Besmisleno mi je igranje protiv ovih nekih snj ekipa, jer se tako ne moze steci objektivan uvid u kvalitet momaka koji su trenutno tu, a ionako su nam nepoznanica. Kamenjas ispade vrhunski skorer, kao da ga niko od nas nije gledao prije samo mjesec dana. Ok, momak je dobar, napreduje mozda i brze nego sto se ocekivalo, ali protiv jacih protivnika on sigurno nema tolike poene u rukama. Radije bih da su napravili nekakav turnir s ekipama priblizne kvalitete (zasto ne i neki na EX YU teritoriji, s nama, Hrvatima, Slovencima i Makedoncima), pa da se moze stvoriti jasnija slika kvaliteta ovih novih kosarkasa. Bolje cetiri jake utakmice, nego osam nikakvih. Nadam se da su ostali protivnici jaci od ovih dosadasnjih, mada...
Btw, pogledao sam i ja Ligatin intervju s Bosnicem. Vedrana je milina slusati, odise nekom pozitivnom energijom, samo je steta sto je intervju vodio covjek koji nema veze o kosarci. Bukvalno mu za 45 minuta nije postavio dva konkretna i zanimljiva pitanja. Glavu dajem da frajer ne zna nabrojati vise od pet kosarkasa s ovog spiska, uz navodjenje pozicija i klubova u kojima igraju.