To je samo meniJustin je napisao/la:Kakva prica na temi. Nekima je vjerovatno i Dangelo bolji od Russa.

Juka, DLo, KD, ostali nek se sami redaju

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
To je samo meniJustin je napisao/la:Kakva prica na temi. Nekima je vjerovatno i Dangelo bolji od Russa.
Jos mu zabranili rutinu izvodjenjaalemsa je napisao/la:Prosle sezone igrao povrijedjen
Rame ga cijelu sezonu mucilo, frajer 65% puco slobodna, kad je Russ pucao FT tako lose, vazda preko 80% puco, a kamoli da mu sut ne bude los
profit je bio odlican dok je cp3 bio zdrav prve sezone... cp3 je proslu sezonu bio lesOikamid je napisao/la:Bila je priča da će profitirati i s CP-om. Vidjeli smo kakav je to profit bio -![]()
Ako bude malo sreće možda se i pobiju za loptu.
to je to, nisamo ni ocekivao realan odgovor... samo sam cekao da napises i da je gay bolji igrac... a o tome da su "suhom statistikom" bolji je tek posebna prica... frajer koji ima TD sezonu prosjecno, koji uzme MVP nagradu na jednoj i likovi koji ni u snu nisu mogli prismrditi nagradi iako su bili glavni igraci svojih ekipa...NEZALAGANJE je napisao/la:Suhom statistikom i sveukupnom karijerom-da.Bez dileme.Gledajuci samo proslu godinu,ne znam da je bio produktivniji od ijednog,posebno ako se gleda njegov usg% spram ove dvojice i efikasnost suta.KK_Bosna je napisao/la:je li RW bolji od DDR-a ili LMA?
FaxBarbarossa je napisao/la:Zapad poslije trejda prošle noći
1.LAC
2.Hou
3.GSW
4.LAL
5.Denver
6.UTAH
Sts mu je tacno ramenu bilo?Ne vidim da ga je sad operisao u off sezoni,sto znsci da nije nikakav vec problem,kakav je George imao.On je usao je u proslu sezonu sa operacijom koljena i to ga je mozda mucilo.Rame?Cisto sumnjam.alemsa je napisao/la:Prosle sezone igrao povrijedjen
Rame ga cijelu sezonu mucilo, frajer 65% puco slobodna, kad je Russ pucao FT tako lose, vazda preko 80% puco, a kamoli da mu sut ne bude los
Aleme sta cekas stavljajalemsa je napisao/la:
1. Zašto su imali ogroman usg? Jer su tako htjeli. Poštedi me molim te. Imali su obojica AS igrače pored sebe, Russ i boljeg od sebe i opet isto. Možda rasporede snage, ali baš nikakvog dokaza dosad u karijerama i jednog i drugog nema za to.KK_Bosna je napisao/la:veliki umovi ss.ba foruma ne mogu skontati da ce i harden i westbrook profitirati, i jedan i drugi su imali ogroman usg i trosili se tokom regularne sezone pa ih umor normalno stigne u PO... sada ce moci fino rasporediti snage, jednu tekmu jedan povuce, drugi drugu...
isto tako mozemo reci da ce lebron ugusiti davisa jer lebron ima velik usg, ili da ce kawhi ugusiti georgea iz istog razloga... a znamo svi da to nece biti slucaj...
da ej hardenu smetalo dovodjenje russa on ne bi ni dosao, i da je russu smetao harden ne bi ni trazio trade u hou...
Rekao si da je derozan bolji od lowrya uprkos naprednim statistikama,a sad kazes da je wes tu negdje sa LMA zbog njih.Dvostruki arsiniNEZALAGANJE je napisao/la:Kad se nema sta reci,onda se udara na moju objektivnost.Smijesni ste,majke mi.![]()
Pa point guard je, zna i razigravat nije samo scorer/suter kao Curry. Tako da je logicno.Donnie Darko je napisao/la:- Westbrook uopšte nije divljak, pokazao je da može biti racionalan i prilagoditi se ekipi, prepustit je boljem igraču Paul Georgeu.
u isto vrijeme
- lol Westbrook > Paul George
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.