"Gonjali"??ŠB.TRN je napisao/la:Mislio sam samo na pitare.Samo su njihovi hrabri navijači gonjali nasa dva kadeta po Sarajevu!!!
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!
zna se šta su radili...Casper_kb je napisao/la:"Gonjali"??ŠB.TRN je napisao/la:Mislio sam samo na pitare.Samo su njihovi hrabri navijači gonjali nasa dva kadeta po Sarajevu!!!
inace,
juniori:
Široki - Sarajevo 3:1
kadeti:
Široki - Sarajevo 2:1
a mi nismo toliko jadni da djecu maltretiramo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Da da mi smo ih pretukli izboli itd . samo smo im uzeli trenerke 

Sve pohvale,to su pravi navijači.Blekićevi dečkiSamo F.K.S !! je napisao/la:Da da mi smo ih pretukli izboli itd . samo smo im uzeli trenerke

- forza_juve
- Kontakt:
Casper_kb je napisao/la:"Gonjali"??ŠB.TRN je napisao/la:Mislio sam samo na pitare.Samo su njihovi hrabri navijači gonjali nasa dva kadeta po Sarajevu!!!
" GONJALI " HAHAHAHAHAHAAAAAAA

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
zanimljiva situacija danas na kampu:
završila utakmica kadeta široki - sarajevo 2:1..za vrijeme igranja juniorske utakmice (3:1 dobio široki) održao se trening prve momčadi na glavnom terenu...roditelji i kadeti su bili oko drugog terena (sa umjetnom travom) i gledali juniore.. tada su došli škripari da podrže momke na treningu...a ova djeca iz sarajeva se razbježaše, neznaju di udaraju, matere im se raskriviše, plaču, svi pobjegoše u autobus, natrpali se..valjda jadni pomislili da će ih škripari napast...naravno, nitko ih nije dirao i što bi, ta djeca su djeca..pomalo smješno bilo..al eto valjda su uvidjeli da ovdje nisu nesigurni..

završila utakmica kadeta široki - sarajevo 2:1..za vrijeme igranja juniorske utakmice (3:1 dobio široki) održao se trening prve momčadi na glavnom terenu...roditelji i kadeti su bili oko drugog terena (sa umjetnom travom) i gledali juniore.. tada su došli škripari da podrže momke na treningu...a ova djeca iz sarajeva se razbježaše, neznaju di udaraju, matere im se raskriviše, plaču, svi pobjegoše u autobus, natrpali se..valjda jadni pomislili da će ih škripari napast...naravno, nitko ih nije dirao i što bi, ta djeca su djeca..pomalo smješno bilo..al eto valjda su uvidjeli da ovdje nisu nesigurni..

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Danas je na treningu prve ekipe bila skupina navijaca. Teren do toga mlade kategorije su igrali utakmice. Nitko ih nije krivo pogledao, kamoli nesto napravio. Maltretirati djecu i izigravati velike mangupe, znamo kome to pada na pamet, odnosno kome je palo na pamet, stoga nikakve price o tome nema. S tim potezima i demoliranjem vlastitog stadiona i napada na igrace su sve jasno rekli.Samo F.K.S !! je napisao/la:Da da mi smo ih pretukli izboli itd . samo smo im uzeli trenerke
...Život za Široki...
ma ja, vazda ste vi gospoda bili...
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- black hole
- Kontakt:
uvjek bili uvjek ostalistarigrad je napisao/la:ma ja, vazda ste vi gospoda bili...
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala

ne cudi me takvo razmisljanje u zemlji gdje su svi pojmovi i vrijednosti izgubili smisao, pa i pojam gospodeblack hole je napisao/la:uvjek bili uvjek ostalistarigrad je napisao/la:ma ja, vazda ste vi gospoda bili...
- Megamon
- Kontakt:
Dobro,ima razlike u gospodi sa sela i gospodi iz grada.Danas je proces urbanizacije najvise zastupljen u listicistarigrad je napisao/la:ne cudi me takvo razmisljanje u zemlji gdje su svi pojmovi i vrijednosti izgubili smisao, pa i pojam gospodeblack hole je napisao/la:uvjek bili uvjek ostalistarigrad je napisao/la:ma ja, vazda ste vi gospoda bili...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
a selo nabija komplekse kako u nogometu tako i u kosarci(jos vise)..
kako prođe Bosna sa Kaknjom

kako prođe Bosna sa Kaknjom

sad bi neko rekao vi kulturni , ili tako nesto ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
jel' mislis da si nesto pametno i smijesno rekao? samo pokazujes svoju malogradjanstinu i zavist... mali bili, mali i ostaliKevin je napisao/la:a selo nabija komplekse kako u nogometu tako i u kosarci(jos vise)..
kako prođe Bosna sa Kaknjom![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]black hole je napisao/la:uvjek bili uvjek ostalistarigrad je napisao/la:ma ja, vazda ste vi gospoda bili...
Ah, jeste dosadni sa prepucavanjima, ko da su Sarajevo, Mostar itd oduvijek bili urbana mjesta i centar kulture. Narast će i Široki s vremenom
Ionako se od manjih mjesta može nešto i naučiti.
Nego, nadam se da će sutra biti neriješeno jer navijam da Željo uzme naslov kad već Čelik ne može

Nego, nadam se da će sutra biti neriješeno jer navijam da Željo uzme naslov kad već Čelik ne može

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Urbanij je Široki 100 puta od velikog Sarajeva, današnji potez grupe momaka na tom treningu je rekao sve. Nakon svega , maltretiranja naših klinaca gore itd. Momci se uopće nisu obazirali na teren do iako se dobro znalo tko je na njemu igra (misliš da se nije moglo nešto napraviti da se htjelo ili uopće planiralo ), to je dokaz kol'ko je Široki urbaniji i normalniji od ovih gore puvatora. Kojima gostovanja organizira vrh policije sa tko zna kime u dosluhu, jadno i perfidno.dubrava je napisao/la:Ah, jeste dosadni sa prepucavanjima, ko da su Sarajevo, Mostar itd oduvijek bili urbana mjesta i centar kulture. Narast će i Široki s vremenomIonako se od manjih mjesta može nešto i naučiti.
SRETNO VAM!!! DA IH RAZGULITE!!! 

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- Megamon
- Kontakt:
Sram te biloAd0 je napisao/la:SRETNO VAM!!! DA IH RAZGULITE!!!

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- KB-TM87
- Kontakt:
Dabogda Sarajevo pobjedilo 3-0
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Redfire16, VivaLaLiberta, ZaZelju i 22 gosta.