FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iz krajnosti u krajnost
Prolit ćemo Famosa 2:1
Prolit ćemo Famosa 2:1
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
u pravu si, ali ko zna koliko je to sve bilo nabrzinu ... tekst grbavice je dobar fazon, a ova slika na crnom je još bolji, slim fit je naravno za 90% navijača katastrofaLjoZee je napisao/la:Sad mozes do prekosutra pricati ovo ili ono kad su oni vec gotovi i nema fajde. Izgled je ok, ali mogao se neko jos potruditi za ona prva dva. Oni su mi bas onako dizajnirani ne zna nas osim sto imaju tekst Grbavice. Ja ne znam sta cekaju vise da tom opremom. Koristimo Umbro sve, a nisu nam oni. Ako ste vec odabrali koristite opremu tu. Ali svakako ova Uprava vise amaterske poteze ima nego profesionalne.
naravno treba vidjeti kako će to uživo izgledati, ovako na ovim prvim slikama se tekst na plavom slabo vidi a slika na crnom izvrsno, al ajde pa znaj kako će stvarno biti... bilo kako bilo trebali bi znati za koji dan!
15:30, biće prenos na CityTV.maldini3 je napisao/la:Zna li neko jel danas utakmica u 15:00 ili 15:30?
Hvalabraco je napisao/la:15:30, biće prenos na CityTV.maldini3 je napisao/la:Zna li neko jel danas utakmica u 15:00 ili 15:30?
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ne mozes vala nikad 100% pogoditi s dresovima bez obzira ko ih pravi. Eno u najvecim klubovima na svijetu gdje prave nike adidas ili puma pa navijaci psuju majke svima redom jer im se ne svidja dizajn. Bilo je onda i na svjetskom prvenstvu svicarska mislim s onim puma dresovima sto se derali kao kese. Uvijek ima neko kome se ne svidja i bas je tesko pogoditi da sve bude kako treba. Onda je tu i pitanje placanja dobavljaca i ako su losiji dresovi ali nam dodje povoljnija ponuda zasto ne prihvatiti to. Dobra stvar oko ovih domacih jeste i to da se moze dogovoriti s njima sta nam odgovara. Ako je sad ugovor potpisan na duze vrijeme onda imaju cijelu godinu da isplaniraju i urade opremu za sljedecu sezonu. Mozda i napraviti vise opcija pa da navijaci odaberu koja im se najvise svidja.
Kakav li nas danas sastav ocekuje? Ne vjerujem da ce igrati bilo ko od onih jucer tako da cemo gledati sasvim novu ekipu. Onda ostaje veliki upitnik za Borac jer ce sigurno igrati pola iz one ekipe od jucer, a pola iz ove danasnje.
Eric, Bogicevic, Bojo, Veselinovic i Krpic su mislim sigurni iz jucerasnje ekipe. Pa i Kemo ako se uzme u obzir da je Sipovic suspendovan za prvo kolo. Ocekujem jos Sinisu desno, Pavica ili Stanica lijevo, Hajdarevic ili Alispahic uz Boju, Ramovic ili Ermin ispred i Asim siguran na desnom krilu.
Eric-Stevanovic-Osmankovic-Bogicevic-Stanic-Bojo-Alispahic-Asim Zec-Ramovic-Veselinovic-Krpic sastav za Borac. 95%
Kakav li nas danas sastav ocekuje? Ne vjerujem da ce igrati bilo ko od onih jucer tako da cemo gledati sasvim novu ekipu. Onda ostaje veliki upitnik za Borac jer ce sigurno igrati pola iz one ekipe od jucer, a pola iz ove danasnje.
Eric, Bogicevic, Bojo, Veselinovic i Krpic su mislim sigurni iz jucerasnje ekipe. Pa i Kemo ako se uzme u obzir da je Sipovic suspendovan za prvo kolo. Ocekujem jos Sinisu desno, Pavica ili Stanica lijevo, Hajdarevic ili Alispahic uz Boju, Ramovic ili Ermin ispred i Asim siguran na desnom krilu.
Eric-Stevanovic-Osmankovic-Bogicevic-Stanic-Bojo-Alispahic-Asim Zec-Ramovic-Veselinovic-Krpic sastav za Borac. 95%
Cuva Bog Zelju svog!
amar u ovim tekmama sigurno isprobava neke stvari, ne treba pripreme uzeti preozbiljno, ali ne možeš pitu od gloginja napravit da valja. sjeb.ali su nas iz saveza sa evropom, slab nam je igrački kadar, ne bi nam ni heynckes pomogo (on mi prvi pade na pamet)
ali zato dogodine ....
ali zato dogodine ....

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ko nije pogled’o izvjestaj, savjetujem da ga ni ne gleda. Bezveze ce se samo iznervirati.
Treba igrati formaciju 0-6-4. Ja druge zamisli nemam
Treba igrati formaciju 0-6-4. Ja druge zamisli nemam

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
FK Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Šehić, Žerić, Sipović, Hajdarević, Mehić, Ramović, Zec A., Subašić, Zajmović. Na klupi su: Kršić, Aljić, Mujić, Salanović, Bajramović.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Aj Famose nisi svjestan šta će ti Zaim počiniti, bolje nek ne izlaze
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja zaboravio da je Žera naš igrač
E ovo je kombinovani sastav, a ne ono jucer 

GOOLL... Asim Zec dovodi Želju u vodstvo.
Jedan za nas hejtere
Jedan za nas hejtere
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Danas ne odem i propustim 2 gola Asima.
Molim te ustimaj nisanske sprave i bices 2,3 strijelac lige. Molim te.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
prvi i onda za deset miliona u istanbul bbkerimatomic1921 je napisao/la:Danas ne odem i propustim 2 gola Asima.

- Manijaci19871921
- Kontakt:
Ma ne moze nam Famos nista majke mi mile. Ovo je Zeljo! Bravo za komplet ekipu i strucni stab!
A ti i ja mlatimo da nije ovo tim za titulu. Izvinjavamo se svima. Sampioni!Manijaci19871921 je napisao/la:Ma ne moze nam Famos nista majke mi mile. Ovo je Zeljo! Bravo za komplet ekipu i strucni stab!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.