NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Vratit matorog Lazu zaprijetit mu da nema pustanja i manifertluka nek radi svoj posao i cao... Lik je sila trener medju top deset u bih , on nas moze uvest u premijer ali nazalost podoban stimaljkama...
Jos bolja opcija je Mitic lik je legenda grada svi ga volimo plus ima dobre odnose sa crvenom zvezdom... on bi nas uveo sto posto....
Jos bolja opcija je Mitic lik je legenda grada svi ga volimo plus ima dobre odnose sa crvenom zvezdom... on bi nas uveo sto posto....
Koja sapunica braco slatka oko trenera
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nije sapunica nego jednostavno ne možemo se usaglasili, jedni hoce Mileta dok dio uprave nije za njega iz poznatih razloga. Spominje se dosta trenera sutra trojica dolaze na pregovore oni su u nekom užem krugu!
Kakav Mile. On je ispo ckapi i ne treba ga vracat
Zar ima u Zvijezdinoj upravi ljudi koji bi htjeli Mileta nazad...cccspiska je napisao/la:Nije sapunica nego jednostavno ne možemo se usaglasili, jedni hoce Mileta dok dio uprave nije za njega iz poznatih razloga. Spominje se dosta trenera sutra trojica dolaze na pregovore oni su u nekom užem krugu!
A i Mile gdje ti je obraz ako se mislis vratit u Gradacac ja cu ti prvi hebavat staru, svakom prilikom...
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Riješite ga do srijede da moze uigrat ekipuspiska je napisao/la:Nije sapunica nego jednostavno ne možemo se usaglasili, jedni hoce Mileta dok dio uprave nije za njega iz poznatih razloga. Spominje se dosta trenera sutra trojica dolaze na pregovore oni su u nekom užem krugu!
Ma kakav Mile ba,bjezi od toga,pocela lijepa prica i treba se posrati na to sve sa Miletom opet,a mislim da se on ne bi ni vratio,kojem je treneru cilj napustit premijer ligu i vratit se u prvu,nadam se Piska da Mitic ne trazi nista previse sto se tice uslova,vi sto govorite da nije neki trener,pustite ga neka se dokaze,ako se ne varam radio je kao skaut u crvenoj zvezdi,nije mu sigurno niko nastimao taj posao,znaci da poznaje vise talenata od Mileta i tako tih ojebina,nece nam on sigurno dovoditi igrace kao sto su Drakul i tako ti,koji su treneri u razmatranju i pregovaranju Piska ako moze u pp
Budi realan u top 30-40 da ali u top 10 necombe80 je napisao/la:Vratit matorog Lazu zaprijetit mu da nema pustanja i manifertluka nek radi svoj posao i cao... Lik je sila trener medju top deset u bih , on nas moze uvest u premijer ali nazalost podoban stimaljkama...
Zadnja izmjena: Cevap, dana/u 09 jul 2019, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Neki realni koje možemo očekivat su
Mitić,Vojvodić,Hadžić,Trivunović,Dudić.Mislim da je Mitić glavna opcija jer je domaći i jer ima pro licencu a nije iskljuceno da neko od ovih ostalih bude trener
Vjerujem da će bit neko od nabrojanih nas novi trener 100%.
Mitić,Vojvodić,Hadžić,Trivunović,Dudić.Mislim da je Mitić glavna opcija jer je domaći i jer ima pro licencu a nije iskljuceno da neko od ovih ostalih bude trener
Od nabrojani najbolja opcija Dudic dokazao se u Gosku.Cevap je napisao/la:Neki realni koje možemo očekivat su
Pastrma je rekao da nas Vojvoda slijeduje. Salu na stranu nek ga danas zavrse pa ko god da je sem Mileta. Ja kad bih mogao birati sad kad je Mato otpao volio bih Feđu.
Danas ocekujem konacno trenera i bar jos 1-2 igraca.
Danas ocekujem konacno trenera i bar jos 1-2 igraca.
Ima i igraca smijesni zacijene ko da igraju u Premijer ligi. Nama treba jos paar igraca drugi golman prvog imamo AZur moze branit dokazao se u kupu prosle godine, Stopere imamo Devedzic,Jazvin prva dva te klupa Terzic, dva nato beka Antica i Djekic tu mozda jednog posto je Sarkan izgleda otiso, Dva zadnja vezna sa Arnautovicem i Facom extra znaci treba nam jedan za klupe mada bi Tarik Muratovic mogao komotno upadat po 15ak minuta prednji vezni nam treba da valja i jedan za klupe dva nato krila za klupe imamo nase djece Kadija, Hasuka i dva napadaca.
Da se ja pitam ja bi doveo na pozicije sve top igrace a zamjene nasa djeca da budu da nam se nedesi da dovedemo igrace kao prosli godina koji nemaju vecu kvalitetu od nase djece a dzaba se placaju. Bolje i platit al imat igraca nego balavurije dva tri a imas nase djece
Dosad extra posao odradjen mnogi ce se iznenadit koliko je Facic napredovao juce extra na treningu
Da se ja pitam ja bi doveo na pozicije sve top igrace a zamjene nasa djeca da budu da nam se nedesi da dovedemo igrace kao prosli godina koji nemaju vecu kvalitetu od nase djece a dzaba se placaju. Bolje i platit al imat igraca nego balavurije dva tri a imas nase djece
Dosad extra posao odradjen mnogi ce se iznenadit koliko je Facic napredovao juce extra na treningu
Moj combrero ti za najosjetljivije pozicije u timu govoris da ne trebaju igraci. Jos jednog stopera i golmana moras dovest ako hoces da licis na ozbiljnu ekipu.
Od nase djece ako mognes isforsirat Hasuku i Azura da djeli minutazu sa jos jednim golmanom bice taman. Imas tu i Facu i Kadiju od nasih. Ako je i Sarkan otisao treba ti najmanje jos 8 igraca.
Od nase djece ako mognes isforsirat Hasuku i Azura da djeli minutazu sa jos jednim golmanom bice taman. Imas tu i Facu i Kadiju od nasih. Ako je i Sarkan otisao treba ti najmanje jos 8 igraca.
U opticaju mladi povratnik u napadu ako on dodje mi na konju.
Ako mislis na Lukica. On je dobra alternativa kao drugi napadac. Da budes ozbiljan tim moras dovest jednog dobrog koji ce imati bar 13-15 golova u sezoni.
Skupo Combe Lukic je nato momak koji ce se nazabijat golova.
Poceo znaci lagano fuseraj. Od top napadaca koji se spominjao dodes do Lukica. Tako ako nastavimo opet prosjecna ekipa i nista vise.
-
- Kontakt:
Ozbiljan napadač traži ozbiljne novce mislim da u ovome trenutku mu ne može dati to sto traži mi ćemo se okrenuti nekoj jeftinijoj varijanti. Večeras najbitnije trenera riješiti pa ćemo dalje sa igračima u pregovorima smo sa dva top veznjaka čekamo rasplet.
Bolji je Jovo od onog matorog sto ste stjeli dovest jos hoce kesa ko blata... idemo danas rijesit finog trenera extra likovi su u pregovorima i lagano dalje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.