FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

harden
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la harden » 06 jul 2019, 03:21

I ja sam se syebo, dao bih ruku da nema vise od 24 :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 06 jul 2019, 09:56

Brate taj vasqez bi me bas razocarao pa sta bi s njim 28 godina i kao dobar nam .....od sanea odoia wernera neznam bale i osyalih spadamo na vasqeza
Nadam se da su ovo gluposti i da od ovog nece biti nista
Oskreno mislim da dovodjenje igraca koji nemaju mjesta u realu nije pametan potez jer samim ti pokazujemo i nase ambicije dok oni dovode hazarda na tu poziciju mi cemo za 35 mil kupit vasqeza lose lose

MaryJane
Kontakt:

Post Postao/la MaryJane » 06 jul 2019, 11:30

S-Y-L-A-R je napisao/la:
MaryJane je napisao/la:
Real Madrid winger Lucas Vázquez (28) belongs to the list of candidates in case the moves for Leroy Sané and Ousmane Dembélé fell through. Bayern have still not made an offer to Real Madrid for Vázquez as the player is not a priority [@cfbayern, SportBild]
Kako ce nam samo ovaj igrac sjest :D
Se*eš da ima 28 godina :o :o Pa ovaj prejebao Lingarda za nagradu vječitog talenta, jučer počeo fudbal ozbiljno igrati. :mrgreen:
Kod nas nece bit talenat :D :D
Che

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 jul 2019, 16:04

Sta ovo za Neuera pisu? :lol:
Dje bi sad? Nastavi igrati dobro i bice i LP i EP.. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 07 jul 2019, 07:29

Opa, što se tiče pojačanja, krenulo se furiozno.
Može I mi neko reć kakav je taj kapitalac kojeg smo upecali na novom zelandu?
Ako nastavimo ovim yebenim tempom, već sad se radujem derbijima koji će se za par godina igrati protiv 1860 :cool:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 07 jul 2019, 08:46

Dokle bi Neuer mogao otić? Možda do Schalkea po LP :lol:

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 07 jul 2019, 09:33

Sammer nije doveo guardiolu, guardiola je dogovoren u ljeto 2012 kad je Sammer tek preuzeo funkciju. S pepom je u New Yorku pregovore vodio Ulli Honess.

I koga nam je to doveo sammer da ne pricamo napamet :2013- shakiri, mandukic martinez dante mladi potencijal weiser. Znaci dva vrlo dobra bundesligaska igraca potencijal shakiri iz malog basela i martineza sto je ekvivalent lucasu, Pavard je ekvivalent danteu i mandukicu arp weiseru

Idemo 2014
Gotze, najbolji njemački igrac danas je njegova usporedba timo werner koji stize najkasnije dogodine i to free
Thiago, mladi nedokazani igrac Barcelone

2015
Tu dolazi benatia jer se prodaje dante po meni greska sto se i pokazalo
Dolazi lewa koji je super transfer pogotovo FREE ali opet zvijezda bundeslige, dolazi xabi alonso u zsvrsnim godinama a gubimo kroosa i uz to dolazi zamjena reina, tu je i bernat

2016
Kasnije dolazi vidal za 37 miliona umjesto bastiana danas je ekvivalent toga tolisso, dosao je Costa a danas je ekvivalent gnabry koji je igrac sezone u protekloj godini

Kasnije dolazi anceloti....

Dakle nemojmo mistificirati stvari i tvrditi da je bayernova strategija u to vrijeme bila drastično drugacija i da su svi trcali kod nas kad nije tako. Nepotrebno se napada danasnji duo na celu struke

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 07 jul 2019, 11:00

Navode se i usporeduju transferi u sezonama dok se momcad samo nadogradivala i sada kada je potrebna kompletna rekonstrukcija.
Tad su Robben, Ribery i Muller bili na vrhuncu, a jos im se dovodio Lewa i Gotze. Danas prve dvojice vise nema, a Mullera isto kao i da ga nema. Nismo doveli klase da nadomjeste odlazak klasa.
Usporedivati ondasnjeg Goetzea iz Dortmunda i njegov potencijal sa Wernerom je smijesno, Vidala koji je bio jedan od kljucnih igraca Juvea i koji je tad mogao igrati u bilo kojoj ekipi sa transferom Tolissoa takoder.

Sammer takoder doveo Kimmicha i Comana danas standardne prvotimce.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 jul 2019, 11:44

Nije da i sad ne radimo na transferima, nego je problem što smo se zapustili 5, 6 godina ne mijenjajući na vrijeme i iskorištavanjem svakog igrača do koske. Sad ne možeš dovesti 6, 7 igrača jer bi koštali 300 miliona, i opet bi htio da ti neko da igrača za 35 mil, e ne može. Ništa nije džaba, mislili smo da samo onako budeš u 3, 4 finala LP, svako polufinale u 7, 8 godina i 7 liga zaredom a da se ništa ne plati, plaća i to se sad dešava.

Mislim da i ovaj period kad smo bili na vrhuncu nije najbolje iskorišten što se tiče transfer politike, da se svake godine dovede igrač ili dva koji će sad biti nosilac igrena svojoj poziciji. Imaš Lewu, Thiaga i Kimmicha koji to jesu a ostali ni tamo ni vamo. Neki dođu i odmah odu, a neki par godina pokušavaju naći sebe.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 07 jul 2019, 13:26

Balance je napisao/la:Navode se i usporeduju transferi u sezonama dok se momcad samo nadogradivala i sada kada je potrebna kompletna rekonstrukcija.
Tad su Robben, Ribery i Muller bili na vrhuncu, a jos im se dovodio Lewa i Gotze. Danas prve dvojice vise nema, a Mullera isto kao i da ga nema. Nismo doveli klase da nadomjeste odlazak klasa.
Usporedivati ondasnjeg Goetzea iz Dortmunda i njegov potencijal sa Wernerom je smijesno, Vidala koji je bio jedan od kljucnih igraca Juvea i koji je tad mogao igrati u bilo kojoj ekipi sa transferom Tolissoa takoder.

Sammer takoder doveo Kimmicha i Comana danas standardne prvotimce.
Tolisso je bolji igrac od vidala
Jeli se bilo u pravu sa rješavanjem mandukica u korist lewa je isto relativno

Do sljedećeg petka vjerujem da cemo napraviti nesto ozbiljno

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jul 2019, 19:11

Ma Balea dovesti..za sicu. :kafa:
Robben vol. 2
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Ismar1986
Kontakt:

Post Postao/la Ismar1986 » 07 jul 2019, 21:40

Tipicno za Švabe daj meni a vas ko j....! Buraz moras malo i dati da bi nesto imao! Prosla su vremena kad si za 30mil moga dovesti extra kvalitetne igrače! Sad svaki drugi igrač kosta 50mil...Ako mislis biti ravnopravan sa najboljim klubovima u Evropi onda moraš malo i dati g.....! Svi mi znamo da to nije politika bundes ligaskih klubova ali onda se nebi trebali busiti sa tim da se ima ekipa za nesto veliko! Nema! Sramota je da klub renomea Bayerna ima 17 igraca u polju uz 4 golmana! E sad na tapet dolaze preference Bayernovog sportskog direktora...Pavard daje gol na SP i dolazi u Bayern, do tad nista...Zasto? Pa Stutgart ispada i usput kosta 35mil...Prihvatljivo! Lucas povrijeden Atleticu ga platis 80mil, Arp talenat u HSV-u igra 2liga moze daj ga dobar je mali opet cijena 1.5mil...Prodajes Humelsa čitaj star covjek OK! I šta sad? E sad nastaju problemi...Sane, kaže City malo je 80mil...Veli Rumeni nevrijedi on vise nije potreban! Hoce Pepea treba platiti opet nista, Odoia isto tako...Ali ajde nema veze necemo one sto treba platiti. Sta je sa onima koji su besplatni...Rabiot, Ramsey! Dvojica u moru kvalitetnih igraca...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 jul 2019, 22:06

ti si momak zalutao ovdje. ish ish..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Ismar1986
Kontakt:

Post Postao/la Ismar1986 » 07 jul 2019, 22:35

muhamedhulk je napisao/la:ti si momak zalutao ovdje. ish ish..
Druze moj da tebi momak kaze da moras izaci malo iz maste i vratiti se u realnost...Masta je jedno a realnost sasvim nesto drugo!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 jul 2019, 23:20

Neuer, ako se ne pokuša oprat, ima moje poštovanje pa makar nam do kraja karijere u svakoj zabijao autogol. Simptomatične su ove njegove izjave, prvo je nekakve konferencije sazivao na kojima ništa nije rekao, pa sad ovo. Bojim se da su ove agentove izjave 100% istinite i da je razmišljao da ode ili napusti.

Između ostalih i Elber i Ribery su govorili slično tiče transfera, hoće reći svi su svjesni situacije, i prestanimo cigančiti za svaki euro i dovedimo šta treba. Nek se uprava prestane držati staljinistički, i ponašati se kao da su svu pamet svijeta pokupili, i da sve živo znaju.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 08 jul 2019, 00:00

Dembele ostaje u Barci 100%. Ako nas i Sane odyebe, ja iskreno ne vidim na tržištu krilo koje je na prodaju, a bilo bi upgrade u odnosu na ono što već sada imamo.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 08 jul 2019, 10:08

Doci ce sane....

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 08 jul 2019, 10:18

Svakog ponedjeljka pojave se mediji koji tvrde da se čeka odluka Sanea i da će se do kraja sedmice sve znati i tako u krug. Groundhog week.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 08 jul 2019, 12:01

Meni izgleda kao da Neuer kamči novi ugovor, branio bi on i preko 35-te, možda još dvije tri godine povrh, a osjeća se nesigurno jer je Nubel pred vratima.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 jul 2019, 13:36

Sva nemoc,i nesposobnost “najbolje uprave na svijetu”je vidljiva u ovom prelaznom roku.
Doveli su igracki kadar na 17 igraca. :lolno:

Od velikih imena koja su najavljivali, dosli su do Vasqueza i Bergwijna :lol:
Ribery/Robben se crvene od stida, kada vide ko su im moguce zamjene :oops:
Zaljubljenici u Švercera i Lopova se bune, kada im se daju cinjenice da ih je Dortmund potukao u ovom prelaznom roku :oops:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.