Ministar finansija na haparatimaAntoine Griezmann Signing Takes Barcelona To €1 Billion Transfer Mark In Five Years
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
popusi ga AngelaJack je napisao/la:Ministar finansija na haparatimaAntoine Griezmann Signing Takes Barcelona To €1 Billion Transfer Mark In Five Years
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nisu svi,samo ss.ba.Policeman je napisao/la:Jos jedan dokaz kolika je panika nastala u redovima navodnog GOATa da su poceli sklapati filmove pod nazivom "The GOAT"pa i ranije vec neke slike poput ovih
su samo nesigurnost koja se uvukla i kod njega samog gdje smo vidjeli i mentalni slom na Copi gdje je krivio sve redom od terena do sudija i nekih teorija zavjereeto kao da su se svi urotili protiv njega kuknjava

Ove slike su posebna prica,kozojeb.
Neiskusno si pao ovaj put.Policeman je napisao/la:

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jbg Policajac, nismo mi krivi.Griezmann was close to joining Manchester United in 2017 before Atletico Madrid’s transfer ban was upheld, meaning they would not be able to sign a replacement.
United turned to Romelu Lukaku instead and the Frenchman signed a bumper new deal in 2018.

Uvijek mi je zadovoljstvo prokomentarisati GOATamessilla je napisao/la:Neiskusno si pao ovaj put.Policeman je napisao/la:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sky Sports
Antoine Griezmann to Barcelona: Atletico Madrid dispute move over release clause
Griezmann's Barcelona contract contains bumper new buyout clause
Atletico Madrid are disputing Barcelona's deal to sign Antoine Griezmann, stating that the fee paid falls £72m short of his release clause.
Barcelona released a statement on Friday afternoon claiming they had signed the 28-year-old after meeting the £108m buyout clause needed to terminate his contract with Atletico Madrid.
However, Atletico responded stating that the money paid was not enough, claiming that Griezmann had agreed to move to the Nou Camp before July 1, when his £180m release clause was slashed down to £108m.
Atlético de Madrid believes that the amount deposited is insufficient to meet [Griezmann's] buy-out clause, since it is obvious that the player committed to FC Barcelona before the aforementioned clause was reduced from 200 to 120 million euros," the club said in a statement.
"Atlético de Madrid believes that the termination of the contract occurred before the end of last season due to events, acts and demonstrations carried out by the player and that is why the club has already started the procedures it considers appropriate for the defense of its legitimate rights and interests."
Jel' ovo moraju platiti još 80 mil.

Mogu li završiti neki transfer bez cirkusa : Neymar,Coutinho,Dembele i sad Griezmann.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
U Atleticu su samo salty jer ih je Barca izjebala za najboljeg igrača tako da je ova kukknjava sasvim razumljiva. Što se klauzule tiče sve je urađeno kako treba. Niko im kriv nije što su dopustili Griezmannu da stavi u ugovor to.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nevezeno za nacin kako je Barca na kraju izvela transfer u cijeloj prici mi je Griezmann najvise nesjasan.Mogao je otici kao gospodin iz Atletica a on je odabrao da glumi princezu evo vec drugu sezonu,na kraju ce popiti samo takve zvizduke na Wandi a ne bi me cudilo ni koja svinjska glava da padne 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Le Parisien confirm talks between Betis and Lyon for Nabil Fekir
The French newspaper are reporting a deal that would see Betis pay 30 million euros for the midfielder, with a five-year contract the most likely outcome.
Navodno za platu mu daju 7mil po sezoni.
Čeka se Sarmina potvrda.
The French newspaper are reporting a deal that would see Betis pay 30 million euros for the midfielder, with a five-year contract the most likely outcome.
Čeka se Sarmina potvrda.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la:Le Parisien confirm talks between Betis and Lyon for Nabil Fekir
Čeka se Sarmina potvrda.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
To znači samo jedno, Lo Celso odlazi hehe
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma kakvi, Levy to spušta na 60Derdiyok je napisao/la:Ma ko će dati za Lo Celsa 80 miliona
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja mislim da je on, kao i Fekir, u zadnjoj godini ugovora.Lillard je napisao/la:Ma kakvi, Levy to spušta na 60Derdiyok je napisao/la:Ma ko će dati za Lo Celsa 80 miliona
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Lo Celso ima ugovor do 2023.Derdiyok je napisao/la: Ja mislim da je on, kao i Fekir, u zadnjoj godini ugovora.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma Grizman je idiot prve klase, hoce ispasti pametan sa nekim video uredcima i ta sranja i kao sto kazes umijesto da je otisao i ostao u dobrom sijecanju navijacima, on ce postati najomrzeniji lik. A i ovi nasi konji ne znaju dovesti igraca a da ne zaratuju sa cijelim klubom.L-Train je napisao/la:Nevezeno za nacin kako je Barca na kraju izvela transfer u cijeloj prici mi je Griezmann najvise nesjasan.Mogao je otici kao gospodin iz Atletica a on je odabrao da glumi princezu evo vec drugu sezonu,na kraju ce popiti samo takve zvizduke na Wandi a ne bi me cudilo ni koja svinjska glava da padne
Griezmann je prvo odyebao Barcelonu da bi kasnije prešao u istu i onda se popišao po Atleticu.Mislim da ovo dovoljno govori o njemu kao čovjeku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.