NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
picke, **** vam mater, nasli ste kad ce te prodavati utakmice, sto sad niste glumili mesar ko protiv nas i sarajeva... sto balija moze biti picka, nemoze niko... 

BRAVE HEART 1979-2005
- forza_juve
- Kontakt:
edotm87 je napisao/la:picke, **** vam mater, nasli ste kad ce te prodavati utakmice, sto sad niste glumili mesar ko protiv nas i sarajeva... sto balija moze biti picka, nemoze niko...
UZEO TRAVNIK LOVU STAS SADA STO ZELJO NIJE DAO NEMAJU PARA DA DAJU PA SU POPUSILI AKO CEMO TAKO SADA PA NEMOZE SE NITA RECI SAMO PRODAO PRODAO
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
šta pricas to?? jesi li dobar ikako pašaforza_juve je napisao/la:DE BA J..O TE ZELJO KO DA SU CVJECKE 5 ZUTIH KATONA BILJA MISLIM STA OCES DA BUDE 9 I 3 CRVENA JEL NIGDJE VEZE TAJ ISTI ZELJO JE ZASLUZIO DA IZGUBI JER JE TAJ ISTI ZELJO LEOTARU DAO BODOVE A TRAVNIK ISPAO TADA

Kakav crni Leotar, kakvi tebe prenosi pucaju

Kakve gluposti covjek nece procitati na ovom forumu

to samo govori kakvi smo mi gigant... igraci travnika se naloze protiv nas ko da im inter dolazi, tako da ja razumjem taj mentalitet igraca travnika... mesari protiv velikih timova, kukavice protiv malih timova
Zadnja izmjena: tm84, dana/u 06 nov 2010, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
De ti pricaj nesto o postenju sad ce jos Travnik ispast kriv sto vi necete osvojit tituluMadafaka je napisao/la:evo i ovog iz zagreba, ima li vas jos? znam ja za koga navija devil, ali opet kazem da su ovo "njegovi"![]()
![]()
da Bog da ispali iz lige **** prodana... dodju vam sarajevo, zeljo, celik i na njima se izivljavate, lomite noge, a prodajete tekme listici i borcu
Sarajevo nije pobjedilo Sirokog zadnja cetri susreta na Kosevu po ovim rezuzultatima i vi prodajete Listici
15/09/07 Sarajevo 2 - 2 Široki Brijeg
20/09/08 Sarajevo 1 - 2 Široki Brijeg
21/04/10 Sarajevo 1 - 1 Široki Brijeg
03/11/10 CUP Sarajevo 2 - 2 Široki Brijeg
Ali bitno je kad vam Travnik dodje da evo vec dvije sezone uzastopno pobjedjujete Travnika uz sudisku pomoc. I ove sezone i prosle ponisten gol Travniku.
PS: Kad ste tako dobri sto vi niste pobjedili Borca kolko se sjecam bilo je 0-1 Mi smo im bar go zabili
- forza_juve
- Kontakt:
Mandrak je napisao/la:šta pricas to?? jesi li dobar ikako pašaforza_juve je napisao/la:DE BA J..O TE ZELJO KO DA SU CVJECKE 5 ZUTIH KATONA BILJA MISLIM STA OCES DA BUDE 9 I 3 CRVENA JEL NIGDJE VEZE TAJ ISTI ZELJO JE ZASLUZIO DA IZGUBI JER JE TAJ ISTI ZELJO LEOTARU DAO BODOVE A TRAVNIK ISPAO TADA![]()
Kakav crni Leotar, kakvi tebe prenosi pucajueto Želji stalo da zajebe Travnik, tako što ce davati bodove Leotaru.
pa vrati se koju sezonu unazad kada je zeljo pustio leotar na grbavicia prije toga travnika dobio i travnik ispo jesi ti dobar znas li ti sta pricas
❤️1946❤️
Mandrak je napisao/la:šta pricas to?? jesi li dobar ikako pašaforza_juve je napisao/la:DE BA J..O TE ZELJO KO DA SU CVJECKE 5 ZUTIH KATONA BILJA MISLIM STA OCES DA BUDE 9 I 3 CRVENA JEL NIGDJE VEZE TAJ ISTI ZELJO JE ZASLUZIO DA IZGUBI JER JE TAJ ISTI ZELJO LEOTARU DAO BODOVE A TRAVNIK ISPAO TADA![]()
Kakav crni Leotar, kakvi tebe prenosi pucajueto Želji stalo da zajebe Travnik, tako što ce davati bodove Leotaru.
Nije Željo prodo da zajebe Travnik vec za pare al eto usput je zajebo i Travnika a Travnik te sezone ispo iz lige
- forza_juve
- Kontakt:
zato je sada travnik zajebo zelju i titula ce na grbavicu neke druge godine ove nece nisu zasluzili uvijek im neko drugi kriv prosle sezone zeljo kupio sve sto je mkogao kupititravnik je napisao/la:Mandrak je napisao/la:šta pricas to?? jesi li dobar ikako pašaforza_juve je napisao/la:DE BA J..O TE ZELJO KO DA SU CVJECKE 5 ZUTIH KATONA BILJA MISLIM STA OCES DA BUDE 9 I 3 CRVENA JEL NIGDJE VEZE TAJ ISTI ZELJO JE ZASLUZIO DA IZGUBI JER JE TAJ ISTI ZELJO LEOTARU DAO BODOVE A TRAVNIK ISPAO TADA![]()
Nije Željo prodo da zajebe Travnik vec za pare al eto usput je zajebo i Travnika a Travnik te sezone ispo iz lige
❤️1946❤️
Je li ovo Fajić ušao tek na poluvremenu?
Nije mu niko mogao reći da ne smije davati golove. Koliko košta da Fajić ne igra poluvrijeme?
A zamijenio mladog reprezentativca Mujakića, koji je Želji zabio. Gube 0:1 na svom terenu i ulazi napadač umjesto napadača. Vrlo oprezno, nema šta.

A zamijenio mladog reprezentativca Mujakića, koji je Želji zabio. Gube 0:1 na svom terenu i ulazi napadač umjesto napadača. Vrlo oprezno, nema šta.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 06 nov 2010, 17:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
edotm87 je napisao/la:picke, **** vam mater, nasli ste kad ce te prodavati utakmice, sto sad niste glumili mesar ko protiv nas i sarajeva... sto balija moze biti picka, nemoze niko...
Sta vi zeljevci pricate o postelju i viste prosle godine prodali Borcu Kup
- forza_juve
- Kontakt:
Zeljeznicar 0 - 2 Leotar Trebinje to je postenje jel da hahahahahahahahahaa
❤️1946❤️
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Pitar sam , ali nemate sta govoriti protiv Travnika to je njima jedini nacin(kao i vecini klubova) da prezive... Kriva je DRZAVA ... Godisnji ulog u SPORT broji se u hiljadama... i sta vi da ocekujete...
A neznam da nije smjesno bilo bi zalosno,al stas jbg sve da se prezivi al stvarnoo pa zna se dobro bi Real pao na Piroti al nema veze ispasce oni kad tad ehhehehe.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pa i Sarajevo je izgubilo od Borca mozda je i to prodana a na terenu sve izgledalo kako treba ko ce ga znatadnanhz je napisao/la:Pa drug mozes ti gledat tekmu i da ti sve bude regularno nece direktor borca pred utakmicu doci na centar i dat kovertu i ono evo za tekmu, zna se kako se rijesavaju i kupuju tekme pusti tu pricuforza_juve je napisao/la:ja sam iz Travnika i isao sam na tekmu i nije nastimana ne branim Travnik naprotiv navijac sam Sarajeva i ne moze se nekoj ekipi suditi ako izgubi na svom terenu mora li Travnik svaku dobiti na Piroti da je Zeljo dobio bilo bi nastimano
- forza_juve
- Kontakt:
bio sam na toj tekmi sarajevo nula zalosno navijam za sarajevo i muce se ove sezone nema tecne igre am danas svako prodaje na zapadu kamoli ovdjetravnik je napisao/la:Pa i Sarajevo je izgubilo od Borca mozda je i to prodana a na terenu sve izgledalo kako treba ko ce ga znatadnanhz je napisao/la:Pa drug mozes ti gledat tekmu i da ti sve bude regularno nece direktor borca pred utakmicu doci na centar i dat kovertu i ono evo za tekmu, zna se kako se rijesavaju i kupuju tekme pusti tu pricuforza_juve je napisao/la:ja sam iz Travnika i isao sam na tekmu i nije nastimana ne branim Travnik naprotiv navijac sam Sarajeva i ne moze se nekoj ekipi suditi ako izgubi na svom terenu mora li Travnik svaku dobiti na Piroti da je Zeljo dobio bilo bi nastimano

❤️1946❤️
Staces cim prodjes Mostarsko raskrsce svi su protiv Sarajeva.Travnik kao klub ce zavrsit jednog dana isto ko i Brotnjo,Posusje i ostali,a mi cemo gledat da ga upakujemo tamo gdje im je mjesto a to je federalna liga tamo negdje pri dnu.kad pobjedite nas i sarajevo igracki prvi cu cestitat ovako zante onu staru nemoj se zamjerat jacem.
Kad ste vi pobjedili u Travniku prije dvije godine i na kraju slavili titulu onda je sve bilo "posteno"mma_hz je napisao/la:A neznam da nije smjesno bilo bi zalosno,al stas jbg sve da se prezivi al stvarnoo pa zna se dobro bi Real pao na Piroti al nema veze ispasce oni kad tad ehhehehe.
A sad kad Travnik igubi od Borca ispade glavni krivac sto vam je Borac odmako .
Potrazite vi krivca u svojoj avliji kolko se ja sjecam i Sarajevo je izgubilo od Borca na svom terenu a da ste ih pobjedili imali bi sad isto po 27 bodova.
Pustite Manijake nek pričaju, oni najbolje znaju kako se osvaja titula
Kupovali prošle sezone od Mostara do Prijedora a poslije im ponestalo za igrače ...

aaa dobro jbg ako smo vam i mi platili da nas pustite pa sad i borac hehe onda vas ako cemo posteno treba iskljuciti iz svih takmicenja mada vas svakako treba jer ste pod istragom u Svici sto ste namjestali pozz...travnik je napisao/la:Kad ste vi pobjedili u Travniku prije dvije godine i na kraju slavili titulu onda je sve bilo "posteno"mma_hz je napisao/la:A neznam da nije smjesno bilo bi zalosno,al stas jbg sve da se prezivi al stvarnoo pa zna se dobro bi Real pao na Piroti al nema veze ispasce oni kad tad ehhehehe.
A sad kad Travnik igubi od Borca ispade glavni krivac sto vam je Borac odmako .
Potrazite vi krivca u svojoj avliji kolko se ja sjecam i Sarajevo je izgubilo od Borca na svom terenu a da ste ih pobjedili imali bi sad isto po 27 bodova.
FK SARAJEVO.
Nikad posjecenija tema,prodali smo prodat cemo opet,prodajete svi i kupujete svi narocito zeljo.

ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.