2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Ode i Livingston. Nekad je bio sila s klupe, imao si osjećaj da ne može promašiti kad je bitno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
ovaj tyler herro izgleda razbija u ljetnoj ligi... ne gledam ljetnu ligu, al evo sad vidim da je bio 13 pick
moze bit da je miami heat dobro pogodio s ovim pickom
moze bit da je miami heat dobro pogodio s ovim pickom
Trazit ga odma za Russa u trejdu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ne znam je li ko pisao, ali od sljedeće sezone treneri imaju pravo na challenge. Odlična ideja
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
tru, treba i u fudbalu uvest
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
LAC-i izgleda pokusavaju S&T s Torontom, a da prije toga dovedu jos jedno zvucno ime u SC koji imaju, zato jos uvijek se ceka s potpisima i PG..
Samo rokaj sine..

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Problem je sto nema niko na trzistu koga bi mogli dovesti za taj eventualno iskreirani novac.JHam je napisao/la:LAC-i izgleda pokusavaju S&T s Torontom, a da prije toga dovedu jos jedno zvucno ime u SC koji imaju, zato jos uvijek se ceka s potpisima i PG..
Inace,Silver sinoc rece da ce uslijediti neke promjene u pravilima oko FA perioda.Stvarno je to nesto sto treba uraditi i takva najava mi se dopada.
Takodje rece da se mora uraditi nesto i po pitanju ovog da igrac dobije ugovor(i tad je super zadovoljan jer je zveknuo milione),a onda trazi trejd nepostujuci taj isti ugovor,jer toboze,ne svidja mu se organizacija i on "zeli da pobjedjuje"

Ja bih tu uveo da npr.igrac ne moze traziti trejd barem 2-3 godine od potpisa maxa.Cetvrtu i petu godinu bi mu dozvolio.Niko te nije tjerao da potpises max,a ako se to desilo i fransiza te zeli,onda to trebas ispostovati.
Spominju se Adams i Gasol, ako npr. OKC hoce da ga se rijesi jeftino ili Toronto, jer imaju oko 37mil prije potpisa nekog pa onda S&T s TOR ako je to moguce..NEZALAGANJE je napisao/la:Problem je sto nema niko na trzistu koga bi mogli dovesti za taj eventualno iskreirani novac.JHam je napisao/la:LAC-i izgleda pokusavaju S&T s Torontom, a da prije toga dovedu jos jedno zvucno ime u SC koji imaju, zato jos uvijek se ceka s potpisima i PG..
Inace,Silver sinoc rece da ce uslijediti neke promjene u pravilima oko FA perioda.Stvarno je to nesto sto treba uraditi i takva najava mi se dopada.
Takodje rece da se mora uraditi nesto i po pitanju ovog da igrac dobije ugovor(i tad je super zadovoljan jer je zveknuo milione),a onda trazi trejd nepostujuci taj isti ugovor,jer toboze,ne svidja mu se organizacija i on "zeli da pobjedjuje"![]()
Ja bih tu uveo da npr.igrac ne moze traziti trejd barem 2-3 godine od potpisa maxa.Cetvrtu i petu godinu bi mu dozvolio.Niko te nije tjerao da potpises max,a ako se to desilo i fransiza te zeli,onda to trebas ispostovati.
A sto se tice FA perioda, govori se da bi se trebalo pomjeriti i ovo ljetna liga i pocetni datum potpisa igraca, kako bi ekipe mogle racunati na igrace koje uzmu za draft trade..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa Adams i Gasol,ako bi OKC odnosno TOR htjeli da ih se rijese bukvalno za dz,a u tome ne vidim poentu.Pikove im LAC ne mogu dati zauzvrat,tako da stvarno ne znam,sta i kako kontaju!?Mozda Adams kao dio trejda za Georgea,ako nije zavrsen!?JHam je napisao/la:Spominju se Adams i Gasol, ako npr. OKC hoce da ga se rijesi jeftino ili Toronto, jer imaju oko 37mil prije potpisa nekog pa onda S&T s TOR ako je to moguce..NEZALAGANJE je napisao/la:Problem je sto nema niko na trzistu koga bi mogli dovesti za taj eventualno iskreirani novac.JHam je napisao/la:LAC-i izgleda pokusavaju S&T s Torontom, a da prije toga dovedu jos jedno zvucno ime u SC koji imaju, zato jos uvijek se ceka s potpisima i PG..
Takodje rece da se mora uraditi nesto i po pitanju ovog da igrac dobije ugovor(i tad je super zadovoljan jer je zveknuo milione),a onda trazi trejd nepostujuci taj isti ugovor,jer toboze,ne svidja mu se organizacija i on "zeli da pobjedjuje"![]()
A sto se tice FA perioda, govori se da bi se trebalo pomjeriti i ovo ljetna liga i pocetni datum potpisa igraca, kako bi ekipe mogle racunati na igrace koje uzmu za draft trade..

Pa to za FA je logicno.Meni je logicno i da taj period bude prije drafta,pa da ekipe tacno znaju sta bi draftale.
Na sta su spursi spali i Morris ih prca 

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ooo @alemee kako si?Vidim nema te nesto,pa sve kontam da slusas glavni hit dole u HOU,pod nazivom "izdao me prijatelj,izdao me brat"alemsa je napisao/la:Na sta su spursi spali i Morris ih prca

Nisu cini mi se nista zavrsili LAC-i, samo par potpisa ovih rookie-a sta li..Zato se i postavlja pitanje sta cekaju...NEZALAGANJE je napisao/la:Pa Adams i Gasol,ako bi OKC odnosno TOR htjeli da ih se rijese bukvalno za dz,a u tome ne vidim poentu.Pikove im LAC ne mogu dati zauzvrat,tako da stvarno ne znam,sta i kako kontaju!?Mozda Adams kao dio trejda za Georgea,ako nije zavrsen!?JHam je napisao/la:Spominju se Adams i Gasol, ako npr. OKC hoce da ga se rijesi jeftino ili Toronto, jer imaju oko 37mil prije potpisa nekog pa onda S&T s TOR ako je to moguce..NEZALAGANJE je napisao/la: Problem je sto nema niko na trzistu koga bi mogli dovesti za taj eventualno iskreirani novac.
A sto se tice FA perioda, govori se da bi se trebalo pomjeriti i ovo ljetna liga i pocetni datum potpisa igraca, kako bi ekipe mogle racunati na igrace koje uzmu za draft trade..![]()
Pa to za FA je logicno.Meni je logicno i da taj period bude prije drafta,pa da ekipe tacno znaju sta bi draftale.
P.S Kazu da ce dogodine da se vodi zestoka trka za MVP-a...Ali zna se ko ce drugi da zavrsi“The L.A. Clippers have signed forward Mfiondu Kabengele and guard Terance Mann, it was announced by Clippers president of basketball operations Lawrence Frank,” the team wrote in a news release, before following with another reporting Amir Coffey’s two-way contract.
As of Tuesday evening, there had been no announcement yet from the team about signing Leonard, the two-time NBA Finals MVP who is set to join the Clippers next season alongside Paul George.
Nor had the team announced the re-signings of Patrick Beverley, JaMychal Green, Rodney McGruder or Ivica Zubac. Or the blockbuster trade with Oklahoma City that will deliver George in exchange for Shai Gilgeous-Alexander, Danilo Gallinari, five first-round draft picks and two potential pick swaps.
Otherwise, only Moe Harkless’ arrival – from Miami via a four-way trade – was communicated officially by the Clippers.

MerhabaNEZALAGANJE je napisao/la:Ooo @alemee kako si?Vidim nema te nesto,pa sve kontam da slusas glavni hit dole u HOU,pod nazivom "izdao me prijatelj,izdao me brat"alemsa je napisao/la:Na sta su spursi spali i Morris ih prca![]()
Nije izdao niko, posebno ne tipa evo potpisat cu a ono ups prc

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vidim svi vole igrati s Bradom.

Nije do njegNEZALAGANJE je napisao/la:Vidim svi vole igrati s Bradom.![]()

Nekakav fuš "insider" sa strane Denvera pise po twitteru kako je Denver zainteresovan za Beal-a, vidio sam jos par ovih sto pisu za neke Denver portale da ga spominju, ali nigdje nista zvanicno..Ponuda je kao Millsap, Harris, Beasley i pikovi i pitanje je vremena kad ce doci do tradea...Mislim, ne vjerujem ovom sto pise da je samo pitanje vremena, ali ne bi me cudilo da su nasi zainteresovani, imas Grant-a na 4 da starta, Craiga i Bartona da s Beal-om pokriju 2-3 pa nije ni frka ako se rijese ove trojice, mada mi to premalo zvuci za WAS nekako, zavisi koji su pikovi..
Grant je sjajan igrac, ali tesko da ostaje kod vas poslije ugovora
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma nasla bi se zamjena na 4 ako bi se islo na Beala, ima Vanderbilt i MPJ ako taj ode
Pise i da je MIA spreman uzeti Beala i Walla u paketu..
Pise i da je MIA spreman uzeti Beala i Walla u paketu..
- Vainglorious
- Kontakt:
Grant je vise 3. I za moj pojam, nimalo losa ponuda za wizardse. Harris i beasly su mladi i dobri za rebuilding i jos pikovi. I plus milsap.... Pitam se da vi ne dajete previse?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.