FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

nasborik
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la nasborik » 06 nov 2010, 21:23

Samo F.K.S !! je napisao/la:Kako ste se ufurali pa vas prosjecan svicarski drugoligas izbaci iz EL :lol: :lol:
Taj isti drugoligaš je 5 puta bio prvak svoje zemlje u najelitnijem takmičenju, a izbačen je u 3 ligu ne znam zbog čega i sad je već u drugoj gdje mislim da je i lider i da se vraća u elitu koja je puno puno jača od naše najelitnije lige, taj isti drugoligaš igra grupnu fazu lige evrope što ni jednom našem timu nikada nije pošlo za rukom, taj isti drugoligaš ima sigurno od svih naših klubova veći budžet, taj isti drugoligaš pobjedi Lokomotivu iz Moskve na njihovom terenu i plasira se u EL. Borac je ove sezone postavio standarde t.j. rekorde ove lige, koje će duže vremena ostati netaknuti!!!
8-)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 nov 2010, 21:27

nasborik je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Kako ste se ufurali pa vas prosjecan svicarski drugoligas izbaci iz EL :lol: :lol:
Taj isti drugoligaš je 5 puta bio prvak svoje zemlje u najelitnijem takmičenju, a izbačen je u 3 ligu ne znam zbog čega i sad je već u drugoj gdje mislim da je i lider i da se vraća u elitu koja je puno puno jača od naše najelitnije lige, taj isti drugoligaš igra grupnu fazu lige evrope što ni jednom našem timu nikada nije pošlo za rukom, taj isti drugoligaš ima sigurno od svih naših klubova veći budžet, taj isti drugoligaš pobjedi Lokomotivu iz Moskve na njihovom terenu i plasira se u EL. Borac je ove sezone postavio standarde t.j. rekorde ove lige, koje će duže vremena ostati netaknuti!!!
8-)

koji rekord?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 nov 2010, 21:30

Nei od neporazenosti,ali ne znam koji.

Sto se tice Laussane davno prezvakana prica,ja sam pred taj dvomec rekao da ce Borcu biti veoma tesko i da Svicarce ne bi mogli pobediti ni ostali timovi iz PL BIH,ali to ti je kada ljudi koji ne prate prilike u Svicarskom fudbalu komentarisu i na osnovu lige u kojoj igraju bez da su ih gledali donose zakljucke.
Dovoljno je videti kako ta Laussana igra u Europa ligi ove godine,dovoljno je videti da su oni izbacili jednu Lokomotivu iz Europa lige.Stvarno ne shvatam ova provociranja na tu temu,ajde da su oni ponizeni,devastirani od Laussane ali nista dostojno odigrali u tom dvomecu mozda su mogli i vise ali nisu se obrukali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 06 nov 2010, 22:16

Dejan, BL je napisao/la:
Megamon je napisao/la:A zar vi ne pjevate titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava :?
A znači na tu kartu igrate... Pa vidjećemo, ako mognemo to objasniti Jagodiću, čovjek ganja karijeru
Gdje si Bosanac sta ima..nemoj pametovat previse! 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 nov 2010, 02:24

Ako budu prvaci premier lige,bit ce.
Samo premier lige BOSNE I HERCEGOVINE.A Jagodic trener koji je osvojio titulu te drzave.Kari-jer,ne kari-jera tako vam je.I nikako drugcije.Jedino da ispadnete pa da onda svi sretni osvojite titulu prvaka RS. :lol: Ali opet ulazite u Premier ligu BIH. :mrgreen:
Pa bujrum.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 07 nov 2010, 09:35

Ko gubi ima pravo da se ljuti,ali bilo to nekom drago ili ne Borac je ove godine sampion! ;)

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 nov 2010, 10:22

ekii je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti,ali bilo to nekom drago ili ne Borac je ove godine sampion! ;)
Omg, pa znaš li još koliko ima da se igra utakmica ?

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 07 nov 2010, 11:26

Eno sad i Borac kupuje utakmice . . . Hahaha, pa koje mlakonje cim neko razvaljuje odmah kupuje ? Koji maloumnici, cim Borac padne a Sarajevo krene dobijati bit ce Sarajevo kupuje, steli, stimaaaa . . . Haha . . . Uzhas. . . Borac razvaljuje, pomirite se sa tim.

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 07 nov 2010, 12:34

ekii je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti,ali bilo to nekom drago ili ne Borac je ove godine sampion! ;)
jesi to već počeo slaviti? :mrgreen:

Polako momak nije još ništa gotovo, nije još Amar rekao da je kraj priče! ;)

P.S. mi dolazimo po bod(ove)! Jel' vas strah možda?
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 07 nov 2010, 13:00

otpravnik_vozova je napisao/la:
jesi to već počeo slaviti? :mrgreen:

Polako momak nije još ništa gotovo, nije još Amar rekao da je kraj priče! ;)

P.S. mi dolazimo po bod(ove)! Jel' vas strah možda?
Nije niti ce

fighter
Kontakt:

Post Postao/la fighter » 07 nov 2010, 14:07

Kakva gomila indijanaca.

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 07 nov 2010, 20:00

Svaka čast na zasluženoj osvojenoj jesenjoj tituli, valjda će te osvojiti i ligu jer konačno ste to zaslužili.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 nov 2010, 21:49

B o X je napisao/la:Svaka čast na zasluženoj osvojenoj jesenjoj tituli, valjda će te osvojiti i ligu jer konačno ste to zaslužili.
Nisu oni još ništa osvojili. Željezničar još uvijek ima šanse da osvoji jesenju titulu.

HSKZM
Kontakt:

Post Postao/la HSKZM » 07 nov 2010, 21:54

Dok se vi prepirete tko ce sto osvojiti ova sezona ce najvjerovatnije ostati upamcena po tome sto nasi klubovi nece vidjeti ono malo evrope u 7. i 8. mjesecu!
Politika je dovela do toga da ce narod posvadjati ako nista na sportskoj sferi zivota jer im je to jedino preostalo,pogotovo ako nacionalna selekcija BiH bude izbacena iz kvalifikacija sada u martu 2011 . god!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 nov 2010, 22:56

juveboy je napisao/la:Eno sad i Borac kupuje utakmice . . . Hahaha, pa koje mlakonje cim neko razvaljuje odmah kupuje ? Koji maloumnici, cim Borac padne a Sarajevo krene dobijati bit ce Sarajevo kupuje, steli, stimaaaa . . . Haha . . . Uzhas. . . Borac razvaljuje, pomirite se sa tim.
Štela ,štela i to nije lijepo ali neka samo lose ce vam se vratit,,,,,,,

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 08 nov 2010, 18:07

B o X je napisao/la:Svaka čast na zasluženoj osvojenoj jesenjoj tituli, valjda će te osvojiti i ligu jer konačno ste to zaslužili.
Hvala druže.Osvojićemo i ligu jer smo najjači.

HSKZM
Kontakt:

Post Postao/la HSKZM » 08 nov 2010, 18:12

Borac ce na kraju ako se sve poslozi imati minimalno 10 ak bodova prednosti u odnosu na tri sadasnje ekipe sto ga prate!Imaju imena igracka poput Maletica,Mikica,Trivunovica i ostale!
Cestitke na osvojenoj jesenskoj tituli,zasluzili ste je posteno ,sama cinjenica da je Travnik prva ekipa u premier ligi sto je Borcu postigla gol na domacem terenu izaziva respekt!
Svaka cast!
Borac i Igokea trebaju biti uzor i ostalim klubovima u BiH!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 nov 2010, 18:12

Borčevac je napisao/la:
Hvala druže.Osvojićemo i ligu jer smo najjači.
Optimisticno kao i prosle sezone ;)

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 08 nov 2010, 18:18

HSKZM je napisao/la:Borac ce na kraju ako se sve poslozi imati minimalno 10 ak bodova prednosti u odnosu na tri sadasnje ekipe sto ga prate!Imaju imena igracka poput Maletica,Mikica,Trivunovica i ostale!
Cestitke na osvojenoj jesenskoj tituli,zasluzili ste je posteno ,sama cinjenica da je Travnik prva ekipa u premier ligi sto je Borcu postigla gol na domacem terenu izaziva respekt!
Svaka cast!
Druže svaka ti dala zato što si realan.Skidam kapu!

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 08 nov 2010, 18:56

HSKZM je napisao/la:Borac ce na kraju ako se sve poslozi imati minimalno 10 ak bodova prednosti u odnosu na tri sadasnje ekipe sto ga prate!Imaju imena igracka poput Maletica,Mikica,Trivunovica i ostale!
Svaka cast!

kakva igokea brate ???
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.