RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

FSB

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la FSB » 06 jul 2019, 19:19

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:39, ukupno mijenjano 1 put.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 06 jul 2019, 20:04

Hvala za stream kakav god da je bolje ista nego nista.
Sto se tice utakmice ove 2 ekipe su tu negdje tako ce i u ligi biti.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 jul 2019, 20:13

MMA075 je napisao/la:Hvala za stream kakav god da je bolje ista nego nista.
Sto se tice utakmice ove 2 ekipe su tu negdje tako ce i u ligi biti.

Slazem se po prikazanom danas tu je to, vidjet cemo sta ce se izdesavati u prvenstvu, kako god sretno.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 06 jul 2019, 20:47

Ako Fajić ode moramo dovesti top napadača Berisha to nije. Danas nista posebno, izjednačena utakmica, osjeti se umor nakon priprema.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

FSB

Post Postao/la FSB » 06 jul 2019, 22:01

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:39, ukupno mijenjano 1 put.

FSB

Post Postao/la FSB » 06 jul 2019, 23:16

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:37, ukupno mijenjano 1 put.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 06 jul 2019, 23:42

Ne bi Berisha u bazen ubacio :nene:
Salim se, treba nam napadac ako Fajic ne igrao..
Ti si naša ljubav jedina!

FSB

Post Postao/la FSB » 06 jul 2019, 23:57

.

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 07 jul 2019, 00:01

FSB je napisao/la:
fudbalfudbal je napisao/la:Ne bi Berisha u bazen ubacio :nene:
Salim se, treba nam napadac ako Fajic ne igrao..
Pošaljemo Berishu Slavenu u Živinice a oni nama Mirnesa Salihovića :mrgreen:
Berisha kao da se sa loptom u životu nije sastao, a ko fol doveden kao neko pojačanje. Lik se mora uozbiljiti ili lagano posudba
Mostar u srcu, Velež do groba

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 07 jul 2019, 00:04

Realno je li moguce da on kao napadac bude onako izoliran od odbrane koja se uigrava?

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 07 jul 2019, 00:08

Ne želim biti previše negativan našim igračima ali budimo realni, da bi Berisha održao onaj kvalitet koji je imao kad je 3 uvalio Argentini na SP, ne bi igrao u Bosni nego na drugoj strani Evrope.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 07 jul 2019, 00:12

Kulesza je napisao/la:Ne želim biti previše negativan našim igračima ali budimo realni, da bi Berisha održao onaj kvalitet koji je imao kad je 3 uvalio Argentini na SP, ne bi igrao u Bosni nego na drugoj strani Evrope.
Ma posteno, mislim normalno iznosis svoje misljenje. Ali realno, jedino je on od svoje generacije dosao u situaciju da proba “spasiti” karijeru. Frajer sve razumije na bosanskom, gura engleski i to mi hebe zivce. Mislim nije neka negativa. Ja volim Velez vise od bilo cega, i da se razumijemo meni se ne svidja par stvari:
Bogdanovic kao golman - linijski.
Berisha kao napadac - nekonkretan, neefikasan.
Stopera glumi Zeljkovic koji je najbolji na defanzivnom veznom.
Nedostatak krila.

Naravno ne pitam se ja, ali okej je iznijeti ovako misljenje po meni i ja licno bih volio od svakoga cuti po nesto pa da obratimo pozornost, jer meni licno zapinju detalji za oko koji se nekad spomenu.

FSB

Post Postao/la FSB » 07 jul 2019, 00:23

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 07 jul 2019, 00:36

FSB je napisao/la:Pitanje je šta stoji u Berishinom ugovoru.
Možda stoji da mora odigrati određeni broj utakmica ili da ne može biti posuđen.
Ne znamo te stvari.

Iskreno, ja bi najsretniji bio ovom trampom Berishu za Salihovića.
Baš me interesuje kako bi se Mirnes snašao sa onakvom odbranom Slobode.
Živinička haubica bi ih sve pobila :bih:

🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

FSB

Post Postao/la FSB » 07 jul 2019, 00:38

.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 jul 2019, 11:12

Umor je ucinio svoje. Noge teske i jednim i drugim. Malo je prvo poluvrijeme Ibro usrao sa Skokom na beku i Zeljkovicem na stoperu,drugo poluvrijeme kad je ubacio Daria umjesto Skoke i Markeza na stopera a prebacio Zeljkovica na prirodnu poziciju def veznog Sloboda se nije vidila. Sloboda solidna ekipa ali i njih stigao umor. Svidio mi se onaj broj 6 na def veznom bas kurpulentan i jak. Nemam pojma kako se zove. Bit ce ovo dobro. I ja bola kazu neki Beganovic strasan bek najbolji u ligi Brandao ga silovao i uzimao za brava nekoliko puta po lijevoj strani :ljepota: bit ce ovo dobro sada ide uigravanje
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 jul 2019, 11:47

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Umor je ucinio svoje. Noge teske i jednim i drugim. Malo je prvo poluvrijeme Ibro usrao sa Skokom na beku i Zeljkovicem na stoperu,drugo poluvrijeme kad je ubacio Daria umjesto Skoke i Markeza na stopera a prebacio Zeljkovica na prirodnu poziciju def veznog Sloboda se nije vidila. Sloboda solidna ekipa ali i njih stigao umor. Svidio mi se onaj broj 6 na def veznom bas kurpulentan i jak. Nemam pojma kako se zove. Bit ce ovo dobro. I ja bola kazu neki Beganovic strasan bek najbolji u ligi Brandao ga silovao i uzimao za brava nekoliko puta po lijevoj strani :ljepota: bit ce ovo dobro sada ide uigravanje
Nije Skoko toliko loš koliko su ga ove pripreme ubile u pojam, što je preočigledno. Protiv Širokog je bio pravo dobar. Momak je igrao u Americi koliko sam skontao koledž ligu tako da ovaj nivo priprema sigurno do sada nije prošao. Ja iskreno vjerujem da se imamo čemu nadati od Skoke u budućnosti ... Što se Zeljkovića na stoperu tiče, tako će ti to biti vjerovatno dok ne dođe kvalitetan stoper da ga zamijeni što mi se nimalo ne sviđa. Ibru je očito strah gurnuti Markeza u vatru što mi je nelogično skroz. Puno bolje izgledamo kad je Zeljković u sredini a Markez na stoperu. Nego kad je Zeljković na stoperu, a Markez na klupi. Ali automatski se povlači pitanje Ćosićevog ugovora(jer ne znam koga drugo izgurati iz veznog reda iz prve postave) i dogovora koliko će igrati i koliko će utakmica početi od prve. Tako da vjerujem da ovo kako sada stvari stoje Zeljković ti neće igrati na stoperu, jedino ako se Manev razvede od žene pa dođe kod nas. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 jul 2019, 12:19

Treba uzeti u obzir da se ekipa jucer spustila sa 800+ metara nadmorske visine, iz prirodnog i sumovitog okruzenja na mostarski celopek i sparinu. I gore iznad Tarcina nisu odmarali nego odradili pripreme u "ruskom rezimu". Umor i zamor je bio ocigledan, ali i pored svega igra je na zadovoljavajucem nivou bila osim Berishe, ciji su se glavni nedostaci u zavrsnici vidjeli jos u utakmici sa Sirokim. Na njega se napad ne moze i ne smije osloniti. Ekipi fale jedan stameni stoper i spic napadac / golgeter. Sve ostalo je ok i moze zadovoljiti trenutne afinitete strucnog staba i navijaca.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 jul 2019, 12:21

*p!p!t@* je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Umor je ucinio svoje. Noge teske i jednim i drugim. Malo je prvo poluvrijeme Ibro usrao sa Skokom na beku i Zeljkovicem na stoperu,drugo poluvrijeme kad je ubacio Daria umjesto Skoke i Markeza na stopera a prebacio Zeljkovica na prirodnu poziciju def veznog Sloboda se nije vidila. Sloboda solidna ekipa ali i njih stigao umor. Svidio mi se onaj broj 6 na def veznom bas kurpulentan i jak. Nemam pojma kako se zove. Bit ce ovo dobro. I ja bola kazu neki Beganovic strasan bek najbolji u ligi Brandao ga silovao i uzimao za brava nekoliko puta po lijevoj strani :ljepota: bit ce ovo dobro sada ide uigravanje
Nije Skoko toliko loš koliko su ga ove pripreme ubile u pojam, što je preočigledno. Protiv Širokog je bio pravo dobar. Momak je igrao u Americi koliko sam skontao koledž ligu tako da ovaj nivo priprema sigurno do sada nije prošao. Ja iskreno vjerujem da se imamo čemu nadati od Skoke u budućnosti ... Što se Zeljkovića na stoperu tiče, tako će ti to biti vjerovatno dok ne dođe kvalitetan stoper da ga zamijeni što mi se nimalo ne sviđa. Ibru je očito strah gurnuti Markeza u vatru što mi je nelogično skroz. Puno bolje izgledamo kad je Zeljković u sredini a Markez na stoperu. Nego kad je Zeljković na stoperu, a Markez na klupi. Ali automatski se povlači pitanje Ćosićevog ugovora(jer ne znam koga drugo izgurati iz veznog reda iz prve postave) i dogovora koliko će igrati i koliko će utakmica početi od prve. Tako da vjerujem da ovo kako sada stvari stoje Zeljković ti neće igrati na stoperu, jedino ako se Manev razvede od žene pa dođe kod nas. :rol:
Ne kontam ni ja Ibru jer Markez igra od Jajca i Velez kada on igra nije primio gol iz igre. Zadnji gol iz igre smo primili protiv Zvijezde iz kornera u aprilu. Ali valjda Ibro zna sta radi mada bi ga ja forsirao svaku od prve minute u tandemu sa Zvonom. Koliko Dario znaci na beku :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 07 jul 2019, 13:23

Zna li se ikakva informacija o ovom Skoku? Donedavno nisam ni znao prvo ime (Renato se zove, halalite mi), iz Amerike je i igra kao štoper. Čak i ako je na probi treba malo klub objasniti ko je, šta je.
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 07 jul 2019, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.

🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.