pravi greške, ali se nadam da će ih rezultat krenuti i da ćemo ga u konačnici imati :bih:

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 16 jul 2019, 14:13

HongKong je napisao/la:Jest ovo za dresove lose ispalo. Ne zbog mene i da mi treba neko ugadjati nego zbog samog kluba. Moglo se i trebalo to dosta bolje odraditi u marketinskom smislu. Napraviti neku akciju par sedmica pred pocetak prvenstva, clanske, dresovi i godisnje. Koliko god da vise prodamo bilo bi dobro. Mozda bi se i zaradilo nesto, ali eto njihov problem. Bio bi red da se i objavi ko je proizvodjac opreme za narednu sezonu da se stane u kraj nagadjanjima i natucanjima okolo. Vjerujem da su sposobni, ko god bio proizvodjac, napraviti desetak dresova da se predstave na par igraca da raja vidi zvanicno. Glupo je malo da klix npr prvi objavi ko ce proizvoditi dresove i kako ce izgledati. Mislim ok i preko medija, ali onda nek svi mediji vide i objave, a ne da se iz nekih izvora pojavljuje na nekom portalu. Neozbiljno je to.
Kakva je situacija oko kluba neki jedva cekaju bilo kakav prostor za spekulacije koje su zlonamjerne. Zbog toga treba ostaviti sto manje tog prostora i ne dozvoliti da neko izmislja razne stvari.
Ljudi dragi,skupsština je bila 29-og,imali su novi ljudi realno prećeg posla,odblokirati račun,plate igračima,pripreme ect.
UMBRO dresovi ovi novi su stigli na vrijeme,čak mislim i da su odštampani,urađen video itd.,i onda ti dođe TOP ponuda na stol,realno ti treba par dana da se sve razmotri šta je u ovom trenutku najidealnija opcija po klub.
Pa nisu ovi idioti da idu protiv sebe,kako neki duduci misle.
Koliko smo para prošlu sezonu dali SPORTVISIONU,mogli smo one LED-ove otplatiti.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 16 jul 2019, 14:18

LjoZee je napisao/la:slika

Da mi je brat, sad bi ga nazvao i pitao jeli dobro. Slab mi izgleda skrooooooz.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 16 jul 2019, 14:33

UBIPITAR je napisao/la:
HongKong je napisao/la:Jest ovo za dresove lose ispalo. Ne zbog mene i da mi treba neko ugadjati nego zbog samog kluba. Moglo se i trebalo to dosta bolje odraditi u marketinskom smislu. Napraviti neku akciju par sedmica pred pocetak prvenstva, clanske, dresovi i godisnje. Koliko god da vise prodamo bilo bi dobro. Mozda bi se i zaradilo nesto, ali eto njihov problem. Bio bi red da se i objavi ko je proizvodjac opreme za narednu sezonu da se stane u kraj nagadjanjima i natucanjima okolo. Vjerujem da su sposobni, ko god bio proizvodjac, napraviti desetak dresova da se predstave na par igraca da raja vidi zvanicno. Glupo je malo da klix npr prvi objavi ko ce proizvoditi dresove i kako ce izgledati. Mislim ok i preko medija, ali onda nek svi mediji vide i objave, a ne da se iz nekih izvora pojavljuje na nekom portalu. Neozbiljno je to.
Ljudi dragi,skupsština je bila 29-og,imali su novi ljudi realno prećeg posla,odblokirati račun,plate igračima,pripreme ect.
UMBRO dresovi ovi novi su stigli na vrijeme,čak mislim i da su odštampani,urađen video itd.,i onda ti dođe TOP ponuda na stol,realno ti treba par dana da se sve razmotri šta je u ovom trenutku najidealnija opcija po klub.
Pa nisu ovi idioti da idu protiv sebe,kako neki duduci misle.
Koliko smo para prošlu sezonu dali SPORTVISIONU,mogli smo one LED-ove otplatiti.
Hajde valjda se i objavi sta za dresove i da se sazna kakva je ta top ponuda. Mene iskreno boli kita i ko ce praviti dresove i hocu li ih vidjeti prije prve utakmice.
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jul 2019, 14:53

samoposmatram je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:slika

Da mi je brat, sad bi ga nazvao i pitao jeli dobro. Slab mi izgleda skrooooooz.
Slomi ga ova relacija Inter-Roma :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.