Jesi zadovoljan BlagojevićemASD je napisao/la:Anel Husić slobodan, samo kažem.

Moderator/ica: GracanicaAA
Jesi zadovoljan BlagojevićemASD je napisao/la:Anel Husić slobodan, samo kažem.
Lik je nevjerovatan. Ne može izgubiti duel.legenda reala je napisao/la:Jesi zadovoljan BlagojevićemASD je napisao/la:Anel Husić slobodan, samo kažem.
Strašnog igrača smo izgubili, reko sam ti ja Mandžukić ove lige, frajer ne staje nikad samo trči i traži loptu.ASD je napisao/la:Lik je nevjerovatan. Ne može izgubiti duel.legenda reala je napisao/la:Jesi zadovoljan BlagojevićemASD je napisao/la:Anel Husić slobodan, samo kažem.![]()
90 minuta odrađuje posao.
De mi reci sta je sa Safetom Ibrahimovicem, da li ce biti prikljucen prvom timu, kako se pricalo?ASD je napisao/la:Nažalost, poraz u prijateljskoj protiv Tuzla Citya.
Držali smo se rezultatski 80 minuta, ali nismo imali dovoljno širine da sa 11 izmjena izdržimo do kraja.
Generalno sam igrom zadovoljan, kao i brojem gledalaca jer je utakmica imala humanitarni karakter.
Malo se zafrkavao, igrao mali fudbal. Došao i do u19 reprezentacije.belosevic28 je napisao/la:Aha aha. Hvala na info.
Sajo je extra talenat, ali i on se malo opustio. Nadam se da ce uspjeti u svakom slucaju.
Rotic je vrh i igrac i momak, tako da mu zelim svu srecu u karijeri.
Istina, dosta momaka ide dole, Sajo, Nedim, mali Lacic...ima ih Bgm, i svi su talenti. Uz nenadyebivog pedagoga i stratega Sliska mogu samo napredovati.
Kakvi ste bili protiv Borca? Vidim Sajo igraoASD je napisao/la:Četvrta prijateljska, kombinovani sastav igrao 1:1 protiv Prokosovića.
Nisam gledao ali to je bila tekma gdje je igrao kombinovani sastav. Rezerve i par juniora.belosevic28 je napisao/la:Kakvi ste bili protiv Borca? Vidim Sajo igraoASD je napisao/la:Četvrta prijateljska, kombinovani sastav igrao 1:1 protiv Prokosovića.
Nista vrijedno pažnje. Što sam primjetio možda 1 igrač sto je protiv TOŠK-a igrao. Istakao se štoper, onako visok, stabilan i onaj momak broj 7, dao dan prije go ako se me varam, pred kraj utakmice dobio i kapitensku. Al se puno seljaka, svadja sa svojim golmanom ,igračima svojim dobacuje, a izgubio je lopti mali milion jer se oko njeg sve vrtilo., pogotovo drugo poluvrijeme kad su djeca ušla.ASD je napisao/la:Nisam gledao ali to je bila tekma gdje je igrao kombinovani sastav. Rezerve i par juniora.belosevic28 je napisao/la:Kakvi ste bili protiv Borca? Vidim Sajo igraoASD je napisao/la:Četvrta prijateljska, kombinovani sastav igrao 1:1 protiv Prokosovića.
Jesi gledao danas?LjumanM95 je napisao/la:.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.