RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Klub koji je prosao golgote svih mogucih vrsta ne moze poremetiti ni 100 pijandura poput Konjhodzica iz propalog **** (oslobodjenje), ni milion Smlaca (ovaj prvi je otvoreno pisao protiv Veleza i Ibre Rahimica u minuloj sezoni Prve lige FBiH ujedno favorizujuci Zeljinu prostituku - Olimpik). Rezimski, neobjektivni i pristrasni "novinari" su najmanje sto treba da brine Rodjene.rtm86 je napisao/la:Ovo je put kojim je jedan premijerligaš krenuo prije 2-3 godine, i proveo se kako se proveo - stvorila se takva atmosfera da su na portalima pisali "sudija pogurao" i kada su svirani ocigledni penali. Nazalost, jedan klub ne moze pobijediti javnost i vecinu, kakva god bila. Prozvani portali najvise uticu na misljenje javnosti (i sportskih radnika - igraca, trenera, sudija,...). Treba to pametnije i mudrije raditi...FSB je napisao/la:FK Velež Mostar prati koji mediji objektivno izvještavaju o njemu a koji pristrasno pokušavaju da mu ukaljaju ugled. Sa profesionalcima će se sarađivati, sa amaterima ne.
Naravno, za takve ublehase uvijek postoji lijek, a ako nastave s demagogijom koju prosipaju onda ce dobiti i adekvatan odgovor.
I na sve mogu dodati samo: Jadan li je onaj na cije misljenje utjecaj imaju "novinari" poput navedenih.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Hajd' svrati da ti predam pregled kolaOsim13 je napisao/la:Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete

-
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete
Tebi bujrum kad god dodjes

Ti si naša ljubav jedina!
Ako ne bude u četvrtak eto meZoom088 je napisao/la:Hajd' svrati da ti predam pregled kolaOsim13 je napisao/la:Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete

fudbalfudbal je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete
Tebi bujrum kad god dodjes

-
- Kontakt:
Javi se drugi put ranije pa da svratis maloOsim13 je napisao/la:Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete
Mostar u srcu Velež do groba !
VažiVolimVelez je napisao/la:Javi se drugi put ranije pa da svratis maloOsim13 je napisao/la:Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete

pozz.na kojoj tribini ce se nalaziti gostujuci navijaci posto dolazimo u subotu...i koja je cijena ulaznice...lp za navijace Veleza i Ibru Rahimica...CL...
-
- Kontakt:
Navijacke grupe bi trebale na krajnji dio sjeverne (centralne) - regularni navijaci su tu sa domacima kao sto je to bilo sa TOŠK-ovim navijačima i svima ostalima tko je dolazio jer nema belaja na Centralnoj. Upad na centralnu je 7, na natkrivenu 10, na RA tribinu 5 ako se dobro sjecamamar009 je napisao/la:pozz.na kojoj tribini ce se nalaziti gostujuci navijaci posto dolazimo u subotu...i koja je cijena ulaznice...lp za navijace Veleza i Ibru Rahimica...CL...
Mostar u srcu, Velež do groba
Mislim da to nije moguce! Po propozicijama premijer lige, gostujuci navijaci moraju imat posebnu trbinu.RASanticeva je napisao/la:Navijacke grupe bi trebale na krajnji dio sjeverne (centralne) - regularni navijaci su tu sa domacima kao sto je to bilo sa TOŠK-ovim navijačima i svima ostalima tko je dolazio jer nema belaja na Centralnoj. Upad na centralnu je 7, na natkrivenu 10, na RA tribinu 5 ako se dobro sjecamamar009 je napisao/la:pozz.na kojoj tribini ce se nalaziti gostujuci navijaci posto dolazimo u subotu...i koja je cijena ulaznice...lp za navijace Veleza i Ibru Rahimica...CL...
Max Allegri
Propozicije i pravila su tu da se krse, zar ne?
Na Tusnju, recimo, vec 10 godina gostujuci navijaci idu na centralnu tribinu.
Primjer

Na Tusnju, recimo, vec 10 godina gostujuci navijaci idu na centralnu tribinu.
Primjer

-
- Kontakt:
Nemas sta mislit udjes i procitas pravila, ovo sto si ti napiso nije tacnoMig_Mig je napisao/la:Mislim da to nije moguce! Po propozicijama premijer lige, gostujuci navijaci moraju imat posebnu trbinu.RASanticeva je napisao/la:Navijacke grupe bi trebale na krajnji dio sjeverne (centralne) - regularni navijaci su tu sa domacima kao sto je to bilo sa TOŠK-ovim navijačima i svima ostalima tko je dolazio jer nema belaja na Centralnoj. Upad na centralnu je 7, na natkrivenu 10, na RA tribinu 5 ako se dobro sjecamamar009 je napisao/la:pozz.na kojoj tribini ce se nalaziti gostujuci navijaci posto dolazimo u subotu...i koja je cijena ulaznice...lp za navijace Veleza i Ibru Rahimica...CL...

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Velez je izvukao vise od 100 % u ovoj utakmici iz nasih igraca. Neigramo dzaba generalke sa vama u zadnje vrijeme. Poslije vjecitih musterija sigurno klub koji se najvise postuje i pored svega.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato svaka cast za realan komentar i jedan si od rijetkih koji zna prepoznati fudbalski rukopis i pravilan rad. Ibro je od anonimusa fakticki ovo sve napravio. Najlakse je biti trener kada klub sprzi pola miliona a ti prstom pokazujes koga ces u ekipi. Mi nesto sasvim suprotno radimo i na dobrom smo putu. Bez neke pompe i bahstosti. Svaka cast i za Zeljkovicasamoposmatram je napisao/la:Svaka cast rodjeni. Cuvaj te Ibru Rahimica dok god on ima volje da vas vodi.
Od nule ovo stvoriti nemoze ni SDA, HDZ i SNSD zajedno!
Samire ako ti dosadi igrati stopera i slusati onog navijenog joystick-trenera bujrum u Zelju!i tu si pogodio i vidi se da nisi neki levat. Zeljkovic je def vezni koji je mlad i u zestokoj uzlaznoj putanji da postane prvi zesci transfer iz ove ekipe. On Brandao i Dario. Momak jede sredinu i to je isto Ibrin rukopis. Ziv i zdrav bio brato pa akobogda se vidimo u prvenstvu. Velez i Zeljo stari rivali yebo ovu balavurdiju sto se raspravlja i vrijedja
Ako Bog da stvarali nove Mujice, Rebce, Bajevice, Marice, Vladice, Halilhodzice, Sliskovice, Kodre, Salihamidzice i kraljeve Barbarez.
Samo se spremite na zute kartone i prodane sudije. Igrate opet Premijer ligu BiH. Nepadaj te u vatru i kad nepravda boli. Neisplati se brate, evo vidi nas i Europe ove sezone.
nisam siguran koliko se kapacitet smanjio postavljanjem stolica, trebalo bi biti ulaznica za sjever/zapad na dan utakmice?
-
- Kontakt:
Ako klub ne rasproda ulaznice bit ce - ja planiram na RA tribinu, nisam bas odavno bio iza gola2606 je napisao/la:nisam siguran koliko se kapacitet smanjio postavljanjem stolica, trebalo bi biti ulaznica za sjever/zapad na dan utakmice?
Mostar u srcu, Velež do groba
Sada kada je Arena objavila raspored 16 od 19 utakmica u prvom dijelu sezone Veleža ima prijenos.
1. kolo, 20.07.2019: FK Velež – FK Mladost - Arena Sport
2. kolo, 28.07.2019: HŠK Zrinjski – FK Velež - Moja TV
3. kolo, 03.08.2019: FK Velež – NK Čelik - Moja TV
4. kolo, 10.08.2019: FK Sloboda – FK Velež - BHT
5. kolo, 17.08.2019: FK Velež – NK Široki Brijeg - Moja TV
6. kolo, 24.08.2019: FK Sarajevo – FK Velež - Moja TV
7. kolo, 31.08.2019: FK Velež – FK Radnik - bez prijenosa
8. kolo, 14.09.2019: FK Velež – FK Željezničar - Moja TV
9. kolo, 22.09.2019: FK Zvijezda 09 – FK Velež - BHT
10. kolo, 25.09.2019: FK Velež – FK Tuzla City - bez prijenosa
11. kolo, 28.09.2019: FK Borac – FK Velež - Arena Sport
12. kolo, 05.10.2019: FK Mladost – FK Velež - bez prijenosa
13. kolo, 19.10.2019: FK Velež – HŠK Zrinjski - Moja TV
14. kolo, 25.10.2019: NK Čelik – FK Velež - Moja TV
15. kolo, 03.11.2019: FK Velež – FK Sloboda - Moja TV
16. kolo, 10.11.2019: NK Široki Brijeg – FK Velež - BHT
17. kolo, 23.11.2019: FK Velež – FK Sarajevo - Moja TV
18. kolo, 30.11.2019: FK Radnik – FK Velež - Arena Sport
19. kolo, 07.12.2019: FK Željezničar – FK Velež - Moja TV
1. kolo, 20.07.2019: FK Velež – FK Mladost - Arena Sport
2. kolo, 28.07.2019: HŠK Zrinjski – FK Velež - Moja TV
3. kolo, 03.08.2019: FK Velež – NK Čelik - Moja TV
4. kolo, 10.08.2019: FK Sloboda – FK Velež - BHT
5. kolo, 17.08.2019: FK Velež – NK Široki Brijeg - Moja TV
6. kolo, 24.08.2019: FK Sarajevo – FK Velež - Moja TV
7. kolo, 31.08.2019: FK Velež – FK Radnik - bez prijenosa
8. kolo, 14.09.2019: FK Velež – FK Željezničar - Moja TV
9. kolo, 22.09.2019: FK Zvijezda 09 – FK Velež - BHT
10. kolo, 25.09.2019: FK Velež – FK Tuzla City - bez prijenosa
11. kolo, 28.09.2019: FK Borac – FK Velež - Arena Sport
12. kolo, 05.10.2019: FK Mladost – FK Velež - bez prijenosa
13. kolo, 19.10.2019: FK Velež – HŠK Zrinjski - Moja TV
14. kolo, 25.10.2019: NK Čelik – FK Velež - Moja TV
15. kolo, 03.11.2019: FK Velež – FK Sloboda - Moja TV
16. kolo, 10.11.2019: NK Široki Brijeg – FK Velež - BHT
17. kolo, 23.11.2019: FK Velež – FK Sarajevo - Moja TV
18. kolo, 30.11.2019: FK Radnik – FK Velež - Arena Sport
19. kolo, 07.12.2019: FK Željezničar – FK Velež - Moja TV
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Ljudi zelim vam srecu. Samo jako

Hvala!nebeskasila je napisao/la:Ljudi zelim vam srecu. Samo jako![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Mogla je samo domaca varijanta kompletno crvena biti, umjesto bijelog sorcaFSB je napisao/la:S ponosom predstavljamo nove garniture dresova Fudbalskog kluba VELEŽ za predstojeću sezonu BHT Premijer lige 2019/2020.
#MUSVDG #naprijedrođeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.