2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Trenutni poredak ekipa na zapadu ako ne bude povreda i nekih vecih promjena :
1. LA.Lakers
2. LA.Clippers
3. Houston
4. Utah
5. Denver
6. GSW
7. Portland
8. NOP
9. OKC
10. Dallas
11. SAS
12. Sacremento
13. Minnesota
14. Memphis
15. Phoenix
1. LA.Lakers
2. LA.Clippers
3. Houston
4. Utah
5. Denver
6. GSW
7. Portland
8. NOP
9. OKC
10. Dallas
11. SAS
12. Sacremento
13. Minnesota
14. Memphis
15. Phoenix
23
laki malo nervozan
- BosniaBoston
- Kontakt:
Najjacu ekipu ima lebron.OK.Ako izgubi nemoj da bude plakanja da mu je slaba ekipa bilaGOAT je napisao/la:Trenutni poredak ekipa na zapadu ako ne bude povreda i nekih vecih promjena :
1. LA.Lakers
2. LA.Clippers
3. Houston
4. Utah
5. Denver
6. GSW
7. Portland
8. NOP
9. OKC
10. Dallas
11. SAS
12. Sacremento
13. Minnesota
14. Memphis
15. Phoenix

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
F KnowledgeGOAT je napisao/la: Hajd ne gubi se,phila nikad nece u finale dok je antetokounmpo na istoku.
F Logic
A+ Subjectivity
D- Literacy
Full package dakle.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
LA nece prvi zavrsit u RS, 1% su sanse za to
Phoenix ima sasvim solidnu ekipu oko Aytona i Bookera.
Rubio/Booker/Bridges/Saric/Ayton
Okobo/T. Johnson/Oubre/Kaminsky/Baynes i rukiji C. Johnson/Jerome
Borba za playoff na ovom Zapadu nece biti laka, ali da ce biti dno Zapada, cisto sumnjam.
Borba za playoff na ovom Zapadu nece biti laka, ali da ce biti dno Zapada, cisto sumnjam.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja sto kazem ili je bilo il ce biti.Da si pratio prognoze vidio bi da se uglavnom sve ostvari.To ti je ozraceni KNOWLEDGE a ne pisanje 14 recenica u tri kolone da se nekome mazu oci kako ste vi neki Nba znalci a glavno ispoljavanje znanja forum sportsport.S-Y-L-A-R je napisao/la:F KnowledgeGOAT je napisao/la: Hajd ne gubi se,phila nikad nece u finale dok je antetokounmpo na istoku.
F Logic
A+ Subjectivity
D- Literacy
Full package dakle.
23
- Vainglorious
- Kontakt:
Oubre nije jos potpisao. Al slazem se da imaju fin roster. Nadam se da ce se maci sa dna konferencije. A imaji potencijala, ako se sve poklopi, da se bar posteno potuku za po.Clutch je napisao/la:Phoenix ima sasvim solidnu ekipu oko Aytona i Bookera.
- Kobe Bryant
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 07 jul 2019, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
LA mora odigrati sezonu sa rezervom, doci do makar 4 pozicije, a ondah udri PO sve to imas.
Moram reci da je ovaj forum posto jedno veliko **** takmicenje u licemjerstvu, najgori su ovi sto sebe nazivaju realnim kako iznose svoje misljenje a kad dodje do njihove ekipe niko ni je upravu osim njih... Treba biti realan, LA je top 4 ekipa citave lige, ko tvrdi drugacije mora biti nerazgledan, najveci izgovor lebron 36 godina, pa Jordan udaro sa 36 sve moguce, a ovde se pise da lebron nije sposoban odigrati jos jednu sezonu na mvp razini? Pa koga ste vi gledali zadnjih 10 godina? Kad su ti igraci tipa greem, morris i slicni neki faktori vidi se da pola naroda drka **** a ne gleda nba.
Moram reci da je ovaj forum posto jedno veliko **** takmicenje u licemjerstvu, najgori su ovi sto sebe nazivaju realnim kako iznose svoje misljenje a kad dodje do njihove ekipe niko ni je upravu osim njih... Treba biti realan, LA je top 4 ekipa citave lige, ko tvrdi drugacije mora biti nerazgledan, najveci izgovor lebron 36 godina, pa Jordan udaro sa 36 sve moguce, a ovde se pise da lebron nije sposoban odigrati jos jednu sezonu na mvp razini? Pa koga ste vi gledali zadnjih 10 godina? Kad su ti igraci tipa greem, morris i slicni neki faktori vidi se da pola naroda drka **** a ne gleda nba.
Kakve operacijeLillard je napisao/la:4 operacije StephaBrokula je napisao/la:Ako ko zna sa izgovorima to su Lebronovove horde. Ne sumnjaj u njihDonnie Darko je napisao/la:Koji je tacno izgovor Lakersima i LeBronu ako ne osvoje sa tako jakom ekipom?![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ozraceni Knowledge i 14 recenica u 3 kolona 
Pa knjizevnik svakim danom postavlja neke nove, nama obicnim smrtnicima nedokucive, granice

Pa knjizevnik svakim danom postavlja neke nove, nama obicnim smrtnicima nedokucive, granice

Upravo to, nije bitna pozicija u RS bitno je da svi budu zdravi kada krene PO, te da James i Davis uključe svoj PO mode...Edviin je napisao/la:LA mora odigrati sezonu sa rezervom, doci do makar 4 pozicije, a ondah udri PO sve to imas.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nešto kontam ako ovo ne bude motivacija LeBronu ne znam šta bi moglo , kada analizIram ovaj roster i rostere Lakersa 2009 i 2010 imam pravo da očekujem titulu od LeBrona , kao što sam to očekivao od Bryanta.
1. Kobe 31-32 god vs. LeBron 35-36 tu je prednost Kobe-a , ali da se ne zaborave povrede članaka , 3 prsta koja su bila polomljena i leđa i nije tražio izgovor, ali evo da kazemo mala prednost Kobe
2. Gasol vs. Davis mislim ovdje je predost Davisa očigledna može sve što je mogao Gasol još bolje sa boljim % i učinkom + bolja odbrana i skok
3. Odom vs. Kuzma , ovje je predost Odomu , on je u ovim godinama u trenutcima kada je htio igrati (mada je bilo rupa u njegovoj igri, kada je bio na apstinenciji
) , Kuzma nema njegovu odbranu njegove playmakerseke sposobnosti jedino ima malo bolji šut
4. pozicija centra Baynum i MBenga vs McGee i DMC , da se razumjemo govorimo o 2009 i 2010 kaa je Baynum bio vise polomljen nego zdrav a u PO nije skoro ni bio faktor pogotovo u finalima tako kad racunam zdravlje DMC , McGee je dosta bolji od MBenge ali sve ukupno tu negdje mala prednost sada
5. pozicija playa na papiru Fisher i Farmar vs Rondo i Cook i Caruso , za Fishera si mogao računati da pogodi šut kada treba što Rondo ne može ali Rondo ima bolju viziju , ako Caruso ponovi igre sa kraja sezone i Cook iz PO to je tu negdje mozda i veca predost sada
6. pozcija 3&D znaci ovjdje imaju Ariza (MWP) i Brown i Walton vs. Green i KCP i ovaj rookie , Ariza 2009 ili MWP 10 vrijede više nego ova dvojca zajedno to znam ali samo je Ariza imao šut što se sada više traži MWP , Walton i Brown nisu imali šuta , Brown je davao tih neki 10 tak min atletike , tako da je bila bolja odbrana vjerovatno 1 na 1 ali ovdje je bolje šut tu je to negdje
7. pozicija šutera ovdje samo Vujačić vs Daniels i ovaj drugi rookie tu je to u 5 deka
kada se sve sabere tražim titulu , dodatnu motivaciju vidim da je Lebrona bas htio na*uziti Kawhi, a i on ga je zvao , a ovo sada sto je Ramona napisala puno je gore od Duranta i meni je postao prvi šu*ak lige , u redu to da želiš u LAC ali da nisi frajer da kažeš u lice a ti potpises a trazis da mi prolongiramo trade i da te jos uvijek cekamo par dana
, bas hinja i gnjida od covjeka .
Znaci Lebrone HOĆU TITULU

1. Kobe 31-32 god vs. LeBron 35-36 tu je prednost Kobe-a , ali da se ne zaborave povrede članaka , 3 prsta koja su bila polomljena i leđa i nije tražio izgovor, ali evo da kazemo mala prednost Kobe
2. Gasol vs. Davis mislim ovdje je predost Davisa očigledna može sve što je mogao Gasol još bolje sa boljim % i učinkom + bolja odbrana i skok
3. Odom vs. Kuzma , ovje je predost Odomu , on je u ovim godinama u trenutcima kada je htio igrati (mada je bilo rupa u njegovoj igri, kada je bio na apstinenciji

4. pozicija centra Baynum i MBenga vs McGee i DMC , da se razumjemo govorimo o 2009 i 2010 kaa je Baynum bio vise polomljen nego zdrav a u PO nije skoro ni bio faktor pogotovo u finalima tako kad racunam zdravlje DMC , McGee je dosta bolji od MBenge ali sve ukupno tu negdje mala prednost sada
5. pozicija playa na papiru Fisher i Farmar vs Rondo i Cook i Caruso , za Fishera si mogao računati da pogodi šut kada treba što Rondo ne može ali Rondo ima bolju viziju , ako Caruso ponovi igre sa kraja sezone i Cook iz PO to je tu negdje mozda i veca predost sada
6. pozcija 3&D znaci ovjdje imaju Ariza (MWP) i Brown i Walton vs. Green i KCP i ovaj rookie , Ariza 2009 ili MWP 10 vrijede više nego ova dvojca zajedno to znam ali samo je Ariza imao šut što se sada više traži MWP , Walton i Brown nisu imali šuta , Brown je davao tih neki 10 tak min atletike , tako da je bila bolja odbrana vjerovatno 1 na 1 ali ovdje je bolje šut tu je to negdje
7. pozicija šutera ovdje samo Vujačić vs Daniels i ovaj drugi rookie tu je to u 5 deka
kada se sve sabere tražim titulu , dodatnu motivaciju vidim da je Lebrona bas htio na*uziti Kawhi, a i on ga je zvao , a ovo sada sto je Ramona napisala puno je gore od Duranta i meni je postao prvi šu*ak lige , u redu to da želiš u LAC ali da nisi frajer da kažeš u lice a ti potpises a trazis da mi prolongiramo trade i da te jos uvijek cekamo par dana

Znaci Lebrone HOĆU TITULU

- BosniaBoston
- Kontakt:
Konkurencija je jaca ofe godine.2009 se garnett povrijedio pa su kelti otpali,magic i nuggetsi bili konkurencija.Klipe,Netsi i Phila su 2 nivoa iznad tih ekipaKobe Bryant je napisao/la:Nešto kontam ako ovo ne bude motivacija LeBronu ne znam šta bi moglo , kada analizIram ovaj roster i rostere Lakersa 2009 i 2010 imam pravo da očekujem titulu od LeBrona , kao što sam to očekivao od Bryanta.
3. Odom vs. Kuzma , ovje je predost Odomu , on je u ovim godinama u trenutcima kada je htio igrati (mada je bilo rupa u njegovoj igri, kada je bio na apstinenciji) , Kuzma nema njegovu odbranu njegove playmakerseke sposobnosti jedino ima malo bolji šut
kada se sve sabere tražim titulu , dodatnu motivaciju vidim da je Lebrona bas htio na*uziti Kawhi, a i on ga je zvao , a ovo sada sto je Ramona napisala puno je gore od Duranta i meni je postao prvi šu*ak lige , u redu to da želiš u LAC ali da nisi frajer da kažeš u lice a ti potpises a trazis da mi prolongiramo trade i da te jos uvijek cekamo par dana, bas hinja i gnjida od covjeka .
Znaci Lebrone HOĆU TITULU![]()
#Punoljetstvo
Bio jedan na teniskom podforumu kaže 98.8% tačnih predikcija ima. Jesi li ti kad izračunao? Da ne pričamo ako nisu fakti u pitanju.
41.21.1.
camparinho je napisao/la:Izgleda da se dogovara westbrook u houston. Prije svega hoce li se Sonicsi uskoro vracat, jer ovo ne zelim gledati. Drugo kako je Utah u posjedu najboljeg tria samo mi @Justine objasni
mislim da on i harden nikako ne mogu zajedno igrati a da to lici na ozbiljnu kosarku,koliko tod obojica bili odlični igrači
Udjem da prelistam koji postGOAT je napisao/la: Ja sto kazem ili je bilo il ce biti.Da si pratio prognoze vidio bi da se uglavnom sve ostvari.To ti je ozraceni KNOWLEDGE a ne pisanje 14 recenica u tri kolone da se nekome mazu oci kako ste vi neki Nba znalci a glavno ispoljavanje znanja forum sportsport.
20ak dana kasnije postadose krsostao/la GOAT » 12 nov 2018, 01:17
Prij svega da kazem da su lejkersi treci tim zapada i nema sanse da oni ne zavrse u top pet.Druga stvar James ce sa cetri forumasa dobit denver a ne sa profesionalcima.
Postao/la GOAT » 01 dec 2018, 19:40
Ekipa jeste krs ali Lebron ce pobjedit svaku ekipu koja nema 3 all-stara a okc ima 2 i to nijedan nije u top 5 igraca tako da okc ne moze parirat lejkersima.

Jedva cekam narednu sezonu

- camparinho
- Kontakt:
Ti stvarno mislis da tata napredne statistike Darrel Morey fula ovakvog igraca da dovede u ekipu? Nema sanse! Ja cu stvarno, ali najstvarnije uzivati u napadima gdje Harden/WB stoje u cosku dok ovaj drugi handri loptu 20 od 24 sekunde. Yebem te zivote ako se ovo desi.filip13 je napisao/la:camparinho je napisao/la:Izgleda da se dogovara westbrook u houston. Prije svega hoce li se Sonicsi uskoro vracat, jer ovo ne zelim gledati. Drugo kako je Utah u posjedu najboljeg tria samo mi @Justine objasni
mislim da on i harden nikako ne mogu zajedno igrati a da to lici na ozbiljnu kosarku,koliko tod obojica bili odlični igrači
Clutch city be safe rage hard!
nego,procita li iko knjigu o kosarci ovog bosanskog vlasnika nba sajta na kojem pisu samo amerikanci,valja li sta knjiga ili je ipak nalik na njegove postove sa ovog foruma?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.