Jeste li vas 10 jutros zajedno na viber grupi molili Allaha da izgubimo i da nam se povrijedi koji igrac. Banujte smece Ublehasovo.Manijaci19871921 je napisao/la:Ma ne moze nam Famos nista majke mi mile. Ovo je Zeljo! Bravo za komplet ekipu i strucni stab!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Ma ufatis me za mosnju...plavousrcu je napisao/la:Jeste li vas 10 jutros zajedno na viber grupi molili Allaha da izgubimo i da nam se povrijedi koji igrac. Banujte smece Ublehasovo.Manijaci19871921 je napisao/la:Ma ne moze nam Famos nista majke mi mile. Ovo je Zeljo! Bravo za komplet ekipu i strucni stab!
- plavousrcu
- Kontakt:
Evo Sipa sepa nakon skoka. Jeste nazdravili. Je li dernek na viberu smece Ublehasovo.Manijaci19871921 je napisao/la:Ma ufatis me za mosnju...plavousrcu je napisao/la:Jeste li vas 10 jutros zajedno na viber grupi molili Allaha da izgubimo i da nam se povrijedi koji igrac. Banujte smece Ublehasovo.Manijaci19871921 je napisao/la:Ma ne moze nam Famos nista majke mi mile. Ovo je Zeljo! Bravo za komplet ekipu i strucni stab!
@plavo brate smiri se. Zaebavamo se svi, ali ne iz lose namjere. Ko da je bitno ovo danas i sekunde pa da tako pises. Meni je ono jucer bilo bitno i pokazatelj gdje smo. Danas vakat malo se opustiti poslije onog jucer. Manite se supljih prica o nekim losim zeljama, grupama i slicno. Sami sebi otezavamo i atmosferu i nabijamo pritisak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Istina drug. To njega i njegovih 9 drugova sa grupe i boli. Kako se registrovao samo negativu iznosi, hajca raju. To im i jeste cilj. Smeca ljudska. To treba banovati ili uputiti na opce diskusije gdje pisu ovi sto ne navijaju za Zelju.LjoZee je napisao/la:@plavo brate smiri se. Zaebavamo se svi, ali ne iz lose namjere. Ko da je bitno ovo danas i sekunde pa da tako pises. Meni je ono jucer bilo bitno i pokazatelj gdje smo. Danas vakat malo se opustiti poslije onog jucer. Manite se supljih prica o nekim losim zeljama, grupama i slicno. Sami sebi otezavamo i atmosferu i nabijamo pritisak.
-
- Kontakt:
Samo 7 golova za 45 min?
Uprava napolje!!
Uprava napolje!!
U misiju rupu sa svojim mosnjama ubleho.**** te avlamiManijaci19871921 je napisao/la:Ma ufatis me za mosnju...plavousrcu je napisao/la:Jeste li vas 10 jutros zajedno na viber grupi molili Allaha da izgubimo i da nam se povrijedi koji igrac. Banujte smece Ublehasovo.Manijaci19871921 je napisao/la:Ma ne moze nam Famos nista majke mi mile. Ovo je Zeljo! Bravo za komplet ekipu i strucni stab!
- plavousrcu
- Kontakt:
S ljudskim **** samo **** dok ih administracija ne prebaci na opce diskusije.
Neću ni komentarisati. Bolje da su trčali 200 krugova al eto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne znam, nisam upucen u te grupe i takve stvari pa necu nikoga da optuzujem niti bilo sta tome slicno. Govorim konkretno za ove postove jer se zezamo svi. Ironija i takve stvari. Nema tu lose namjere bar je ja ne vidim i ja je nemam.
Jos dva do cenera
Jos dva do cenera

I zaboravi larson nek te malo po mosnjama misu ublehaska.
Neka se ima sta staviti na insta neka slicica, nestoOsim13 je napisao/la:Neću ni komentarisati. Bolje da su trčali 200 krugova al eto.

- plavousrcu
- Kontakt:
Valja ova utakmica Rami, Asimu i Zaimu. Nije lose za samopouzdanje. Zamisli da ovima nisu dali.
Pocepaj desetogodisnju sto si dobio na poklon, nikad vise nemoj otici na utakmicuManijaci19871921 je napisao/la:Ma ne moze nam Famos nista majke mi mile. Ovo je Zeljo! Bravo za komplet ekipu i strucni stab!

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- plavousrcu
- Kontakt:
Evoga i Subasic. Odlicno za malog.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
A eto on je upucen u grupe... haha pusti bekana nek pise... on ce mi reci sta sam ja, nek se ufati mosnje...LjoZee je napisao/la:Ne znam, nisam upucen u te grupe i takve stvari pa necu nikoga da optuzujem niti bilo sta tome slicno. Govorim konkretno za ove postove jer se zezamo svi. Ironija i takve stvari. Nema tu lose namjere bar je ja ne vidim i ja je nemam.
Jos dva do cenera
Uspjela generalka boga mi

Gledam sva ova imena sto imamo u timu samo da je odbrana pojacala moglo se fina ekipica sastaviti pa cak i da imamo solidne zamjene, ali mi smo ko bez odbrane. Samo Ericu svaka cast. Uz jednog dobrog stopera i nekog solidnog beka moglo je to sve fino biti.
Iskreno, ti bi trebao biti novi trener poslije Amara. Pdvest ces nas do grupne faze Evropa lige 100%LjoZee je napisao/la:Gledam sva ova imena sto imamo u timu samo da je odbrana pojacala moglo se fina ekipica sastaviti pa cak i da imamo solidne zamjene, ali mi smo ko bez odbrane. Samo Ericu svaka cast. Uz jednog dobrog stopera i nekog solidnog beka moglo je to sve fino biti.

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Hvala, potrudit cu seBezideja je napisao/la:Iskreno, ti bi trebao biti novi trener poslije Amara. Pdvest ces nas do grupne faze Evropa lige 100%LjoZee je napisao/la:Gledam sva ova imena sto imamo u timu samo da je odbrana pojacala moglo se fina ekipica sastaviti pa cak i da imamo solidne zamjene, ali mi smo ko bez odbrane. Samo Ericu svaka cast. Uz jednog dobrog stopera i nekog solidnog beka moglo je to sve fino biti.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ja se nadam stoperu jednom. Sad ce i ovi sto traze vani poceti gubiti strpljenje.LjoZee je napisao/la:Gledam sva ova imena sto imamo u timu samo da je odbrana pojacala moglo se fina ekipica sastaviti pa cak i da imamo solidne zamjene, ali mi smo ko bez odbrane. Samo Ericu svaka cast. Uz jednog dobrog stopera i nekog solidnog beka moglo je to sve fino biti.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, MukiBek, Paromlinac i 26 gostiju.