ssbaOvo nije prvi put da su Bayernu ostali razočarani njegovim ponašanjem, jer su više puta isticali da je sjajan golman, ali jako loš lider

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ssbaOvo nije prvi put da su Bayernu ostali razočarani njegovim ponašanjem, jer su više puta isticali da je sjajan golman, ali jako loš lider
Rummenigge: "One of the main reasons Hummels left the club is that Niko Kovač is planning with Süle, Lucas and Pavard. The same goes for Boateng"
Rummenigge: "The current situation with Sané is that he comes back from vacation this week. He wanted to think about his future while on holiday. Now we have to wait. We are still looking for wingers as we lost two valuable players in Robben and Ribéry"
Sad je izgubio tvoje postovanje?sljivo je napisao/la:Neuer, ako se ne pokuša oprat
Rummenigge: "I had a phone call with Neuer's agent Thomas Kroth. That was not Neuer's view but purely the personal opinion of Thomas. We are a democracy at FC Bayern so everyone can voice their opinion"
Koga to boljeg na trzistu imas od Sanea?S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo da to nije napuhani Sane i može sve.
Pepea ok, al nemoj Wernera majke ti ... nisi u pravu ovdje jbg, nema bolje opcije od njega.S-Y-L-A-R je napisao/la:Pa radije bih Pepea ili Wernera nego napuhanu kokoš. Ako nam je on najkvalitetnija opcija, ne smeta mi gledati ni Mullera na krilu. Džaba, ja ga ne mirišem nikako već neko vrijeme.
Kad jablanički konobar može biti SD odnosno glavna osoba koja drži struku u šakama, može i ovaj krilo.S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma može i Višća da @sljivi želju ispunimo.
Ti si mi nesto optimistican al kad kazes nesto skoro uvijek pogodis, nadam se i ovaj put da cesschickeria je napisao/la:Doci ce sane, vec je to dogovoreno
Lako moguce da dovedemo i rebica jer moze odigrati oba krila a i u spici odmjeniti lewu.
Henriks je bio jako dobar na euru u21, fizicki je mocan, brz, moze igrati i lijevo i desno tako da se Lucas sule i Pavard mogu koncentrirati na borbu za stopersku poziciju
I find your lack of faith disturbing.S-Y-L-A-R je napisao/la: Džaba, ja ga ne mirišem nikako već neko vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.