Ma ja ove znam po prodavnicama gdje kupujem al u drugim mjestima samo udjem i uzmem i na kasu. Kaze tolko para, ja dam i izadjem. Ne da necu da govorim kruh i slicno, to mi ne smeta, vec mi smeta naprdjenost dalmatinaca generalno. Cim ti osjeti u tonu da nisi odozdo, mozes sto puta govorit kruh i tisuca, dzaba tiOsim13 je napisao/la:E to je već drugo.Sage je napisao/la: Ma ruzno ce zvucat al ja sam "primoran" ljetovat tu. Imam nekretninu na Jadranu.
Najjače mi kad uđem u pekaru tražit hljeb i kao ono ne razumiju na šta mislimhaj jednom, dvaput, al redovno, ma daj. Neću ti reć kruh iz inata pa makar crko **** ti kruh.
Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ljetovanje/Putovanja
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pa upravo to, nije problem u kruhu i tisući već na nekoj nabudžanosti...to ko ono, "prljaju nam more".Sage je napisao/la:Ma ja ove znam po prodavnicama gdje kupujem al u drugim mjestima samo udjem i uzmem i na kasu. Kaze tolko para, ja dam i izadjem. Ne da necu da govorim kruh i slicno, to mi ne smeta, vec mi smeta naprdjenost dalmatinaca generalno. Cim ti osjeti u tonu da nisi odozdo, mozes sto puta govorit kruh i tisuca, dzaba tiOsim13 je napisao/la:E to je već drugo.Sage je napisao/la: Ma ruzno ce zvucat al ja sam "primoran" ljetovat tu. Imam nekretninu na Jadranu.
Najjače mi kad uđem u pekaru tražit hljeb i kao ono ne razumiju na šta mislimhaj jednom, dvaput, al redovno, ma daj. Neću ti reć kruh iz inata pa makar crko **** ti kruh.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Neka, neka. Jos malo...Osim13 je napisao/la:Pa upravo to, nije problem u kruhu i tisući već na nekoj nabudžanosti...to ko ono, "prljaju nam more".Sage je napisao/la: Ma ja ove znam po prodavnicama gdje kupujem al u drugim mjestima samo udjem i uzmem i na kasu. Kaze tolko para, ja dam i izadjem. Ne da necu da govorim kruh i slicno, to mi ne smeta, vec mi smeta naprdjenost dalmatinaca generalno. Cim ti osjeti u tonu da nisi odozdo, mozes sto puta govorit kruh i tisuca, dzaba ti

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Smanji ugljikohidrata unos.Sage je napisao/la:Hrvatska je stvarno preskupa. Jutros sam platio 2 hljeba, lepinu i jogurt 11.5km. Piva tocena u najbezveznijem kaficu je 5km i vise. Sok takodjer ako ne i vise. Ali stvarno imaju obalu i more predobro, to ih i vadi.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sarrifufna je napisao/la:Kad si bio faraone, mozda smo se sreli u Makarani prosle godine.

Max Allegri
Ja bih al ova dvojica samo vicu tajo daj kifla tajo daj sendvicaPenaltiky je napisao/la:Smanji ugljikohidrata unos.Sage je napisao/la:Hrvatska je stvarno preskupa. Jutros sam platio 2 hljeba, lepinu i jogurt 11.5km. Piva tocena u najbezveznijem kaficu je 5km i vise. Sok takodjer ako ne i vise. Ali stvarno imaju obalu i more predobro, to ih i vadi.
Memento Mori...
Memento Mori...
Pa stipso uzmi djeci janjetine u JablaniciSage je napisao/la:Ja bih al ova dvojica samo vicu tajo daj kifla tajo daj sendvicaPenaltiky je napisao/la:Smanji ugljikohidrata unos.Sage je napisao/la:Hrvatska je stvarno preskupa. Jutros sam platio 2 hljeba, lepinu i jogurt 11.5km. Piva tocena u najbezveznijem kaficu je 5km i vise. Sok takodjer ako ne i vise. Ali stvarno imaju obalu i more predobro, to ih i vadi.

Ma pocet ce i pive trazit.
Memento Mori...
Memento Mori...
Skoro u Italiji(Lido di jesolo) bio, sto se mene tice najbolja plaza na kojoj sam bio, pjescana, ni jednog kamencica nema.Lezaljke i suncobrani dzaba, bolje ne moze
Sto se tice cijena pive po barovima 5 eura, kokteli 7, pice od 8 do 12 eura, kebab 6 eura, ostalo nisam ni jeo ni pio pa ne znam
Po marketima najjeftinije sto sam nasao 8 limenki pive od pola litre 9 eura, becks u pitanju.

Ma nisam ponio paradajzaOsim13 je napisao/la:Daj im paštete jbte jesi Bošnjo il nisi
Memento Mori...
Memento Mori...
Eh razumijem onda, bruka bi bila bez paradajza.Sage je napisao/la:Ma nisam ponio paradajzaOsim13 je napisao/la:Daj im paštete jbte jesi Bošnjo il nisi
Sta to na ekskurziji jelenobarca je napisao/la:Skoro u Italiji(Lido di jesolo) bio, sto se mene tice najbolja plaza na kojoj sam bio, pjescana, ni jednog kamencica nema.Lezaljke i suncobrani dzaba, bolje ne mozeSto se tice cijena pive po barovima 5 eura, kokteli 7, pice od 8 do 12 eura, kebab 6 eura, ostalo nisam ni jeo ni pio pa ne znam
Po marketima najjeftinije sto sam nasao 8 limenki pive od pola litre 9 eura, becks u pitanju.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Na ekskurziji sam se ocarao ovim mjestom prije 5 godina, zato sam opet isaomirgerr je napisao/la:Sta to na ekskurziji jelenobarca je napisao/la:Skoro u Italiji(Lido di jesolo) bio, sto se mene tice najbolja plaza na kojoj sam bio, pjescana, ni jednog kamencica nema.Lezaljke i suncobrani dzaba, bolje ne mozeSto se tice cijena pive po barovima 5 eura, kokteli 7, pice od 8 do 12 eura, kebab 6 eura, ostalo nisam ni jeo ni pio pa ne znam

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gdje tačno, da dođem na more, svakako tražim za iznajmitSage je napisao/la: Ma ruzno ce zvucat al ja sam "primoran" ljetovat tu. Imam nekretninu na Jadranu.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Peljesacrio_Ferdy88 je napisao/la:Gdje tačno, da dođem na more, svakako tražim za iznajmitSage je napisao/la: Ma ruzno ce zvucat al ja sam "primoran" ljetovat tu. Imam nekretninu na Jadranu.
Memento Mori...
Memento Mori...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uh, ekstra, dosad sam većinom Makarska rivijera i Split bio, pa sam ove godine tražio baš tu po Polješcu al sve izdato, ako budeš imao slobodno do kraja augusta samo javi, jer idem iduće sedmice na godišnji, 5 sedmica pa bih volio tako otići negdje gdje nisam bio, al da nije gužva neka, da se može naći neki mir, pa sam zato i tražio tamo.Sage je napisao/la:Peljesacrio_Ferdy88 je napisao/la:Gdje tačno, da dođem na more, svakako tražim za iznajmitSage je napisao/la: Ma ruzno ce zvucat al ja sam "primoran" ljetovat tu. Imam nekretninu na Jadranu.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gledaj Bošnjaka što po Pelješcu noge plazaju

Đe si na Pelješcu, ja imam kuću u Janjini.Sage je napisao/la:Peljesacrio_Ferdy88 je napisao/la:Gdje tačno, da dođem na more, svakako tražim za iznajmitSage je napisao/la: Ma ruzno ce zvucat al ja sam "primoran" ljetovat tu. Imam nekretninu na Jadranu.