FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Borusija je zakovana na dno i mislim da ne bi trebali posustati sutra
Herz für Bayern
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern je svaki put muku mucio u Gladbachu i uvijek su tesko izlazili na kraj sa Borussijom. Ne sumnjam da ce i sutra biti tako.ŽorŽ. je napisao/la:Borusija je zakovana na dno i mislim da ne bi trebali posustati sutra
Inace Gladbach takodjer ima dosta problema sa povredama i cak osmorica igraca su van kadra za utakmicu sa Bavarcima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Greška! Kaže se sa nama.Omerbavarac je napisao/la: Inace Gladbach takodjer ima dosta problema sa povredama i cak osmorica igraca su van kadra za utakmicu sa Bavarcima.

Pobjedonosni niz se mora nastaviti, kakav Gladbach i težak rival.
Vom Jäger zum Gejagten
- bayern4ever
- Kontakt:
Tako je Gero reci mu , kakav Gladbach i bakracigeronimo je napisao/la:Greška! Kaže se sa nama.
Pobjedonosni niz se mora nastaviti, kakav Gladbach i težak rival.

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo se vi okurazite, nemoj kasnije da bude kuku meni.
Iskren da budem, optimista sam u vezi ove utakmice, ali sve me nesto strah da se ne okliznu.

Iskren da budem, optimista sam u vezi ove utakmice, ali sve me nesto strah da se ne okliznu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- moustapha
- Kontakt:
Nakon greske Butta brzo smo se vratili. Gomez nastavlja svoju golgetersku seriju, nakon sto ga je izvrsno uposlio Kroos. Sada imamo ozbiljnu ofanzivu i trebalo bi da uskoro postignemo i drugi gol.
#divovi
- schweinsteiger
- Kontakt:
zna li neko link na netu da gledam,pokusavam nac' vec 10 minuta i nema :ugeek:
#miasanmia
-
- Kontakt:
Demichelis do sada odlican , Tymo solida , Ottl ga ne prati sa pasovima . Sve u svemu dobro igramo .
@ schweini
http://atdhe.net/27597/watch-borussia-m ... rn-munchen
@ schweini
- schweinsteiger
- Kontakt:
hvala punobavarian_bk je napisao/la:Demichelis do sada odlican , Tymo solida , Ottl ga ne prati sa pasovima . Sve u svemu dobro igramo .
@ schweini

evo zamalo da dadnem gol

#miasanmia
- moustapha
- Kontakt:
Ali, zato si sad dao golcinu,schweinsteiger je napisao/la: evo zamalo da dadnem gol
Bravo, majstore.

EDIT: I sad si ga zezno. Stativa iz penala, Drugi put cu sacekati kraj utakmice da te pohvalim.

Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 06 nov 2010, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi
- schweinsteiger
- Kontakt:
odlicno igrajumoustapha je napisao/la:Ali, zato si sad dao golcinu,schweinsteiger je napisao/la: evo zamalo da dadnem gol
Bravo, majstore.

ali i lukavo je Pranjic dodao loptu kroz noge

nadam se da ovaj promasen penal nece usporit Schweinia,odlicnu utakmicu igra,jos samo da je dao ovo

ali posjed lopte je na nasoj strani,kontroliramo utakmicu,vezni red odlicna,1:4 za nas

#miasanmia
- roy_makaay
- Kontakt:
Trebalo je biti 0:4,nadam se da nam se neće ovi promašaji od glavu odbit,Schweini je penal previše nonšalantno izveo al halal mu bilo zbog one majstorije kod gola.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Oj Svinje!
Hajde sto pogodi na velemajstorski nacin, ali sto promasi penal?
Ovo jednostavno moramo dobiti. Mnogo smo bolji i tri boda se moraju ubiljeziti.
Tymo, pa jednostavno dugo nije bilo igraca u Bayernu sa onakvim pasom. Svaka prilika je skoro bila njegovo djelo. Majstore kapa do poda.
Idemo po jos jedan brzi gol i da lagano privedemo ovo kraju.

Hajde sto pogodi na velemajstorski nacin, ali sto promasi penal?
Ovo jednostavno moramo dobiti. Mnogo smo bolji i tri boda se moraju ubiljeziti.
Tymo, pa jednostavno dugo nije bilo igraca u Bayernu sa onakvim pasom. Svaka prilika je skoro bila njegovo djelo. Majstore kapa do poda.
Idemo po jos jedan brzi gol i da lagano privedemo ovo kraju.
- schweinsteiger
- Kontakt:
previse se za*ebavaju na sredini terena i osvetilo im se...ja mislim da ce se ovo popravit,sad ce ih ovaj gol probudit 

#miasanmia
- bayern4ever
- Kontakt:
3:2

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- bayern4ever
- Kontakt:
Nemogu da vjerujem da cemo najvjerovatnije izubiti..

- bayern4ever
- Kontakt:
3:3 lahm
- bayern4ever
- Kontakt:
Ajde bitno je da nismo izgubili , glavu gore bili smo bolji ali kada ljudi parkiraju autobus pred svoj gol , nemoze se jbg,nadao sam se pobjedi al eto..
Nisam gledao utakmicu pa da pitam kako su ljudi dali 3 gola ako su parkirali autobus pred gol 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ovaj remi je ravan porazu
tri gola primiti od ekipe poput Borussie je stvarno dno dna....SAD NEKA SE SIMPATIZERI Van Buytena i Demichelisa GORE ŠTOPERE SVIJET NIJE VIDIO 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.