Renato Skoko kule
https://www.jabuka.tv/pozitivna-prica-m ... rezultata/
Nije mi jasno zasto su cijene porasle. Nije bilo potrebe za ovim.fudbalfudbal je napisao/la:Porasle cijene ulaznica
RA Tribina 5
Centralka 7
VIP 10
U prodaji sezonske i clanske.
Halo zmigavac,ti niti si clan niti navijac Veleza nije davno bilo kad si blatio ovaj klub.Produzi daljeMig_Mig je napisao/la:Nije mi jasno zasto su cijene porasle. Nije bilo potrebe za ovim.fudbalfudbal je napisao/la:Porasle cijene ulaznica
RA Tribina 5
Centralka 7
VIP 10
U prodaji sezonske i clanske.
E taj, taj. Samo da neko laze za satnicu i za dronTheChief je napisao/la:To je onaj GOSPODIN Hasic koji radnika u vinogradu placa 3-4 KM po satu i koji iste prati dronom da ne bi slucajno "zabusavali" ?
Pa ljudi kada nemaju posla u HL on ih posalje da rade u vinograd. I onda kazu nema posla...RodjeniiBrato je napisao/la:E taj, taj. Samo da neko laze za satnicu i za dronTheChief je napisao/la:To je onaj GOSPODIN Hasic koji radnika u vinogradu placa 3-4 KM po satu i koji iste prati dronom da ne bi slucajno "zabusavali" ?Kad vec ulazis u to raspitaj se onda koliko je prosjecna plata obicnom vozacu ili onome ko radi skladistu HL pa usporedi sa ostalim privatnim firmama i uocit ces razliku
E yebiga sad... gluposti pises drug, znam dosta ljudi sto rade u HL i ovo sto si ti napisao je cista laz, ali ako ti je cilj da lazi pises onda nastavi povjerovat ce ti ovi debili kojima smeta Hasic i kompanija jer vise ne mogu ni doci do kluba a kamoli se hranit i gradit vikendice preko Velezovih ledjaTheChief je napisao/la:Pa ljudi kada nemaju posla u HL on ih posalje da rade u vinograd. I onda kazu nema posla...RodjeniiBrato je napisao/la:E taj, taj. Samo da neko laze za satnicu i za dronTheChief je napisao/la:To je onaj GOSPODIN Hasic koji radnika u vinogradu placa 3-4 KM po satu i koji iste prati dronom da ne bi slucajno "zabusavali" ?Kad vec ulazis u to raspitaj se onda koliko je prosjecna plata obicnom vozacu ili onome ko radi skladistu HL pa usporedi sa ostalim privatnim firmama i uocit ces razliku
1922VFC1981 je napisao/la:Sta je uprava do sad uradila?
Zapadna(VIP Tribina) = 2 nova dijela tribine izgradjena,stavljene stolice na preklop,krov iznad cijele tribine,preuredjene svlacionice,sobe za mlade igrace ispod tribine.
Sjeverna(dedara)=Stolice nove,prostori ispod tribine,fasada na tribini,ogradjeni ulazi i zatvorena cijela tribina,svlacionice za omladinski pogon potpuno osposobljene za djecu.
Istocna(RA tribina)=Sredjena do maksimuma i prilaz i ulaz i ograda nova,dodatni ulaz napravljen.
Pored svega toga naravno jos tu su:
Pomocni teren koji izgleda savrseno sa montaznom tribinom
Asfalt oko tribina,parking iza vip tribine,parking na ulazu u kompleks stadiona,naravno i parking preko puta magistrale koji se odradio za 700+auta i bas ovih dana se ceka zavrsni sloj asfalta za trecu traku za ulaz i izlaz s parkinga.
Necu o igrackom kadru govoriti(prekucali federalku),mladim momcima i njihovom trudu radu i znoju na celu s Ibrom.
A vi sad razmislite jos jednom jel puno dat jednom u 15 dana dodatne 2KM.![]()
Sta sve neces ovdje procitati.TheChief je napisao/la:To je onaj GOSPODIN Hasic koji radnika u vinogradu placa 3-4 KM po satu i koji iste prati dronom da ne bi slucajno "zabusavali" ?
Počele su seljačke priče. Treba kafu pristavit i ismijat se životom.Alminjo99 je napisao/la:Sta sve neces ovdje procitati.TheChief je napisao/la:To je onaj GOSPODIN Hasic koji radnika u vinogradu placa 3-4 KM po satu i koji iste prati dronom da ne bi slucajno "zabusavali" ?![]()
Šta se imam paliti, gledam klauna i smijem se životom.TheChief je napisao/la:Vidi Dubravaca sto su se uspalili.
Sta ce mazlum. Vidis da je retardiran. Nemoj mu zamjeriti brate*p!p!t@* je napisao/la:Šta se imam paliti, gledam klauna i smijem se životom.TheChief je napisao/la:Vidi Dubravaca sto su se uspalili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.