FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

<3 LiMes <3
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 09 jul 2019, 22:07

Možda se preveliki značaj daje glavnim trenerima, da su oni nešto što nije kvalitetno. Husref je dobro postavio igru, ali da bi funcionisalo do kraja moraš biti u stanju da fizički podneseš sve te napore. Medjutim, nije mi jasno zašto se ne edukuje kondicioni kadar, da se recimo pošalju u neki bolji tim u Evropi, pa da mu se plati 3-4 mjesec da provede tu, da pokupi sve fazone, dobre prakse, finese koje prave razliku, pa da onda sve to primijeni ne na seniorima, nego u akademiji, tu bi već počeo kvalitetan odgoj dobrog fudbalera. Ljude koji su stekli loše navike od malena, ne možeš mijenjati u seniorima, izbijati im iz glave nargilu, alkohol, cigare, pomfrit, gazirana pića itd, ne ide. Nekako nam puno treba da nam logika proradi, za ovo ne trebaš da budeš Ajnštajn, samo da implementiraš nešto za šta već znaš da je dobro, djelotvorno.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 jul 2019, 22:09

Sta je sa Gavrica? Nisam citao, izvinjavam se ako je neko pisao.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 09 jul 2019, 22:10

<3 LiMes <3 je napisao/la:Možda se preveliki značaj daje glavnim trenerima, da su oni nešto što nije kvalitetno. Husref je dobro postavio igru, ali da bi funcionisalo do kraja moraš biti u stanju da fizički podneseš sve te napore. Medjutim, nije mi jasno zašto se ne edukuje kondicioni kadar, da se recimo pošalju u neki bolji tim u Evropi, pa da mu se plati 3-4 mjesec da provede tu, da pokupi sve fazone, dobre prakse, finese koje prave razliku, pa da onda sve to primijeni ne na seniorima, nego u akademiji, tu bi već počeo kvalitetan odgoj dobrog fudbalera. Ljude koji su stekli loše navike od malena, ne možeš mijenjati u seniorima, izbijati im iz glave nargilu, alkohol, cigare, pomfrit, gazirana pića itd, ne ide. Nekako nam puno treba da nam logika proradi, za ovo ne trebaš da budeš Ajnštajn, samo da implementiraš nešto za šta već znaš da je dobro, djelotvorno.
Jako pametno pišeš prijatelju. Imamo kao milionera- milijardera u klubu, zar je toliki belaj barem u to pare uložiti ako već neće da plaća masno igrače?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 jul 2019, 22:10

Ja zadovoljan. Postavka igre svaka cast, volja, borbenost nema se sta reci, mozda smo ipak malo i previse respekta pokazali ali dobro,vidjelo se ipak da su klasu iznad nas jbg.
Jedino sto zamjeram veceras su izmjene, mora je dati poluvrijeme malom Đokanovicu na njegovoj prirodnoj poziciji DMF, pogotovo sto se vidjelo da Krste to jednostavno ne moze igrati, spor, trom iako mu se ne moze zamjeriti na borbenosti. Imas brate Dokanivica, Kurdica pokusaj nemas sta izgubiti. I ne razumijem onu izmjenu sa Sisicem nikako, Dokanovic na LB.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 jul 2019, 22:11

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ako 5 puta zaredom u BiH budemo prvaci možemo očekivati nešto i u Evropi, uglavnom ovo nije tragedija, jer nastavljamo svoj put u EL, imamo sreće što smo nosioci u trećem pretkolu, vjerujem da će se desiti čudo i da ćemo ući u grupnu fazu EL.

EDIT: Kako možete biti ponosni na poraz? Pa i da te Barcelona pobijedi ne možeš biti ponosan na poraz, morate vi malo preuzeti našeg krajiškog mentaliteta očigledno. Nema ponosa u porazu, zbog toga nam je i država 49% srpska.
Niko nije ponosan na poraz nego na borbu, zelju, htijenje...a to o krajiskom mentalitetu i nekakvoj geopolitickoj podjeli, je jedna GOLEMA glupost.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jul 2019, 22:12

Bravo Sarajevo,bravo za navijace.Noc za uzivanje.Bravo svima :clap: :clap:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 09 jul 2019, 22:13

belosevic28 je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ako 5 puta zaredom u BiH budemo prvaci možemo očekivati nešto i u Evropi, uglavnom ovo nije tragedija, jer nastavljamo svoj put u EL, imamo sreće što smo nosioci u trećem pretkolu, vjerujem da će se desiti čudo i da ćemo ući u grupnu fazu EL.

EDIT: Kako možete biti ponosni na poraz? Pa i da te Barcelona pobijedi ne možeš biti ponosan na poraz, morate vi malo preuzeti našeg krajiškog mentaliteta očigledno. Nema ponosa u porazu, zbog toga nam je i država 49% srpska.
Niko nije ponosan na poraz nego na borbu, zelju, htijenje...a to o krajiskom mentalitetu i nekakvoj geopolitickoj podjeli, je jedna GOLEMA glupost.
Ne zamjeri, jednostavno žao mi je zbog poraza. Iskreno i sa 2:1 sam bio okej, al' onaj treći gol me dotukao. Žao mi je, jednostavno peta ili šta već. Bezveze. :(

UGLAVNOM, IMA EVROPSKA LIGA. TU ĆEMO POKAZATI KOLIKO MOŽEMO! OREMUŠ - PUN POGODAK.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 09 jul 2019, 22:15

Porazom nikad ne treba biti zadovoljan. Nažalost ljudi su bolji od nas po kvaliteti. Ali mi sa ovom ekipom do 3 pretkola el mozemo se potući sa svakom ekipom bez problema. Jer kad skontamo ova ekipa je prvi put ovako igrala. Besim dosoa prije par dana jedva da je uradio 3 treninga sa ekipom, Oremuš pokazao se za sada kao dobra prinova, Milanović nije ni malo loš ima šlifa u njegovoj igri. Taman za nekih mjesec dana ce ova ekipa odigrati par mečeva u ligi i uigrat se za europu pa uz malo sreće mozemo do plej ofa.. Samo sr nadam da će Stanoje se ubrzo vratiti, kada se vrati tek onda ćemo biti beton.
Bordo bijeli za život cijeli!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 jul 2019, 22:15

24.6k skeniranih ulaznica. Znaci 25 hiljada. not bad.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 09 jul 2019, 22:16

Pun istok pun zapad. Ponosan na igru, zalaganje, borbu

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 09 jul 2019, 22:18

Svaka cast momcima na borbi i svemu pruzenom, mi da smo doveli i 5 “ kapitalaca” sa Celtikom bi isto ovako bilo, jedina zamjerka za ovaj treci gol al nije da nismo navikli od Hebiba
Treba ozbiljno pristupit revansu, nedo Bog da ih odcepi odmah ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 jul 2019, 22:18

Borili su se nego sta bi drugo, to je nesto sto se ocekuje. Kako mrzim ovaj luzerski mentalitet, nikako ga istjerati iz nasih glava. Zato rijetko pobjedimo velike i kao klub i kao repka, zato sto se zadovlijimo i "minimalni" porazom. Ja sam jedino ponosan na navijace a za mene je ono bezmudno djelovalo, prebise respekta i straha.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 jul 2019, 22:21

Ono sto je jako dobro u svemu ovome jeste stoperski par...
Lazic i Šerbecic,dva top igraca i tu ce se zaista najmanje osjetiti Nihadov odlazak...
Mirko extra pojacanje,Hodžic jako dobar...
Realno bi bilo 3:2,jer je penal cist kao suza bio...No sad su to nebitne činjenice i treba samo nastaviti sa ovakvom igrom...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 jul 2019, 22:24

Prvo poluvrijeme svi mokri do gole koze. A u drugom ko nije promukao u onih 5-10 min kad se zalomilo na sjeveru nije normalan :bow:

Utakmica ocekivano.. jbg bice bolje. Nekad. Mozda.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 09 jul 2019, 22:26

Sve u svemu ne mogu se oteti dojmu da je ovo bilo malo bezmudo i sa previše respekta pa nije baš da je City došao pa da čitavu utakmicu ne napadas ih do pola centra i igraš bunker i kad gubis 1:3

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 09 jul 2019, 22:29

Ponosan na svakog igrac, svaka cast za borbu protiv daleko jaceg protivnika, od srca im hvala

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 09 jul 2019, 22:31

Pitar6785 je napisao/la:Kondicioni trener sto nas je napusto, je fino to objasnio nasi igraci trce od 10-12 km po utakmici al evropski igraci prave 400-450 sprintova dok unas 22 igraca na jednoj utakmici pretice 400 sprintova, i zato je 1:3 mi da smo imali 200 sprintova po glavi uzeli bi ovo danas.

Al u svakom slucaju svaka cast momci glavu gore, niste vi krivi sto na ovakvoj utakmici i sa 2 mjeseca pauze niste mogli 200 sprinteva napravit.

I prije tekme bih podpisao ovaj rez
Upravo, ali jos bitnije, dzaba ti trcanje kad je u BIH fudbalu losa tranzicija lopte, po meni glavni problem nasih klubova...

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 09 jul 2019, 22:32

Borbenosti i htjenje na nivou, razlika u kvaliteti je nažalost presudila. Ono što mi večeras bode oči i zbog čega kletem našu nafaku.

Dudelange (Lux) 2 - 2 Valletta (Mlt)

TNS (Wal) 2 - 2 KF Feronikeli (Kos)

:plac: :plac:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 09 jul 2019, 22:35

Mokes je napisao/la:Borbenosti i htjenje na nivou, razlika u kvaliteti je nažalost presudila. Ono što mi večeras bode oči i zbog čega kletem našu nafaku.

Dudelange (Lux) 2 - 2 Valletta (Mlt)

TNS (Wal) 2 - 2 KF Feronikeli (Kos)

:plac: :plac:
Isto sam odmah pomislio, yebem mu srecu i Celtik, daj koga od ovih pa da bude postena borba
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Farah0709
Kontakt:

Post Postao/la Farah0709 » 09 jul 2019, 22:37

Dobra igra,svaka cast.Za ovu sezonu se nebrinem,prostacemo se ligom i aBd opet dupla.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 63 gosta.